Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Seky i mynxlee sretan rodjendan sve najbolje od srca zelim. _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Sretan rodjendan _____________________________ Volim negativne komentare jer me tjeraju da budem bolja!
seky, sretan rodjendan. koje si godiste? ja 1982. _____________________________Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan. S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.
sretan roćkas curke _____________________________KRISTIJAN 24.12.2003 IVAN 24.06.2008 JAN 21.01.2010
IZVORNA PORUKA: Crvena Seky i mynxlee ,sve naj i od mene.Puno zdravlja i jos puno rodjendana.
Lel@, sretan rodjendan sve najbolje od srca ti zelim. _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Seky i Lel@ sretan vam rodjendan,zelim vam sve najljepse u zivotu. _____________________________Hamza 11.3.2008.
Sretan rodjendan Seky i Lel@ od srca vam zelim
Lejla... zelim ti najsretniji rodjendan a svijetu!!!! sve naj naj... pusa
Draga Lelo od srca ti želim sretan rođendan! _____________________________Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?
Lela, sretan rodjendan! _____________________________Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan. S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.
Sretan rodjendan i od mene. _____________________________HANA 26.09.2007 SARA 10.12.2012
sretan rodjendan i od nas... _____________________________dusha mamina 11.10.2007. upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....
Sretan rodjendan, uz najljepse zelje... _____________________________Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
Iskrene cestitke i od mene!!!!
Sretan Rodjendan i sve najbolje _____________________________Benjamin 18/12/2001 Eliott 28/04/2007 Mon bebe d amour
Draga Lejla, od sveg srca, zelim ti sretan rodjendan!!! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
sretan rođendan!puno puno sreče i zdravlja! _____________________________alex ima 4 godine 2.5.2009 stize nam druga beba :)
sretan rodjendan _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
Iskrene čestitke za rođendan i od mene.....
sretan rodjendan i sve najljepse.. _____________________________moja zivotna bogatstva Ensar 31.03.1999 Ajla 22.03.2002 moje trece bogatstvo stiglo na svijet 10.01.09 Sanjin
IZVORNA PORUKA: mynxlee seky, sretan rodjendan. koje si godiste? ja 1982.
Lela,sretan rodzendan i od mene i sve najljepse
Sretan rođendan _____________________________MAMINI SINOVI DŽANIN 08.03.2003. DINO 21.03.2006.
Mislite da je bebama svejedno koju će igračku dobiti ispod drvceta? Možda će vas razuvjeriti ovo ...
Sponzorirano
Sve o bebama
Da li je zaista tačno da čvrstu hranu moramo uvoditi bebi kašicama? I to onda kada pokaže interes...
Dojenje i dohrana
Nakon mjeseci uspješnog dojenja vaše dijete odjednom odbija dojku. Što se događa?
Mnogi stručnjaci su sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih generacija, ali se u živo...
Odgoj, razvoj i njega