cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Pedijatar

clock-img

27.07.2011, 10:45

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: gusicadnan

Dragi moji, što se pedijatra tiče ja svoje dijete vodim kod dr. Saide Mornjaković, Dom zdravlja Stari Grad i stvarno
sam prezadovoljan. Bit ću slobodan takodjer da spomenem iako to i nije baš tema ovog posta i njenu sestru, doktoricu Amelu Mornjaković-Franca koja je
izuzetno dobar doktor i veliki stručnjak u svojoj domeni tj. dječijoj radiologiji. Otvoreno govoreći, ta žena je doslovno spasila
moje dijete i zahvalan sam joj na tome do kraja života. U detalje baš i ne bi ulazio, tj. ne bih javno da raspravljam šta je tačno
bilo u pitanju. U svakom slučaju, toplo preporučujem...

Dobro nam došli.

Hvala na podjeljenom iskustvu, uglavnom se i slažem sa mišljenjima ostalih članova foruma....
Po pitanju radiologa imamo također posebnu tmeu dgje je dr. Amela također pohvaljena bezbroj puta...pa možete i tamo napisati svoje lično pozitivno iskustvo d aolakašmo ''izbor'' drugim roditljeima.

No, ja sma bila dužna korigovati vaš post u djelu navedenog sajta jer se to tretira kao direktna reklama što je zabranjeno pravilima foruma.
Nadam se svoja iskustva i dalje će te sa nama podjeliti, hvala vam i sretno.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

29.07.2011, 18:34

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

E..trebala bi konsultaciju...
Ja imam karton u Vrazovoj i mislila sam Umcetov karton prebaciti u Vrazovu iz O.Maslica.
Kakva su vasa iskustva sa pedijatrima iz Vrazove?
Ja imam iznimno nikakvo iskustvo sa pedijatrima iz O.Maslica...nista me ne vuce da ostavim tu karton..pa eto...napisite mi koju..user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

02.08.2011, 08:34

clock-img

BBubica

pencil-img

296

Ja sam bebin karton nedavno prebacila iz DZ Stari Grad u DZ Vrazovu. Zadovoljna sam dr Hadzimurtezic kao i sestrama. Jako su ljubazne, detaljne, posvete dovoljno vremena kako bebi tako i mami za razgovor i pitanja. Nemaju pauze tokom dana, tako da je to manje cekanja.
To nije bio slucaj u DZ Stari Grad. Tamo imaju tri pauze, i u toku te pauze nema sanse da prime bebu da je bilo sta u pitanju, pa ni odlazak u bolnicu. Vecina sestara je neljubazna i nezainteresovana za posao, bebe kao da ne postoje, kao da su inventar. Ali je tu neizbjezni mobitel, casopisi i kojesta sto je bitnije od pacijenta. Doktorice su mozda strucne , ali jako skrte na rijecima i vremenu, sve ide kao na traci. Osmijeha za dijete nigdje, valjda to treba dodatno platiti nekim pokloncicem , cccc

clock-img

02.08.2011, 09:03

clock-img

rose

pencil-img

8709

znas li kad je Aida u smjeni...nismo jos dobili hep B bocu pa je planiram odvesti tamo od 15 augusta kad budem na godisnjem

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

05.08.2011, 18:42

clock-img

sweet insanity

pencil-img

1652

Tuzlanke, ko se vama na pedijatriji ucinio kao najbolji?

clock-img

05.08.2011, 18:47

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Tuzlanke, ko se vama na pedijatriji ucinio kao najbolji?

iskreno ni jedan od ovih što sam bila...

dobila sam preporuke za Ševalu da je jako dobra ali eto nikad da je upecam user posted image

clock-img

05.08.2011, 22:03

clock-img

dada83

pencil-img

153

Do sada je dr. Ostrvica dobra, uvijek nasmijana i raspolozena za razgovor . dok ostale samo gledaju da sto prije izadjes iz ordinacije. Toliko o mom iskustvu sa pedijatrima u Tuzli.

clock-img

09.08.2011, 15:58

clock-img

Gemelli

pencil-img

339

pozdrav, da li znate jesu li u starom gradu poceli primati zdrave bebe na vakcinacije, jer prosli mjesec kad sam se raspitivala bili su na godisnjem, hvala user posted image

clock-img

09.08.2011, 16:06

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: Gemelli

pozdrav, da li znate jesu li u starom gradu poceli primati zdrave bebe na vakcinacije, jer prosli mjesec kad sam se raspitivala bili su na godisnjem, hvala user posted image

nisu....

ja jučer bila sa djecom kod doktora...
došla mama sa bebom i vratiše ih ...
radi smao jedna doktorica u prvoj smjeni i nema pregleda tamo u ordinaciji zdrave djece a vakcinacija do septembra odgođene...

100%
možeš i nazavti ujutro pa pitaj
broj starog grada DZ je na informacijama i onda kad ih dobiješ smao kažeš s apedijatrijom d ate spoje

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

09.08.2011, 16:14

clock-img

Gemelli

pencil-img

339

ok hvala, smo jos jedno pitanje, koja je vakcinacija slijedeca i sa koliko mjeseci

moje bebare su primile samo one u bolnici, s tim da jedna beba nije primila protiv hepatitisa odmah vec sa mjesec jer kao ta ide preko 2 kg, a mali nije primio revakcinaciju jer je bio malo zut, pa su nas poslali na jezeru da provjerimo, bilo je svo ok, zut prirodno sav na tatu hehe

uglavnom sad oboje trebaju tu revakcinaciju i kasne

clock-img

11.08.2011, 16:46

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: Gemelli

ok hvala, smo jos jedno pitanje, koja je vakcinacija slijedeca i sa koliko mjeseci

moje bebare su primile samo one u bolnici, s tim da jedna beba nije primila protiv hepatitisa odmah vec sa mjesec jer kao ta ide preko 2 kg, a mali nije primio revakcinaciju jer je bio malo zut, pa su nas poslali na jezeru da provjerimo, bilo je svo ok, zut prirodno sav na tatu hehe

uglavnom sad oboje trebaju tu revakcinaciju i kasne

poslije tih sto se prime u blnici (bsg i hep b) ide revakcinacija hep B...a ako su dobili heb B s mjesec dana jer ne mogu skontati iz tvog posta...onda ide diteper i polio

clock-img

17.08.2011, 11:21

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

samo da javim mamicama koje vode djecu u DZ stari gard...
jutros sam bila...vakcinacije su počele...
prvu smjenu radi dr. junuzović u ovoj sedmici...

vakcinacija zdrave djece lijepo je uređena sada i kartotekom i posebnim porstorom tako da znate možete odvesti djecu...

os 7.30 do 9.30 vrši se vakcinacija user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

18.08.2011, 14:32

clock-img

lolly

pencil-img

29

Samo ne dr Aida iz Vrazove, izuzetno je gruba kod pregleda.

clock-img

29.08.2011, 23:16

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: lolly

Samo ne dr Aida iz Vrazove, izuzetno je gruba kod pregleda.

ja imam totalno suprotno iskustvo...od prvog dana se lijepo obracala mojoj bebi, pazljivo je pregledala cak je jednom i drzala u krilu, tepala joj i umivala je dok je ova moja vristala zbog boca (tad je imala oko 2,5 mjeseca)

clock-img

05.09.2011, 23:45

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Prenos posta

IZVORNA PORUKA: mostarka.
Cao mostarke...moja djevojcica ima 10 mjeseci i trebamo da se opredijelimo za jednog dr. a tu su dr.Moro, dr.Sandrk, dr.Pavlovic i mislim dr.Vujica...mislils sam uzeti doktora Kresica al on je u mirovini od proslog mjeseca...mozete li mi preporuciti neku od doktorica??

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

06.09.2011, 13:28

clock-img

Anoniman

Dr. Šandrk -za nju imam najljepse rijeci hvale, smirena,blaga, zna s djecom,nikad nece propisati antibiotik bez pravog razloga sto je najbitnije, strpljiva tako da možes pitati sve sto te zanima.. Dr Pavlovic je isto ok, a kod Dr. Moro nemoj ni slucajno...

clock-img

13.09.2011, 22:53

clock-img

sweet insanity

pencil-img

1652

je li nekoo od tuzlanki isao privatno kod dr. Tobudic?

clock-img

23.09.2011, 14:59

clock-img

alapacha

pencil-img

10

Pozdrav Mame!

Zanima me da li neko zna DOBROG privatnog doktora ORL da bi mi mogao preporuciti.

Dijete vec mjesec dana vuce upalu srednjeg uha, a oni jedino rijesenje imaju operacija treceg krajnika.
Svaka inf. je dobro dosla.

Hvala!

clock-img

23.09.2011, 14:59

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Dr Gezo...
Odakle si?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

23.09.2011, 15:10

clock-img

alapacha

pencil-img

10

Sarajevo

clock-img

23.09.2011, 15:12

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Dr Gezo, dosta nasih forumasica su vodile djecu kod njega, a cula sam i od radnih kolega, odlican strucnjak.
Ima ordinaciju na Dobrinji

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

23.09.2011, 15:17

clock-img

alapacha

pencil-img

10

Jesi li mozda upoznata sa cijenama pregleda (odprilike)?

clock-img

23.09.2011, 15:21

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Poslala sam ti na PP link za ordinaciju, a cijene...ne znam tacno, 30-40KM (nije sigurno) a svaki naredni je jeftiniji, tako nesto...
Nazovi i pitaj, to ti je najpouzdanije

< Poruku je uredio Lady26 -- 23.9.2011 15:22:31 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

23.09.2011, 15:42

clock-img

Anoniman

Prvi pregled je 45KM, a svaki naredni 20KM, dok posto smo mi bukvalno inventar kod njih nama naplacuje sada (znaci posle nekih 10tak pregleda) po 10KM, ovdje racunam pregled uha, grla, nosa, timpanometrija uha i toaleta nosa ako je potrebno.

clock-img

23.09.2011, 16:09

clock-img

ElmaB

pencil-img

4568

IZVORNA PORUKA: Lady26

Dr Gezo, dosta nasih forumasica su vodile djecu kod njega, a cula sam i od radnih kolega, odlican strucnjak.
Ima ordinaciju na Dobrinji

Ja sam svog sina vodila kod njega i zadovoljna sam veoma. Vjerovatno ćemo kod njega i operisati krajnike, trebali smo 25. spetembra ali smo prolongirali malo.

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

Zadnji članci

article-img