IZVORNA PORUKA: ajla86
zanima me da li vodite privano djecu kod pediajtra ili ipak u dz...ja sam u vogosci i nisam zadovoljna nimalo dr...nekako su mi bezveze samo da im ispadne iz ruku poso...kad sam se konsultovala oko vakcina dr me napala kako smo mi besposlene i samo ispricanu pricu iz supljeg u prazno presipamo..sto mi se nije svidjelo...prvo mi je djete i imam milion pitanja....
a onda kad sam lezala na pedijatriji dr mi je reko nesluzbeno..ako imam para da djete vodim privatno dr...da je pulmolosko puno beba do godinu dana i svi su na kisiku dr po dz zavlacili antibioticima i haus napravili....
ja sam isla ginekologu uvjek privatno znas zbog toga..da mogu pitati sta ja hocu a ne da me neko ispreskace i ja nisam ni usla sa djetetom a one prozivaju drugu zenu da skine djete i samnom zavrsile za minutu....
bas sam razdocarana..
ako iko vodi pedijatru molim preporuku i cijenu njihovih usluga
baš interesantno, ja sam u istom DZ i zadovoljna sam dr. ja sam na početku imala malih nesuglasica sa dr. Satkom zbog red u čekaonici, ali od tada smo zaist super, i dr. Šejla mi je fina, vidjela sam na nekim stvarima da je jako oprezna, i ova nova dr. Elvira je ok,
mene baš čudi, oni jedino ne vole prepametne mame, koje se prave pametne, pa ih supeste na zemlju,ja šta sam god pitala dobila sam odgovor, i zvanični i nezvanično, neki dan sam baš nešto sa dr. satkom pričala oko nekih novih promjena u DZ, i baš joj bi drago što sam upućena, fino se ispričasmo
e, ti mila moja ako imaš para idi privatnicima, jašta, oni su ti bolji, još kad im se oslade, pa ti se navade dolaziti onako bezveze, a svaka posjeta 50 KM, ima da kuneš sebe i pitaš se šta mi ovo treba
a, taj dr. sa pedijatrije baš je cool,
ja imam pedijatra u familiji, i to sa iskustvom od 30 godina, zovem baš kad zagusti, a za sve brate imam dz,