Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Zelim da pohvalim ovu Aventovu 12+, zaista iz nje nista ne curi. Probala sam mnoge druge ranije, ali ovo je jedina koju mogu strpati u tasnu, a da se ni kap ne prospe.
Za djecu koja sve grizu, kao moja mala "vučica", ovi plastični kljunovi su bolji od silikonskih, njih je sve progrizla.....
18.08.2010, 08:33
pocahontas
2546
nadam se da ce mi neko pomoci: Naime, neki dan mi je, dok sam ga prokuhavala, izgorio silikonski kljun od NUK čaše od malo tvrđeg silikona jer sam zaboravila da sam stavila da to kljuca, voda isparila i katastrofa uglavnom, moje pitanje glasi: postoji li varijanta da kupim samo taj silikonski dio kljuna (kao sto recimo postoje rezervni nastavci cucli za flašicu) obzirom da je taj dio kod kljun čaše isto tako mobilan gledala sam u DM-u gdje sam i kuila čašu, međutim to ne psotoji u ponudi kod njih? mene zanima da li generalno proizvođač to ne proizvodi ili jednostavno mi u BiH toga nemamo
evo da sama sebi odgovorim - pronašla sam da ipak postoji zamjena, pa ih danas zovem da mi to nekako dostave ili bar kazu gdje ima kupiti...
< Poruku je uredio pocahontas -- 18.8.2010 8:45:28 >
06.11.2010, 20:12
graškograd
34
drage mame,moj sin ima 7mj i 5 dana.još uvijek ne drži sam flašicu jednostavno mu ispada.kako da ga naučim da sam pije mlijeko iz flašice,znači bez moje pomoći i da li bi to trebala probati sa ovim kljunastim flašicama? hvala
06.11.2010, 20:16
DM
2408
IZVORNA PORUKA: pocahontas
nadam se da ce mi neko pomoci: Naime, neki dan mi je, dok sam ga prokuhavala, izgorio silikonski kljun od NUK čaše od malo tvrđeg silikona jer sam zaboravila da sam stavila da to kljuca, voda isparila i katastrofa uglavnom, moje pitanje glasi: postoji li varijanta da kupim samo taj silikonski dio kljuna (kao sto recimo postoje rezervni nastavci cucli za flašicu) obzirom da je taj dio kod kljun čaše isto tako mobilan gledala sam u DM-u gdje sam i kuila čašu, međutim to ne psotoji u ponudi kod njih? mene zanima da li generalno proizvođač to ne proizvodi ili jednostavno mi u BiH toga nemamo
evo da sama sebi odgovorim - pronašla sam da ipak postoji zamjena, pa ih danas zovem da mi to nekako dostave ili bar kazu gdje ima kupiti...
Pocy-jesi li nabavila ovaj kljun, ja sam vudjela u bingu da ima rezervnih-valjda nije zakasnio info-bar z ubuduće....
06.11.2010, 20:55
Anoniman
IZVORNA PORUKA: graškograd
drage mame,moj sin ima 7mj i 5 dana.još uvijek ne drži sam flašicu jednostavno mu ispada.kako da ga naučim da sam pije mlijeko iz flašice,znači bez moje pomoći i da li bi to trebala probati sa ovim kljunastim flašicama? hvala
Ja sam nikoli casu sa kljunom kupila kad je imao 10 mjeseci,a naucio ju je koristiti sam tek oko prvog rodjendana, prije ju nije htio.. mislim da ti je jos rano, on je ipak po mome misljenju jos mali
06.11.2010, 21:00
Visnja RR
15102
neke bebe (male ili vece) uopšte ne žele caše s kljunom... kao moja Asja... njoj je ona zanimljiva samo kad vidi Rafu da je uzima... beba od 7,5 mjeseci ne mora još uvjek sama da držu flašicu ...polako naučiće ...nema potrebe za forsiranjem
06.11.2010, 21:06
graškograd
34
hvala,malo se zabrinuh,vidim ima i malđih koje same drže flašicu