Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Sretan rodjendan lejli i glavobolji, sve najbolje od srca zelim. _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Sretan rodjendan Lejli i glavobolji,zelim vam sve najbolje. _____________________________Hamza 11.3.2008.
Sretan rodjendan Lejli i glavobolji,sve najljepse!!! < Poruku je uredio Nunichi -- 7.1.2009 16:49:25 >
sretan rodendan
IZVORNA PORUKA: mamyca Sretan rodjendan Lejli i glavobolji,zelim vam sve najbolje.
Mama1, sretan ti rodjendan!!!!! < Poruku je uredio ElmaB -- 9.1.2009 8:26:16 > _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
HAPPY BIRTHDAY i sve najbolje i od mene da se sve želje ispune slavljenici _____________________________E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!
Mama1 sretan rodjendan, sve najbolje od srca zelim. _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Sve najbolje za rodjendan...jos puno godina da dozivis u zdravlju i sreci _____________________________MONIKA 11.12.2007 Jeder Mensch begegnet einmal dem Menschen seines lebens,aber nur wenige erkennen ihn rechzeitg! http://www.youtube.com/watch?v=P6WlXmHrnyU
IZVORNA PORUKA: Crvena Mama1 sretan rodjendan, sve najbolje od srca zelim.
IZVORNA PORUKA: ElmaB Mama1, sretan ti rodjendan!!!!!
Mama1 sretan rodjendan,sve najljepse!
Mama1... zelim ti i ja sretan rodjendan!!! sve najbolje
SRETAN RODJENDA ,puno srece,zdravlja,,,,sve naj,naj. _____________________________Nasa sreca Zlatana stigla je 5.02.2009god....
Mama 1 sretan rodjendan,sve najbolje ti zelim. _____________________________Hamza 11.3.2008.
Sretan Rodjendan i od mene:) Puno zdravlja i svega sto si zelis _____________________________Dzana:) 13.09.
Sretan rodjendan i od mene,sve naj naj ti zelim.budi mi zdrava i vesela ovo je sve za tebe...
Sretan rodjendan, sve najbolje od srca zelim. _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Ismihana sretan rodjendan, sve najbolje zelim. _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Sretan rođendan Ismihana
Draga Ismihana, sretan rodjendan!!!! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
Ismihana sretan rodjendan,sve najbolje. _____________________________Hamza 11.3.2008.
IZVORNA PORUKA: mamyca Ismihana sretan rodjendan,sve najbolje.
Sretan rodjendan i sve najbolje _____________________________Benjamin 18/12/2001 Eliott 28/04/2007 Mon bebe d amour
Članicama katoličke vjeroispovijesti čestit i blagoslovljen Božić!
RR Porodica
Za roditeljstvo ne postoji univerzalni pravilnik, kao ni roditelji koji savršeno odgajaju djecu. ...
Odgoj, razvoj i njega
“Probudite kuhara u sebi”, slogan je uz koji je predstavljen novi GastroLab uređaj brenda AENO. N...
Sponzorirano
Zdravlje
Mislite da je bebama svejedno koju će igračku dobiti ispod drvceta? Možda će vas razuvjeriti ovo ...
Sve o bebama