Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Iskrene cestitke za godisnjicu braka, zelim da ih docekas jos puno, puno u sreci, zdravlju i veselju.
Draga Vana, sretna ti godisnjica braka!!!! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
Sretna godisnjica braka Vana!!!
Draga Alisa, sretna ti godisnjica braka!!!! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
Sretna godisnjica braka Alisa!!! p.s. Kako ti Elma pogrijesi tako i ja
Alisa sretna ti godišnjica braka! _____________________________Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?
Draga Amrino i Vana sretna godisnjica braka, sve najbolje od srca zelim. < Poruku je uredio Crvena -- 3.12.2008 9:45:52 > _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Alisa sretna ti godisnjica braka i sve najljepse ti zelim _____________________________dusha mamina 11.10.2007. upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....
Vana i Alisa sretna vam godisnjica braka. _____________________________Hamza 11.3.2008.
Sretna vam godišnjica braka drage moje i da ih provedete još sa svojim mužićima,i da svaka naredna bude sve ljepša i ljepša _____________________________E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!
Amrino, Vana i Alisa sretne vam godišnjice braka
Sretna godišnjica braka Amrino ,Vana i Alisa sa malim zakašnjenjem _____________________________Lamija duša duše moje 21.08.2006
hvala vam drage moje na cestitkama.
sretna godisnjica braka i od enne i,da punooo puno godina prozivite jos zajedno i sve,najbolje!!!!!
Svima koji slavite trenutno sretna godisnjica braka. Da ako Bog bude skupa do kraja zivota i da vam svaki dan bude kao iz bajke.
pridružujem se čestitkama slavljenicama,i sve najbolje u budućnosti,od Dijane _____________________________E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!
Drage moje sretna vam godisnjica braka _____________________________HANA 26.09.2007 SARA 10.12.2012
Drage moje sretna vam godisnjica braka
Seky,sretna godisnjica braka,da ih jos puno aBd docekas sa svojim muzicem u slozi _____________________________MONIKA 11.12.2007 Jeder Mensch begegnet einmal dem Menschen seines lebens,aber nur wenige erkennen ihn rechzeitg! http://www.youtube.com/watch?v=P6WlXmHrnyU
Pridruzujem se cestitkama _____________________________HANA 26.09.2007 SARA 10.12.2012
Č estitamo _____________________________MAMINI SINOVI DŽANIN 08.03.2003. DINO 21.03.2006.
Sretna godisnjica braka Seky i da ih jos puno docekas aBd u zdravlju sa svojim voljenim!!!
Seky, sretna ti godisnjica braka!!!!! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
Sretna godisnjica braka, Seky. _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
I ja se pridružujem čestitkama,sretna godišnjica braka i da neredne dočekate skupa u zdravlju i veselju sve nejbolje _____________________________E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!
Da li je zaista tačno da čvrstu hranu moramo uvoditi bebi kašicama? I to onda kada pokaže interes...
Dojenje i dohrana
Nakon mjeseci uspješnog dojenja vaše dijete odjednom odbija dojku. Što se događa?
Mnogi stručnjaci su sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih generacija, ali se u živo...
Odgoj, razvoj i njega
Održana prva regionalna konferencija pod pokroviteljstvom BECUTANA „RODITELJSTVO NEKAD I SAD“
Sve o bebama