Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
sretan rodjendan i od nas _____________________________dusha mamina 11.10.2007. upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....
Snjeguljice sretan ti rodjendan,zelimo ti sve najljepse. _____________________________Hamza 11.3.2008.
hvala vam drage moje na cestitkama ostalim forumasicama sretan rodjendan i sve najbolje...pusa _____________________________R, 08.10.2008.... A, 25.02.2014.
volim lijepe stvri..sretan rodjendan i od mene evo malo poklona i koja rodjendanska tortica
Sretan rodjendan i od mene, da nam ako Bog da docekas 100 ;)
Drage Idana i Snjeguljice sretan rodjendan, sve najbolje od srca zelim _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
ZElimo vam i mi sretan rodendan, i sve najljepse _____________________________VOLIM VAS!!!
Sretan rodjendan Snjeguljice!
Idana, sretan rođendan Da sljedeći dočekaš u zdravlju i rahatluku i u svojoj kućici _____________________________23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :) 14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)
Sretan rođendan _____________________________MAMINI SINOVI DŽANIN 08.03.2003. DINO 21.03.2006.
Sanjalice i Nyah RR, sretan vam rodjendan!!! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
IZVORNA PORUKA: ElmaB Sanjalice i Nyah RR, sretan vam rodjendan!!!
Cure, sretan rodjendan
sanjalici i Nyah RR sretan rođendan
Sretan rodjendan danasnjim slavljenicama sanjalici i Nyah RR zelim vam sve naj naj bolje...
SRETAN RODJENDAN I SVE NAJBOLJE ZELIM _____________________________...edvin...15/6/o8
IZVORNA PORUKA: nely SRETAN RODJENDAN I SVE NAJBOLJE ZELIM
Sretan rodjendan nasim forumasicama sanjalici i Nyah RR . _____________________________Hamza 11.3.2008.
Sanjalici i Nyah RR sretan rodjendan, sve najbolje od srca zelim _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Nasim forumascama Lejli i Glavobolji, od srca sretan rodjendan!!! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
I ja se pridružujem čestitkama za Lejlu i glavobolju
sretan rodjendan sanjalice, nyah, lejla i glavoboljo, sve najbolje.... _____________________________R, 08.10.2008.... A, 25.02.2014.
lejla i glavoboljo.... sretna vam rodjendan zelim vam sve naj naj naj....
Sretan rođendan slavljenicama i sve najljepše da ih prati kroz život, zajedno sa njihovim najmilijima. _____________________________"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y
Članicama katoličke vjeroispovijesti čestit i blagoslovljen Božić!
RR Porodica
Za roditeljstvo ne postoji univerzalni pravilnik, kao ni roditelji koji savršeno odgajaju djecu. ...
Odgoj, razvoj i njega
“Probudite kuhara u sebi”, slogan je uz koji je predstavljen novi GastroLab uređaj brenda AENO. N...
Sponzorirano
Zdravlje
Mislite da je bebama svejedno koju će igračku dobiti ispod drvceta? Možda će vas razuvjeriti ovo ...
Sve o bebama