cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Zenstvenost

clock-img

25.01.2013, 22:37

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: Nunny

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Prva koja mi padne na pamet kad je riječ o "ženstvenosti", definitivno Audrey Hepburn,

obrve su joj u jednoj fazi izgledale kriticno user posted image user posted image user posted image

Joj jesuuser posted image Ali mi je ona onako baš ženstvena i ne mogu je zamisliti u ulozi neke muškarače ili lezbijke i sl.
Ali slično sam rekla i za Bruca Willisa kako mi je najmuževniji glumac i da nikad ne bi mogao glumiti gay-a, Jednostavno je "previše muško" za to. Kad neki dan film Šakal i on se u filmu ljubi sa muškarcem. Joj, tačno sam se razočaralauser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

25.01.2013, 22:38

clock-img

D_K

pencil-img

2669

meni je fakat KZJ bila wow zenska i pojam rasne, prelijepe zene ali nedavno su joj objavili ovu sliku i nekako mi je sega od tad. ne mogu da izbijem iz glave ove male sisice a sad kipte iz dekoltea user posted image . kontam kako joj je bilo smijati se a na sebi imati ove skoljke.. mislim, koma ziva :(((
http://www.index.hr/xmag/clanak/minuta-uzivancije-razgolicene-catherine-zetajones-ashley-hinshaw-i-lea-seydoux/658014.aspx

Onaj pogled :))))

clock-img

25.01.2013, 22:41

clock-img

neki x

pencil-img

704

IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: palachinken

uh kako sam zaboravila Moni...Moni je vrh vrhova i nema dalje..vrhunac ljepote i zenstvenosti...no.1. user posted image

Moni kao Beluči.
Jesam li površna ako kažem da mi je mnogo pala u očima zbog nedavnih događaja.
Ali je prelijepa i ženstvena i graciozna i odmejera i seksipilna, samo mi više nije vrh :)

aj agri...
trebamo joj malo sharnuti na zid ili tviter jer mislim da ona veze nema ko je ko ovdje i tako to...da ne idem dalje..
ali mi bi šega pravo kad je davala izjavu i kaze kako joj je super i divno i krasno u Serbiji, a gospon Zvjer joj šapće na uho nije Srbija vec Republika Srpska, a ona njemu na to odmahnu, mah to mi je difikul tu sej user posted image i nastavi ona tako

Pocy,legendouser posted image user posted image user posted image
I ja taman htjedoh napisati da mi je Monica No.1,doduse ovi zadnji dogadjaji sa njom su nidje veze,ali je brate ipak No.1 !!user posted image

clock-img

25.01.2013, 22:48

clock-img

malena sharena

pencil-img

1196

IZVORNA PORUKA: tajra

Meni su zenstvene one starije voditeljice na hrvatskoj televiziji...
Prave dame...a mislim da tu nema "vjestackih pomagala"...

Bas jednu takvu maloprije gledah na njihovom trecem dnevniku. Zena ima garant pet banki, a riba i po.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

clock-img

25.01.2013, 22:50

clock-img

D_K

pencil-img

2669

spomenuste PINK.. meni je ona prelijepa cura a evo i dokaz:
user posted image

samo je luda ko struja - so, zenstvena - nix!!
a tijelo joj je odlicno oblikovano i nabildano, ni previse ni premalo.. da nisam ljencuga onako bih se oblikovala..

clock-img

25.01.2013, 22:53

clock-img

D_K

pencil-img

2669

IZVORNA PORUKA: malena sharena

IZVORNA PORUKA: tajra

Meni su zenstvene one starije voditeljice na hrvatskoj televiziji...
Prave dame...a mislim da tu nema "vjestackih pomagala"...

Bas jednu takvu maloprije gledah na njihovom trecem dnevniku. Zena ima garant pet banki, a riba i po.

a nasa Jasminka Sipka.. glas joj je ocaravajuci a uvijek tako odmjerena user posted image user posted image

clock-img

25.01.2013, 22:57

clock-img

malena sharena

pencil-img

1196

Jadminka mi je uvijek nekako bila previse nasminkana. Al jedan dan MM prica, kaze dolazila nam na poso jasminka, mi zanijemili kako zens izgleda, tijelo ko u djevojke, kaze nisam znao da je onakva bomba user posted image

clock-img

29.01.2013, 10:59

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: jasmin

I ona.

user posted image
user posted image

i ja sam je spomenulauser posted image

meni je ona bas bezveze..mrtvi prosjek od žene..sestra joj je ljepša..

jasmin, imamo isti ukus..o inteligenciji, moralu i ostalim stvarima o Kimi ne bih, ali da je bomba e to ne moze niko poreći..izgledom je pojam za zenstvenost i obline.user posted image .user posted image

D_K, meni je ovdje KTZ opet predobra...sta ima veze sto ima male sisiće..kad su dobri i stoje ko pištolji user posted image
http://www.index.hr/xmag/clanak/minuta-uzivancije-razgolicene-catherine-zetajones-ashley-hinshaw-i-lea-seydoux/658014.aspx

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

01.02.2013, 10:10

clock-img

Lalopa

pencil-img

42

Nisam ni ja ljubitelj Penelope..Mislim da je Catherine Zeta Jones prelijepa :)

clock-img

01.02.2013, 10:14

clock-img

draguljče

pencil-img

1049

Moje mišljenje je da je Monika Beluči oličenje ženstvenosti. Nju kad vidim zamislim se o svojoj seksualnoj orijentaciji. user posted image

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

clock-img

01.02.2013, 10:16

clock-img

D_K

pencil-img

2669

D_K, meni je ovdje KTZ opet predobra...sta ima veze sto ima male sisiće..kad su dobri i stoje ko pištolji user posted image

ona fakat jeste prelijepa zena, tijelo izvajano i za pozeljeti ali mi sega ovdje kako stoji - bas mi nekako ponizavajuce - jos ove školjke na strateskim mjestima - uzas zivi..
urezala mi se slika - kad joj vidim neku fotku odmah se pitam 'a gdje su skoljke' user posted image user posted image ..
a sisići su mi simptomaticni bas zbog toga sto su bile fine, male i ocito cvrste grudi.. to sto ih je doradjivala mi je totalno nepotrebno i bezveze..

clock-img

01.02.2013, 10:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

01.02.2013, 10:56

clock-img

smajli80

pencil-img

688

Meni je ona oličenje ženstvenosti

http://medias.unifrance.org/medias/110/12/68718/format_page/nastassja-kinski.jpg

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

clock-img

01.02.2013, 11:07

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: smajli80

http://medias.unifrance.org/medias/110/12/68718/format_page/nastassja-kinski.jpg

da user posted image user posted image

inace zenstvena zena ne mora biti prelijepa pa cak ni lijepa

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

01.02.2013, 11:29

clock-img

Anoniman

Visnja u svemu gore navedenom te potpisujem user posted image .

clock-img

01.02.2013, 13:06

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: Iman83

Meni je Sofia Vergara baš user posted image

user posted image

user posted image

Cici je samo takva, nema šta...bas neki dan kontam...zadala je dobru zadaću ostalim Cicicama iz Hollywood-a user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 1.2.2013 13:07:40 >

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

01.02.2013, 13:10

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

meni nema ženstvenost toliku vezu baš sa izgledom,već sa stavom, ponašanjem, hodom....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

01.02.2013, 13:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

01.02.2013, 13:27

clock-img

malena sharena

pencil-img

1196

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: smajli80

da user posted image user posted image

inace zenstvena zena ne mora biti prelijepa pa cak ni lijepa

Bas tako, imam ja jednu prijateljicu, sto se izgleda tice, cisti prosjek, ali je bas bas zenstvena i u odijevanju i u drzanju, samim tim i jako privlacna.

clock-img

01.02.2013, 14:18

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

meni je npr. naša Pahuljica jako ženstvena - bar iz ovoga što vidjeh par puta to zaključih user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

01.02.2013, 14:36

clock-img

D_K

pencil-img

2669

meni je npr. naša Pahuljica jako ženstvena - bar iz ovoga što vidjeh par puta to zaključih user posted image

ja bas danas kontam koliko nasih RRajki ima koje bih slobodno upisala na ovu temu.
mi o onim nasminkanim/napucanim macama a nase zenstvene forumasice nam pred nosom.

clock-img

01.02.2013, 15:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

01.02.2013, 15:57

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

01.02.2013, 16:02

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

meni nema ženstvenost toliku vezu baš sa izgledom,već sa stavom, ponašanjem, hodom....

Rekoh to negdje...samo 'kompletna' žena je ženstvena...izvana i iznutrauser posted image

meni je npr. naša Pahuljica jako ženstvena - bar iz ovoga što vidjeh par puta to zaključih

user posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

01.02.2013, 17:07

clock-img

ninuska

pencil-img

1939

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Potpis ko kuca user posted image

Zadnji članci

article-img