cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Sretna godišnjica braka ...

clock-img

11.11.2010, 15:13

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

hvala vamuser posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

11.11.2010, 16:05

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Mamine oci i Veeseelaa sretna vam godisnjica braka i da ih jos puno docekate u zdravlju i ljubaviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

11.11.2010, 16:06

clock-img

mala86

pencil-img

2755

IZVORNA PORUKA: new mama

Mamine oci i Veeseelaa sretna vam godisnjica braka i da ih jos puno docekate u zdravlju i ljubaviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cestitke i od mene user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

11.11.2010, 16:48

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Mamine oči, Vesela, tek otvorih temu.
Od srca vam zelim sve najbolje i da svaku narednu godišnjicu dočekate još veseliju i sretniju sa vašim draganima.

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

11.11.2010, 16:56

clock-img

Anoniman

user posted image
Mamine oci i Veeseela, zeli vam jos mnooo mnogo prelijepih zajednicih trenutaka...Da docekate, aBd, i zlatni piruser posted image

clock-img

11.11.2010, 17:01

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

hvala vam od srcauser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

08.05.2011, 06:42

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

...mojoj dragoj Tajri i njezinom muzu  zeli njezina prija iz Zavidovica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

08.05.2011, 08:08

clock-img

Anoniman

Tajra, sretna godisnjica braka tebi i tvom muzu, slusajte se, mazite i pazite jos mnogo godinauser posted image

clock-img

08.05.2011, 15:52

clock-img

Anoniman

Draga Tajra, sretna vam godisnjica Mrakauser posted image ...dabogda vi meni jos 70 dozivjeliuser posted image user posted image user posted image
user posted image

clock-img

08.05.2011, 15:55

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: sahara

Tajra, sretna godisnjica braka tebi i tvom muzu, slusajte se, mazite i pazite jos mnogo godinauser posted image

sve najbolje i od nas user posted image user posted image

clock-img

08.05.2011, 16:24

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Tajra sretna godišnjica braka...da ih dočekate u zdravlju još mnogo mnogouser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 8.5.2011 16:25:16 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

08.05.2011, 17:04

clock-img

Adana

pencil-img

2777

Sretna godisnjica Tajra!!! Da ih dozivite jos mnooooogo! user posted image

Znaci i vi ste majski mladenci? :) Nama bila prije 2 dana. ;o)

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

clock-img

08.05.2011, 17:53

clock-img

Medić*

pencil-img

29

Tajra sretna vam godisnjica braka  jos mnogo, mnogo lijepih godina aBg  user posted image user posted image user posted image  

Adana sa malim zakasnjenjem  i vama sretna godisnjica, i da ih jos puno, puno docekate u zdravlju, sreci i veselju user posted image user posted image user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

09.05.2011, 13:52

clock-img

Adana

pencil-img

2777

Hvala puno! :*

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

clock-img

09.05.2011, 16:03

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

Ja i moj muž, kao istaknuti antifašistiuser posted image user posted image user posted image , smo izabrali današnji dan da se vjenčamouser posted image user posted image

Ljubavi moja, želim nam sretnu godišnjicu braka i da ih još puuuuunooo dočekamo sretni i zdravi user posted image user posted image

I da nam se ispuni naša velika želja user posted image user posted image

OT, Tajra pa i dan vjenčanja nam skoro pa isti user posted image em zanimanje, aman, aman user posted image user posted image

Sretna godišnjica Tajra i Adana user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

clock-img

09.05.2011, 18:09

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Ja tek vidjeh temuuser posted image

Hvala vam mile moje, divne ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Adana, cestitke i tebi od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image
Klemzi, veeeeelika cestitka od srca user posted image user posted image user posted image , da se volite jos puuuno, puno godinauser posted image

P.S. klemzi, ima neka tajna vezauser posted image  i da znas ili ce Gradacac Sarajevu ili Sarajevo u Gradacacuser posted image
Bas, bas bih te voljela upoznatiuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

09.05.2011, 18:10

clock-img

Medić*

pencil-img

29

Klemzi da jos puno sretnih  godina docekate aBg user posted image user posted image user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

09.05.2011, 18:17

clock-img

Anoniman

Draga moja klemzi i adana...sretna i vama godisnjica Mrakauser posted image user posted image
user posted image

clock-img

09.05.2011, 19:54

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

klemzi....sve su cure rekle sto bi i ja napisala...user posted image ..
sve najbolje vam zelim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

10.05.2011, 20:03

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

Hvala vam drage moje user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi sinoć slavili pa se zaigrali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tajra, Gradačac će sigurno jednom dojezditi maksuz do Sarajevo... razloga više nego dovoljno user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

clock-img

10.05.2011, 23:00

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Klemzi, sa zakasnjenjem sretna godisnjica. Maj je divan mjesec za vjencanja. user posted image
Ujedno da cestitam i mojim divnim roditeljima sretnu godisnjicu braka. Zajedno su od 1974, a u braku od 1978, znaci pune 33 godine braka. Divim im se.

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

10.05.2011, 23:01

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

slazem se da je maj najbolji mjesec za vjencanjauser posted image nama je godisnjica 17.majauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

10.05.2011, 23:07

clock-img

Anoniman

Galicia i ja se divim da Bog da jo toliko da zajedno docekaju user posted image i njima sve najbolje

< Poruku je uredio triputmama -- 10.5.2011 23:13:21 >

clock-img

14.06.2011, 09:34

clock-img

ivanak

pencil-img

1767

Dragi moj coječe sretna ti godišnjica braka. Nije bitno koja, nego da je sve u najboljem redu. Znam da nećeš vidjeti, ali neka ja podjelim svoju sreću sa svima.
Hvala ti što me nekad naljutiš da znam šta imam, nekad pokreneš, nekad potičeš i podriš, nekad ponovno navedeš da se "zaljubim", hvala ti što mi pomaćeš koliko god možeš....
Pusa i pozdrav.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

clock-img

14.06.2011, 10:26

clock-img

reallove

pencil-img

5807

ivanak,sretna godisnjica braka,puno srece,zdravlja,ljubavi,sve najljepseuser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Zadnji članci

article-img