Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Sretan rodjendan nasem drugu Amanu,sve najbolje od zelimo _____________________________Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
Amanček, sretan ti rođendan... Želimo ti sve najljepše u životu, puno sreće,ljubavi i ono najvažnije zdravlja...
Sretan 3.rodjendan nasem drugu Erminu( Bambi09) _____________________________Curica 2006 Dečko 2009
Sretan rodjendan drugu sa Drineeeee _____________________________L. 04.12.2009. E. 19.03.2015. Moje princeze
Hvala hvala nasim drugarima :) Sa malim zakasnjenjem cestitamo rodjendan nasem dragom drugu Amanu i od srca mu zelimo sve najbolje u zivotu _____________________________25.03.2004. rodila se moja Bini 24.12.2009. rodio se moj Nane 19.08.2014. rodio se moj Mini
IZVORNA PORUKA: Lady26 Sretan rodjendan drugu sa Drineeeee
IZVORNA PORUKA: zaha IZVORNA PORUKA: Lady26 Sretan rodjendan drugu sa Drineeeee I od naaaaas
IZVORNA PORUKA: zaha
maloj princezi Ajsi(veeseelaa)sretan rodjendan i sve najbolje od srca joj zelim _____________________________Haris 28.10.1999 Fatih 25.01.2008 Iman 13.01.2013
Sretan rodjendan Ajsi i sve najbolje _____________________________Volim sve sto vole mladi :D
Sretan rodjendan princezi Ajsi! _____________________________“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…” “Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”
Sretan rođendan princezi Ajši,da uvijek bude vesela i sretna sa svojim roditeljima _____________________________U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........
Srećan rođendan veselicinoj Ajšici! Da bude uvijek srećna, vesela i na ponos roditeljima! < Poruku je uredio MicoTico -- 28.12.2012 10:55:30 > _____________________________Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
Sretan rođendan maloj ljepotici AJŠI da uvijek bude zdrava, sretna, lijepa i vesela kao njena mama... _____________________________
Sretan rođendan maloj ljepotici AJŠI da uvijek bude zdrava, sretna, lijepa i vesela kao njena mama... _____________________________Mamino sunce, maza, zivot i sreca... R 17.10.2011.
Ajša sretan rođendan i sve najljepše u životu da te čeka _____________________________mamin dječak, 11.01.2008. mamina princeza 09.07.2011.
Sretan rođendan malenoj Ajši i od nas _____________________________:-)
hvala vam djevojke, obradovale su nas vaše čestitke ljubimo vas _____________________________Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
Ljepotici Ajsi sve najljepse za rodjendan!! _____________________________Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!
Sretan rodjendan princezi Ajsi! _____________________________Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!
I od nas Ajši čestitke za rođendan, sve najljepše joj želimo _____________________________Curica 2006 Dečko 2009
Ajsa, sretan ti rodjendan, ljubimo te puno _____________________________Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
sretan rodjendan Ajsi _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
hvala raja _____________________________Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
dragoj Ajsici sretan rodjendanko i od nas _____________________________Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
Ajsa, sretan rodjendan! _____________________________<3 28.6. <3 Zivot je dobio svoj smisao...
Tinejdžeri su dobri poznavaoci psihologije svojih roditelja i dobro znaju da iskoriste svaku njih...
Odgoj, razvoj i njega
Pogledajte šta je sve zajedničko majkama rođenim u najkraćem mjesecu.
Odnosi u porodici
Podgrijavanje jela napravljenih od nekih namirnica nosi rizik po zdravlje. Inžinjer biotehnologij...
Zdravlje
Le Skuarnek je optužen za silovanje ili seksualno zlostavljanje 299 djece, većinom njegovih pacij...
Zdravlje i bezbjednost