Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
haidy.. i od mene sve naj naj za godisnjicu braka!!
Hvala vam puno, puno _____________________________Jedan osmijeh mijenja sve:-) Lokica 17.05.2008. Gugutka 20.10. 2011.
haidy sretna ti godisnjica braka i od mene _____________________________dusha mamina 11.10.2007. upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....
Haidy sretna ti godišnjica braka i da ih doživite još puno u zdravlju i veselju Ostalima hvala puno na predhodnim čestitkama _____________________________ALINA 29.06.2004. ARMIN 13.11.2008
Draga Haidy, sretna ti godisnjica braka!!! _____________________________HANA 26.09.2007 SARA 10.12.2012
Haidy sve najljepše i najbolje za tvoju godišnjicu sa tm,i da ih proslavite još puno puno u zdravlju,sreći i veselju....sve najbolje _____________________________E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!
Draga Haidy sretna godisnjica, sve najbolje od srca zelim. _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Haidy sretna ti godisnjica braka,zelim da ih dozivis jos puno sa svojim muzem u sreci i ljubavi. _____________________________Hamza 11.3.2008.
Hvala vam drage moje, divne ste! saljem vam puno poljubaca _____________________________Jedan osmijeh mijenja sve:-) Lokica 17.05.2008. Gugutka 20.10. 2011.
haidy izvini što "malo" kasnim , sretna godinjica braka tebi i tvom M da ih dočekte još puno, puno, puno... _____________________________Merjema 02.08.2002. Imran 11.11.2005. Burhan 27.11.2007.
Draga Hamos, sretna ti godisnjica braka!!! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
Hamos sretna ti godisnjica braka,sve najbolje. _____________________________Hamza 11.3.2008.
draga Hamos sretna godisnjica braka i sve najbolje _____________________________dusha mamina 11.10.2007. upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....
Sa malim zakasnjenjem svim forumasicama sretna godisnjica braka i da ih docekate jos punooooo zajedno u zdravlju i sreci _____________________________ Volim negativne komentare jer me tjeraju da budem bolja!
Hamos, sretna godisnjica, sva najbolje od srca zelim _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Esmeralda i azra... zelim vam najsretniju godisnjicu braka... da svaka naredna bude jos sretnija uzivajte
Esmeralda i Azra zelim vam sretnu godisnjicu braka i sve najbolje. _____________________________Hamza 11.3.2008.
Sretna godišnjica braka Esmeraldi i azri
Sretna godisnjica braka Esmeraldi i Azri, sve najbolje od srca zelim. _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Esmeralda i Azra, sretna vam godisnjica braka!!! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
Drage moje od srca vam hvala na čestitkama kod mene je duplo slavlje rođendan i godišnjica!!! _____________________________mala princeza 12.06.2008 mali princ 11.02.2011
Draga Majaaaa, sretna ti godisnjica braka! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
Majaaa sretna ti godišnjica braka i da ih dočekate još puno
Sa malim zakasnjenjem svim forumasicama sretna godisnjica braka i da ih docekate jos punooooo zajedno u zdravlju i sreci! _____________________________Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?
Majoooooooo zelim ti srecu, zdravlje i veselje na danasnji dan... i tako svaki naredni!! uzivajte i volite se sretna godisnjica braka !!!
Ko nikada nije imao Tetku, nije imao sreću da poseduje neizmerno bogatstvo sažeto u jednoj osobi....
Odgoj, razvoj i njega
Nije meni teško udovoljiti. Ne trebaju mi skupi restorani, spa centri, luksuzan smještaj, da bih ...
Mama poslije porođaja
Stručnjaci su napravili tablicu spavanja koja pokazuje koliko je prosječnim bebama potrebno sna, ...
Sve o bebama
Njega nećeš tući, ni u pojam ni u naletu besa i nemoći. Moraćeš prvo preko mene, a ne dao ti Bog ...