Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Sretan rođendan _____________________________2x AIH=0 3x IVF=0 nada umire zadnja
Nasoj forumasici lejlaze zelim sretan rodjendan i sve najljepse. _____________________________Hamza 11.3.2008.
Draga Idana, sretan ti rodjendan!!! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
i ja se pridružujem čestitkama,sve najbolje _____________________________E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!
hvala vam puno
Sretan rodjendan _____________________________ Volim negativne komentare jer me tjeraju da budem bolja!
Sretan Rodjendan _____________________________Benjamin 18/12/2001 Eliott 28/04/2007 Mon bebe d amour
Sretan rodjendan forumasice
Lejlaze, sretan rodjendan, sve najbolje od srca zelim. _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
lejlaze sretan rodjendan i puno srece, zdravlja i ljubavi... _____________________________dusha mamina 11.10.2007. upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....
sretan rođendan i sve najbolje _____________________________Onaj koji odustaje nikada ne pobjeđuje,a pobjednik nikada ne odustaje. http://www.fertilityfriend.com/home/1f8e1e
Sretan rođendan i sve naj,naj.Budi nam zdrava i sretna.
pridružujemo se čestitkama da doživiš puno rođendana u zdravlju i rahatluku _____________________________mala princeza 12.06.2008 mali princ 11.02.2011
Sa malim zakašnjenjem želim sretan rođendan našim forumašicama mynxlee, Lel@ i lejlaze Da se iskupim šaljem vam jedan mali slatki poklon da parite oči A idani 85 - želim takođe sretan rođendan i sve najbolje A evo i jedne torte da se sve zajdno malo počastimo _____________________________Merjem, 11.11.2007. mamina sultanija Arman, 23.07.2010. mamin pasha
Idana sretan ti rodjendan,sve najljepse ti zelim,puno srece i zdravlja,ljubavi a Boga mi i para . _____________________________Hamza 11.3.2008.
lejlaze... sa malim zakasnjenjem zelim da ti cestitam rodjendan i pozelim sve najbolje !!! evo i cvijece za tebe.. idana... tebi takodjer zelim sretan rodjendan!!! da ti se sve zelje ispune...
sretan rodjendan lejla i sve najbolje _____________________________Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D
Sretan rodjendan Idani i Lejli od srca,sve najljepse!
Sretan rođendan _____________________________MAMINI SINOVI DŽANIN 08.03.2003. DINO 21.03.2006.
Snjeguljice, sretan ti rodjendan!!! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
SRETAN ROĐENDAN! SVE NAJBOLJE ŽELIM _____________________________alex ima 4 godine 2.5.2009 stize nam druga beba :)
Drage moje forumasice hvala vam od srca sto ste se sjetile i mene :)))))))))))))))))))
Sretan rođendan sa velikim zakašnjenjem Dado RR, lori, marinaci, laracroft, nesanica, medica, mynxlee, Lel@, lejlaze, idana_85, Snjeguljica
Snjeguljice... i od mene: SRETAN RODJENDAN!!!
“Probudite kuhara u sebi”, slogan je uz koji je predstavljen novi GastroLab uređaj brenda AENO. N...
Sponzorirano
Zdravlje
Mislite da je bebama svejedno koju će igračku dobiti ispod drvceta? Možda će vas razuvjeriti ovo ...
Sve o bebama
Da li je zaista tačno da čvrstu hranu moramo uvoditi bebi kašicama? I to onda kada pokaže interes...
Dojenje i dohrana
Nakon mjeseci uspješnog dojenja vaše dijete odjednom odbija dojku. Što se događa?