cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Pedijatar

clock-img

21.05.2012, 14:48

clock-img

bombina

pencil-img

170

dr. sefika,iz ambulante podhrastovi

AMINA-15.2.2011. rodila se mamina princeza

clock-img

21.05.2012, 15:34

clock-img

MAMA MA

pencil-img

645

IZVORNA PORUKA: bombina

dr. sefika,iz ambulante podhrastovi

Ovo je pedijatar mog djeteta...a bila je i moj pedijatar,i moje mlađe sestre....Ljudina pa onda ljekar....drago mi je sto ima jos neko da potvrdi ono sto sam o njoj napisala na temi "mogucnost promjene pedijatra"...ih koliko je puta tako mog F izliječila bez ikakvih teskih lijekova....Jednom nos mu curio,imao malo temperature...ja ga odvedem njoj pregleda ga,i napisa mi nesta na papir..Ja na kartoteku predam knjižicu a u knjizici taj papir(misleći da je to neki recept)i da sestra upise one podatke..kad sestra meni odmah vrati taj papir...ja pogledam,na papiru piše:Dobra pileća supa,dosta čaja od čubra,(ovo je za virozu)kašikica paracetamola pred spavanje,i dat mu da grize pokvašen peškir jer mu rastu očnjaci...ispod njen potpis...Vratim se u ambulantu,reko doktorice pa mogli ste i meni reći ovo,niste morali pisati..Kaže ona meni:pa da ne zaboravis bolje da imas zapisano..E kakav je to ljekaruser posted image user posted image user posted image ...dusa od žene....

"Why fool around with hamburger,when you have steak at home."-reče moj dragi i osvoji me...

clock-img

21.05.2012, 16:15

clock-img

bombina

pencil-img

170

slazem se...kad smo se preselili u drugi stan,odnjela sam A kod nje na pregled,na prvu me malo prepala...odmah mi je govorila da prenesem karton kod nje,a ja nisam...a sad cu definitivno to uradit...

AMINA-15.2.2011. rodila se mamina princeza

clock-img

14.06.2012, 14:51

clock-img

entinte

pencil-img

869

Ženice zna li slučajno neko koja je smjena Pedijatrica Dr. Sanela Bostandžija- Halilović iz DZ Saraj Polje? Trebam neke nalaze odnijeti a pošto ih je ona tražila volila bih njoj odnijeti da ih pogleda i upiše u karton. Zvala sam na tel ali se niko ne javlja. Planiram oko 5 otici pa bih volila da znam koja je smjena da ne idem bezveze, nije mi usput...

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

clock-img

25.06.2012, 08:57

clock-img

canim

pencil-img

4126

Ima li ko da preporuci nekog privatnog pedijatra??

Dr.L. Hodzic danas nije slobodan a treba mi dr.???

clock-img

25.06.2012, 09:28

clock-img

mamana

pencil-img

531

Zašto ne nazoveš polukliniku Sucokret? Mi tamo idemo kod profesorice Saračević, a ima i druga dokrorica.

clock-img

04.09.2012, 11:03

clock-img

chuci

pencil-img

804

može li mi neko reći nešto o dr Saneli Bostandžija iz dz Saraj polje.

jutros zovem da vidim koji dr je sa zdravom djecom i kažu mi da je ta dr. Ja Ajšu tamo vodim od rođenja i nikad čula za nju, a sestra mi kaže da je tamo dvije godine. da ne radi sa školskom djecom inače?

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

clock-img

04.09.2012, 11:29

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Chuci, predivna doktorica, sve pohvale, vodila sam Lanu 2x kod nje i odusevila me je....
Temeljita, saslusa te, ne daje antibiotik ako bas bas ne mora....
Sve 5 user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

04.09.2012, 12:27

clock-img

chuci

pencil-img

804

IZVORNA PORUKA: Lady26

Chuci, predivna doktorica, sve pohvale, vodila sam Lanu 2x kod nje i odusevila me je....
Temeljita, saslusa te, ne daje antibiotik ako bas bas ne mora....
Sve 5 user posted image

hvala puno
ja ne kontam kako se meni nije nikada zadesila ona dosada. ja sam mislila da su ovdje u domu zdravlja Azra, Vildan i Meliha. za ovu do jutros nisam čula user posted image

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

clock-img

04.09.2012, 12:31

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Isto tako mi se desilo, nikad je ni vidjela ni cula za nju....i potrefi mi se 2x, i odlucila sam da ona "vodi" Lanu...
Ne znam jesi li isla ali mene je zaista odusevila...prvo pojavom user posted image , tako je fina, temeljita, moze se porazgovarati s njom, zadrzi te koliko je potrebno, na sva pitanja odgovori, sa djecom je user posted image
Ma kazem bas sam se prijatno iznenadila...
Ona je specijalista pedijatar ili tako nesto, ne kuzim se puno u titule user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

12.09.2012, 13:57

clock-img

aidana

pencil-img

833

Je li moze neko hitno da mi da kontak dr Sandre Vegar? Ne mogu da nadjem u kojoj poliklinici radi a treba mi UZ vrata sto prije. Jedino sam nasla broj na Kosevu, ali ne mogu tu nazvati i traziti termin privatno user posted image
Bilo bi super kada bi mi neko barem javio u kojoj poliklinici radi, onda bih se snasla

clock-img

12.09.2012, 15:30

clock-img

nutellica

pencil-img

293

radi kod dr Lutve Hozica, privatna pedijatrijska ordinacija na ciglanama..br ti saljem na pp

Svatko želi živjeti na vrhu planine, ali sva sreća i rast događa se penjući se na nju.

clock-img

21.09.2012, 13:43

clock-img

malena131

pencil-img

211

Treba mi hitno dobar privatni pedijatar ima li neko prijedlog i broj, a da nije dr. Lutvo

Nasi djecaci, najvece ljubavi na svijetu stigle su 12.01.2010.

clock-img

21.09.2012, 15:38

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

IZVORNA PORUKA: malena131

Treba mi hitno dobar privatni pedijatar ima li neko prijedlog i broj, a da nije dr. Lutvo

ordinacija suncokret u velesicim¸predivna dr i strucna

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

21.09.2012, 15:55

clock-img

nanika

pencil-img

1399

IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: malena131

ordinacija suncokret u velesicim¸predivna dr i strucna

Moja sestra je vodila curicu u ovu ordinaciju. Doktorica je stvarno super, detaljna i strucna. Mi smo isli kod nje dok je bila u DZ na Otoci

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

10.10.2012, 08:49

clock-img

bejbibi

pencil-img

2795

zanima me ko je najbolji pedijatar u bihacu? prvenstveno me zanimaju ovi drzavni a ako su privatnici onda to posebno naglasiti plz

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

clock-img

14.12.2012, 17:06

clock-img

ajla86

pencil-img

1198

zanima me da li vodite privano djecu kod pediajtra ili ipak u dz...ja sam u vogosci i nisam zadovoljna nimalo dr...nekako su mi bezveze samo da im ispadne iz ruku poso...kad sam se konsultovala oko vakcina dr me napala kako smo mi besposlene i samo ispricanu pricu iz supljeg u prazno presipamo..sto mi se nije svidjelo...prvo mi je djete i imam milion pitanja....
a onda kad sam lezala na pedijatriji dr mi je reko nesluzbeno..ako imam para da djete vodim privatno dr...da je pulmolosko puno beba do godinu dana i svi su na kisiku dr po dz zavlacili antibioticima i haus napravili....
ja sam isla ginekologu uvjek privatno znas zbog toga..da mogu pitati sta ja hocu a ne da me neko ispreskace i ja nisam ni usla sa djetetom a one prozivaju drugu zenu da skine djete i samnom zavrsile za minutu....
bas sam razdocarana..
ako iko vodi pedijatru molim preporuku i cijenu njihovih usluga

clock-img

14.12.2012, 21:11

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

IZVORNA PORUKA: ajla86

zanima me da li vodite privano djecu kod pediajtra ili ipak u dz...ja sam u vogosci i nisam zadovoljna nimalo dr...nekako su mi bezveze samo da im ispadne iz ruku poso...kad sam se konsultovala oko vakcina dr me napala kako smo mi besposlene i samo ispricanu pricu iz supljeg u prazno presipamo..sto mi se nije svidjelo...prvo mi je djete i imam milion pitanja....
a onda kad sam lezala na pedijatriji dr mi je reko nesluzbeno..ako imam para da djete vodim privatno dr...da je pulmolosko puno beba do godinu dana i svi su na kisiku dr po dz zavlacili antibioticima i haus napravili....
ja sam isla ginekologu uvjek privatno znas zbog toga..da mogu pitati sta ja hocu a ne da me neko ispreskace i ja nisam ni usla sa djetetom a one prozivaju drugu zenu da skine djete i samnom zavrsile za minutu....
bas sam razdocarana..
ako iko vodi pedijatru molim preporuku i cijenu njihovih usluga

baš interesantno, ja sam u istom DZ i zadovoljna sam dr. ja sam na početku imala malih nesuglasica sa dr. Satkom zbog red u čekaonici, ali od tada smo zaist super, i dr. Šejla mi je fina, vidjela sam na nekim stvarima da je jako oprezna, i ova nova dr. Elvira je ok,

mene baš čudi, oni jedino ne vole prepametne mame, koje se prave pametne, pa ih supeste na zemlju,ja šta sam god pitala dobila sam odgovor, i zvanični i nezvanično, neki dan sam baš nešto sa dr. satkom pričala oko nekih novih promjena u DZ, i baš joj bi drago što sam upućena, fino se ispričasmo

e, ti mila moja ako imaš para idi privatnicima, jašta, oni su ti bolji, još kad im se oslade, pa ti se navade dolaziti onako bezveze, a svaka posjeta 50 KM, ima da kuneš sebe i pitaš se šta mi ovo treba

a, taj dr. sa pedijatrije baš je cool,

ja imam pedijatra u familiji, i to sa iskustvom od 30 godina, zovem baš kad zagusti, a za sve brate imam dz,

clock-img

14.12.2012, 21:32

clock-img

ajla86

pencil-img

1198

e mene je ta satka napala u vezi vakcine...
ja je pitala jer kao receno mi je da je mozda zbog pljuskavica onih prokletih Ajsi slabiji imunitet....ali mozda.i da uvjek za sve trebam to naglasiti....
tako sam zenu fino pitala kako se ponasati u vezi vakcina...dal da ih primi ili ne...ja da nije pljuskavica nebi razmisljala ali uvjek ima onaj crv sumnje u meni....
a ona mi se nagovori da jedino nju zanima kako oni vakcine cuvaju a drugo je nezanima..pocela mahati rukama kako smo mi danas besposlene user posted image al nebitno
ona me napala ko velika...kako mame dizu famu oko vakcina itd itd..svak ima razlicito iskustvo...
a jos jednu sam vidjela kad sam isla po uputnice za eho abdomena neka mladza pokrivena...
samo uputnicu dala ni progovorila samnom nije...
drago mi je da si ti zadovoljna....

clock-img

14.12.2012, 21:43

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

ta pokrivena je dr. elvira,

a izvini, kako je Ajši slab imunitet, pa baš ti fino napreduje, nije bolesna, a da je nešto ne daj bože traga ostavilo od pljuskavica, bilo bi drastično, pupupu, ne do dragi Allah,

clock-img

14.12.2012, 21:46

clock-img

ajla86

pencil-img

1198

pa znas nase dr...
kao za svaki slucaj...mozda....isto ko sto nisu znali tvrditi hocel se zdrava roditi ili ne tako neznaju dal je imunitet jak ili ne i sta sve ne....ma samo me nafilovali da strahujem od svega....eto to.
ja isprepadana a to ko da mi na celu pise pa me svi samo hebu u moj mali mozak....

clock-img

14.12.2012, 21:48

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

pa znas nase dr...
kao za svaki slucaj...mozda....isto ko sto nisu znali tvrditi hocel se zdrava roditi ili ne tako neznaju dal je imunitet jak ili ne i sta sve ne....ma samo me nafilovali da strahujem od svega....eto to.
ja isprepadana a to ko da mi na celu pise pa me svi samo hebu u moj mali mozak....

ma, Bogami bezveze djetetu manahu nalaziš, kakav bona slab imunitet,jel ti bila bolesna, jel išla na inhalacije, jel imala više od dva puta temperaturu u mjesecu, jel bila na antibiotiku dva puta u mjesecu, i slično, to je slab imuniteta, a ona ga nema, to pto kaki svaki drugi dan i to je vjeruj mi uredu, takav joj metabolizam, ali to je pto to rekla drugi par rukavica,

clock-img

14.12.2012, 22:24

clock-img

ajla86

pencil-img

1198

nije nista od toga hB
i ja to govorim sama sebi hrabrim se...

clock-img

14.12.2012, 22:54

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

nije nista od toga hB
i ja to govorim sama sebi hrabrim se...

joj, kad će okopniti da te malo po guzari, puzari isprašim, tebi treba ugasiti internet, i zadati ti obaveza da ne znaš đe goniš

clock-img

14.12.2012, 22:58

clock-img

ajla86

pencil-img

1198

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dzaba kad sam mahnita....

Zadnji članci

article-img