IZVORNA PORUKA: Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: shejla
molim vas...kog bih mogla preporuciti roditeljima koji dolaze iz drugog grada u Sarajevo po "drugo misljenje"?
Ne znam tacno sta je djetetu, uglavnom nesto je ozbiljno dok dolaze i traze dobrog pedijatra u Sarajevu.
Fala Bogu, ja ne znam te pedijatre...pa ako ko zna....cula sam samo za Lutvu, al evo citam da neki nisu bas odusevljeni sa njim?!
ordi.acija suncokret u velesicima.odlicna dr evelina cehajic a kod nje dolaze po potrebi i pulmolog i neuropedijatar.znaci jako dobra dr
Mi nismo imali baš lijepo iskustvo sa pomenutom dr. dok je radila u Domu zdravlja...
Bebi 35 dana, prvi pregled, 100 posto ubjeđena da curica ima šum na srcu...još mi pominje neke operacije..ja istraumirana svim što mi se desilo na porodu grcam u suzama...ona meni šta plačete vidite šta se desilo na porodu mora tu biti nekih posljedica...
Izlazim sluđena...muž nalazi neku vezu i letimo odmah na Pedijatriju...divna dva doktora na kardio dječijem Terzić i Begić pitaju ko vam je rekao da beba ima šum na srcu
mi to ne identifikujemo ni stetoskopom..
Ja nevjerujem ni sama sebi tražim da urade ultrazvuk srca...rade ga samo da me smire...naravno nalaz na srcu uredan...
Odnesem nalaz u DZ neće da ga uloži u djeteov karton
Pola života mi je oduzela...
Ne kažem mogla je na nešto sumnjati i hvala joj što nas je uputila da to provjerimo ali ta ubjeđenost i pristup saopćavanja je degutantan..