Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Sretan rodjendan nasem drugu Amanu,sve najbolje od zelimo _____________________________Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
Amanček, sretan ti rođendan... Želimo ti sve najljepše u životu, puno sreće,ljubavi i ono najvažnije zdravlja...
Sretan 3.rodjendan nasem drugu Erminu( Bambi09) _____________________________Curica 2006 Dečko 2009
Sretan rodjendan drugu sa Drineeeee _____________________________L. 04.12.2009. E. 19.03.2015. Moje princeze
Hvala hvala nasim drugarima :) Sa malim zakasnjenjem cestitamo rodjendan nasem dragom drugu Amanu i od srca mu zelimo sve najbolje u zivotu _____________________________25.03.2004. rodila se moja Bini 24.12.2009. rodio se moj Nane 19.08.2014. rodio se moj Mini
IZVORNA PORUKA: Lady26 Sretan rodjendan drugu sa Drineeeee
IZVORNA PORUKA: zaha IZVORNA PORUKA: Lady26 Sretan rodjendan drugu sa Drineeeee I od naaaaas
IZVORNA PORUKA: zaha
maloj princezi Ajsi(veeseelaa)sretan rodjendan i sve najbolje od srca joj zelim _____________________________Haris 28.10.1999 Fatih 25.01.2008 Iman 13.01.2013
Sretan rodjendan Ajsi i sve najbolje _____________________________Volim sve sto vole mladi :D
Sretan rodjendan princezi Ajsi! _____________________________“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…” “Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”
Sretan rođendan princezi Ajši,da uvijek bude vesela i sretna sa svojim roditeljima _____________________________U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........
Srećan rođendan veselicinoj Ajšici! Da bude uvijek srećna, vesela i na ponos roditeljima! < Poruku je uredio MicoTico -- 28.12.2012 10:55:30 > _____________________________Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
Sretan rođendan maloj ljepotici AJŠI da uvijek bude zdrava, sretna, lijepa i vesela kao njena mama... _____________________________
Sretan rođendan maloj ljepotici AJŠI da uvijek bude zdrava, sretna, lijepa i vesela kao njena mama... _____________________________Mamino sunce, maza, zivot i sreca... R 17.10.2011.
Ajša sretan rođendan i sve najljepše u životu da te čeka _____________________________mamin dječak, 11.01.2008. mamina princeza 09.07.2011.
Sretan rođendan malenoj Ajši i od nas _____________________________:-)
hvala vam djevojke, obradovale su nas vaše čestitke ljubimo vas _____________________________Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
Ljepotici Ajsi sve najljepse za rodjendan!! _____________________________Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!
Sretan rodjendan princezi Ajsi! _____________________________Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!
I od nas Ajši čestitke za rođendan, sve najljepše joj želimo _____________________________Curica 2006 Dečko 2009
Ajsa, sretan ti rodjendan, ljubimo te puno _____________________________Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
sretan rodjendan Ajsi _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
hvala raja _____________________________Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
dragoj Ajsici sretan rodjendanko i od nas _____________________________Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
Ajsa, sretan rodjendan! _____________________________<3 28.6. <3 Zivot je dobio svoj smisao...
Članicama katoličke vjeroispovijesti čestit i blagoslovljen Božić!
RR Porodica
Za roditeljstvo ne postoji univerzalni pravilnik, kao ni roditelji koji savršeno odgajaju djecu. ...
Odgoj, razvoj i njega
“Probudite kuhara u sebi”, slogan je uz koji je predstavljen novi GastroLab uređaj brenda AENO. N...
Sponzorirano
Zdravlje
Mislite da je bebama svejedno koju će igračku dobiti ispod drvceta? Možda će vas razuvjeriti ovo ...
Sve o bebama