Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Sretan rođendan drugu Taretu od SuperBebe da je živ i zdrav svojim roditeljima, a i oni njemu, da se puuuuno maze i paze.. KIssssss _____________________________mamin dječak, 11.01.2008. mamina princeza 09.07.2011.
Tariku sretan rođendan _____________________________U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........
Ljepotanu malenom sretan rodjendan _____________________________Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
maloj Iman (Pahuljicaa) sretan 3.rodjendan zele: Haris,Fatih i mala Iman pusu saljemo i seki Farah _____________________________Haris 28.10.1999 Fatih 25.01.2008 Iman 13.01.2013
Imancici slatkoj sretan rodjendan,puuuuuno pusica i pokloncica od nas _____________________________Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
Sretan rodjendanko maloj Farah, neka nam je zdrava i vesela.. _____________________________Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
IZVORNA PORUKA: Skvo RR Sretan rodjendanko maloj Farah, neka nam je zdrava i vesela..
Sretan rodjendan Farah i od nas _____________________________Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
Ajli (bebacha) sretan 5. rodjendan Mnogo poljubaca i slatkih zelja od Vedada i mame _____________________________Jul 20th ...just because it burns doesn't mean you're gonna die you gotta get up and try try try!
Princezi Ajli sve najbolje povodom 5.rođendana Neka je sreća i zdravlje prate kroz život _____________________________Mamina velika curica 5.3.2008 Mamin mali dječak 26.1.2012.
pridruzujem se cestitkama _____________________________Haris 28.10.1999 Fatih 25.01.2008 Iman 13.01.2013
[Sadržaj poruke je obrisan]
Ajlici, velikoj curici, sve najljepse! Ljubimo je Esma i ja! _____________________________<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Sretan rodjendan Ajli od mene i ekipe,sve najbolje joj zelimo od srca. _____________________________"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
Sretan rodjendan Ajli i od nas _____________________________Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009 Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013
Sretan rodjendan Ajlici i od nas _____________________________Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
Nasoj Ajli sretan rodjendan _____________________________14.03.2010. :-) Erol
hvala vam sto ste nam uljepsale ovaj lijepi dan _____________________________"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."
Našem drugu M. od medi87 sretan rođendan od srca uz najljepše želje _____________________________mamin dječak, 11.01.2008. mamina princeza 09.07.2011.
IZVORNA PORUKA: lepetetka Našem drugu M. od medi87 sretan rođendan od srca uz najljepše želje
Danas nam je divan dan,divan dan mojoj Sofii 5.rođendan Srećan ti rođendan mali moj Vole te tvoji brat,tata i mama _____________________________Mamina velika curica 5.3.2008 Mamin mali dječak 26.1.2012.
Smajli sretan rodjendan princezi i sve najljepse joj zelimo _____________________________Curica 2006 Dečko 2009
sretan rođendan princezi _____________________________mamin dječak, 11.01.2008. mamina princeza 09.07.2011.
Sofiji sretan rodjendan
sretan rodjendan Sofiji!
Da li je zaista tačno da čvrstu hranu moramo uvoditi bebi kašicama? I to onda kada pokaže interes...
Dojenje i dohrana
Nakon mjeseci uspješnog dojenja vaše dijete odjednom odbija dojku. Što se događa?
Mnogi stručnjaci su sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih generacija, ali se u živo...
Odgoj, razvoj i njega
Održana prva regionalna konferencija pod pokroviteljstvom BECUTANA „RODITELJSTVO NEKAD I SAD“
Sve o bebama