Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Prva koja mi padne na pamet kad je riječ o "ženstvenosti", definitivno Audrey Hepburn,
obrve su joj u jednoj fazi izgledale kriticno
Joj jesu Ali mi je ona onako baš ženstvena i ne mogu je zamisliti u ulozi neke muškarače ili lezbijke i sl. Ali slično sam rekla i za Bruca Willisa kako mi je najmuževniji glumac i da nikad ne bi mogao glumiti gay-a, Jednostavno je "previše muško" za to. Kad neki dan film Šakal i on se u filmu ljubi sa muškarcem. Joj, tačno sam se razočarala
uh kako sam zaboravila Moni...Moni je vrh vrhova i nema dalje..vrhunac ljepote i zenstvenosti...no.1.
Moni kao Beluči. Jesam li površna ako kažem da mi je mnogo pala u očima zbog nedavnih događaja. Ali je prelijepa i ženstvena i graciozna i odmejera i seksipilna, samo mi više nije vrh :)
aj agri... trebamo joj malo sharnuti na zid ili tviter jer mislim da ona veze nema ko je ko ovdje i tako to...da ne idem dalje.. ali mi bi šega pravo kad je davala izjavu i kaze kako joj je super i divno i krasno u Serbiji, a gospon Zvjer joj šapće na uho nije Srbija vec Republika Srpska, a ona njemu na to odmahnu, mah to mi je difikul tu sej i nastavi ona tako
Pocy,legendo I ja taman htjedoh napisati da mi je Monica No.1,doduse ovi zadnji dogadjaji sa njom su nidje veze,ali je brate ipak No.1 !!
25.01.2013, 22:48
malena sharena
1196
IZVORNA PORUKA: tajra
Meni su zenstvene one starije voditeljice na hrvatskoj televiziji... Prave dame...a mislim da tu nema "vjestackih pomagala"...
Bas jednu takvu maloprije gledah na njihovom trecem dnevniku. Zena ima garant pet banki, a riba i po.
25.01.2013, 22:50
D_K
2669
spomenuste PINK.. meni je ona prelijepa cura a evo i dokaz:
samo je luda ko struja - so, zenstvena - nix!! a tijelo joj je odlicno oblikovano i nabildano, ni previse ni premalo.. da nisam ljencuga onako bih se oblikovala..
25.01.2013, 22:53
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: malena sharena
IZVORNA PORUKA: tajra
Meni su zenstvene one starije voditeljice na hrvatskoj televiziji... Prave dame...a mislim da tu nema "vjestackih pomagala"...
Bas jednu takvu maloprije gledah na njihovom trecem dnevniku. Zena ima garant pet banki, a riba i po.
a nasa Jasminka Sipka.. glas joj je ocaravajuci a uvijek tako odmjerena
25.01.2013, 22:57
malena sharena
1196
Jadminka mi je uvijek nekako bila previse nasminkana. Al jedan dan MM prica, kaze dolazila nam na poso jasminka, mi zanijemili kako zens izgleda, tijelo ko u djevojke, kaze nisam znao da je onakva bomba
29.01.2013, 10:59
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: jasmin
I ona.
i ja sam je spomenula
meni je ona bas bezveze..mrtvi prosjek od žene..sestra joj je ljepša..
jasmin, imamo isti ukus..o inteligenciji, moralu i ostalim stvarima o Kimi ne bih, ali da je bomba e to ne moze niko poreći..izgledom je pojam za zenstvenost i obline. .
ona fakat jeste prelijepa zena, tijelo izvajano i za pozeljeti ali mi sega ovdje kako stoji - bas mi nekako ponizavajuce - jos ove školjke na strateskim mjestima - uzas zivi.. urezala mi se slika - kad joj vidim neku fotku odmah se pitam 'a gdje su skoljke' .. a sisići su mi simptomaticni bas zbog toga sto su bile fine, male i ocito cvrste grudi.. to sto ih je doradjivala mi je totalno nepotrebno i bezveze..
inace zenstvena zena ne mora biti prelijepa pa cak ni lijepa
Bas tako, imam ja jednu prijateljicu, sto se izgleda tice, cisti prosjek, ali je bas bas zenstvena i u odijevanju i u drzanju, samim tim i jako privlacna.
01.02.2013, 14:18
pocahontas
2546
meni je npr. naša Pahuljica jako ženstvena - bar iz ovoga što vidjeh par puta to zaključih
01.02.2013, 14:36
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: pocahontas
meni je npr. naša Pahuljica jako ženstvena - bar iz ovoga što vidjeh par puta to zaključih
ja bas danas kontam koliko nasih RRajki ima koje bih slobodno upisala na ovu temu. mi o onim nasminkanim/napucanim macama a nase zenstvene forumasice nam pred nosom.
01.02.2013, 15:55
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
01.02.2013, 15:57
jasmin
4600
01.02.2013, 16:02
mamine oci
4300
IZVORNA PORUKA: Iman83
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
meni nema ženstvenost toliku vezu baš sa izgledom,već sa stavom, ponašanjem, hodom....
Rekoh to negdje...samo 'kompletna' žena je ženstvena...izvana i iznutra
01.02.2013, 17:07
ninuska
1939
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
meni nema ženstvenost toliku vezu baš sa izgledom,već sa stavom, ponašanjem, hodom....