cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Pedijatar

clock-img

06.06.2011, 12:30

clock-img

shejla

pencil-img

1136

zene, da li znate gdje se u Sarajevu moze uraditi nalaz Vitamin A,D i E u serumu??? 

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

clock-img

06.06.2011, 12:33

clock-img

Leena

pencil-img

2841

BBubica, meni je doktorica Junuzovic u SG diiivna! Jedini je problem sto su mi ostale srednja zalost, a ne mozes bas uvijek naletjeti na nju, jedino da stalno zoves i pitas kada radi...

Shejla, mozda da provjeris sa pedijatrom ima li na DIP-u, ako ne, vidi u ovim privatnim poliklinikama...

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

06.06.2011, 12:34

clock-img

shejla

pencil-img

1136

IZVORNA PORUKA: BBubica

Je l' ima neko iskustva sa pedijatricama i sestrama iz doma zdravlja Stari grad? Ja bas i nemam neko dobro iskustvo,trazim gdje da prebacim bebin karton, pa me bas zanima je li to do mene i mojih mozda nerealnih (za doktore iz nase drage BiH) ocekivanja ili..?
Hvala

i mi idemu u stari grad i nisam imala problema... eh, sad, fala Bogu, mi smo isli samo na redovne kontorle i jednom na pregled zbog prehlade i temperature... Najcesce nam je bila dr. Lejla Kumasin (cini mi se da se tako preziva - mlada, crna, visoka) i skroz je OK. Kazu da je najbolja sefica - dr. Junuzovic, ali nje nikada nema, cini mi se u smjeni. (Bila je prvi put kad smo isli, kad je Lamiji bilo 30 dana user posted image )

clock-img

06.06.2011, 12:35

clock-img

shejla

pencil-img

1136

IZVORNA PORUKA: Leena

BBubica, meni je doktorica Junuzovic u SG diiivna! Jedini je problem sto su mi ostale srednja zalost, a ne mozes bas uvijek naletjeti na nju, jedino da stalno zoves i pitas kada radi...

Shejla, mozda da provjeris sa pedijatrom ima li na DIP-u, ako ne, vidi u ovim privatnim poliklinikama...

nema na Kosevu, zvala je moja prijateljica... (to njoj treba), pa reko da nije neko od vas radio, da sad ne zivka jednu po jednu polikliniku...

clock-img

06.06.2011, 12:38

clock-img

Leena

pencil-img

2841

Joj, ne mogu da vjetrujem da nemaju u bolnici... strasno. Ne znam, cini mi se da je tamo na kovacicima bio nreki privatnik, bas za analize krvi... Kod one autopraone uz stepenice, nadam se da je jos tamo. Ja sam kod njega radila one reuma testove.

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

15.06.2011, 22:49

clock-img

BBubica

pencil-img

296

IZVORNA PORUKA: shejla

Je l' ima neko iskustva sa pedijatricama i sestrama iz doma zdravlja Stari grad? Ja bas i nemam neko dobro iskustvo,trazim gdje da prebacim bebin karton, pa me bas zanima je li to do mene i mojih mozda nerealnih (za doktore iz nase drage BiH) ocekivanja ili..?
Hvala

i mi idemu u stari grad i nisam imala problema... eh, sad, fala Bogu, mi smo isli samo na redovne kontorle i jednom na pregled zbog prehlade i temperature... Najcesce nam je bila dr. Lejla Kumasin (cini mi se da se tako preziva - mlada, crna, visoka) i skroz je OK. Kazu da je najbolja sefica - dr. Junuzovic, ali nje nikada nema, cini mi se u smjeni. (Bila je prvi put kad smo isli, kad je Lamiji bilo 30 dana user posted image )

Evo danas sam podnijela zahtjev za prebacivanje kartona u dom zdravlja Vrazova...Prvo sam bila u Vrazovoj, pricala sa sestricom, neka fina teta..pitam kad im je pauza -da ne potrefim pa jos i to da cekam kao u starom gradu-kaze teta: mi nemamo pauzu..a u SG tri pauze i nema te sile koja ce njih natjerati da je prekinu, mozes krepavati vani s bebeom al' jok!
Sad u SG rade samo prvu smjenu. Tamo smo sticajem okolnosti promijenili tri doktorice i sve tri su rekle razlicito za istu stvar.
Lejla je nasmijana, susretljiva, ima jako lijep pristup bebi, al' bas i nije neki strucnjak, po mom misljenju je povrsna.
Amra djeluje kao strucna osoba, al' osmijeh i koju rijec od nje..to je tesko dobiti, bebi pristupa kao nekom objektu, a ne zivom bicu.
Saida-nije losa , al' cesto prilicno rastresena. Kad je raspolozena super je, al haj uganjaj to...
Eto, to je moje iskustvo i misljenje!
Ja samo trazim ljudski pristup i osmijeh kad dodjemo, a ne da mi traumiraju dijete pa da poslije vristeci odlazimo doktoru.
Nadam se da cemo u Vrazovoj biti zadovoljni sa doktoricom Aidom koju nam je preporucila nasa draga ROSE user posted image

clock-img

16.06.2011, 00:52

clock-img

rose

pencil-img

8709

eto javi nakon pregleda kod Aide user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

21.06.2011, 11:40

clock-img

Almaa

pencil-img

1983

mi sutra trebamo na vakcinu i radi samo dr. Penava, sta mislite o njoj nemam vremena da citam, pa ako mozete da mi odgovoriteuser posted image puno mi znace iskustva i misljenja drugih roditelja.

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

clock-img

21.06.2011, 11:51

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

IZVORNA PORUKA: Almaa

mi sutra trebamo na vakcinu i radi samo dr. Penava, sta mislite o njoj nemam vremena da citam, pa ako mozete da mi odgovoriteuser posted image puno mi znace iskustva i misljenja drugih roditelja.

u kojem dz je ovo?

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

21.06.2011, 11:55

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: Almaa

u kojem dz je ovo?

izvini ja otisla na vrazovu i dr pervu

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

21.06.2011, 22:43

clock-img

BBubica

pencil-img

296

Bili smo u Vrazovoj, karton jos uvijek nije prebacen, al smo se upoznali sa dr Aidom Hadzimurtezic. Cini se fina, kulturna i pristojna teta. Blaga, spremna saslusati i razgovarati. Nije nas pozurivala, ostali smo dvadesetak minuta i dogovorili sljedecu kontrolu.
Sestrica nam se nasmijala sto je velika i lijepa novost za nas!
user posted image
Zdrava i bolesna djeca su odvojena staklima i vratima ( za razliku od dz SG)

clock-img

21.06.2011, 22:53

clock-img

Almaa

pencil-img

1983

ima li guzve kod dr.Hadzimurtezic i kakva je procedura sa prebacivanjem karton?

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

clock-img

21.06.2011, 23:18

clock-img

BBubica

pencil-img

296

mi smo cekali vise od sat vremena, troje je bilo ispred nas.
zena je detaljna koliko sam vidjela i zato se ceka mozda vise nego kod drugih doktora-ali u tom slucaju i vrijedi sacekati.
kod njih nema pauze kako su m rekli.
za prebacivanje kartona treba se ispuniti zahtjev koji se dobije u dz gdje se kartom trenutno nalazi.
trebalo bi da karton bude prebacen za dan dva...a ja evo cekam sedmicu dana, ovi u starom gradu su poletni sam kad treba napraviti pauzu ni za sta vise user posted image

clock-img

22.06.2011, 01:50

clock-img

rose

pencil-img

8709

jesi je pitala za smjene?

clock-img

22.06.2011, 11:03

clock-img

BBubica

pencil-img

296

sljedecu sedmicu treba biti druga, ali se mora provjeriti

clock-img

22.06.2011, 11:13

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Ovo sa Aidom je divno kad ne radis i imas zdravo dijete, ali kad dodjes s bolesnim djetetom i sjedis tri sata u cekaonici jer ti je druga solucija Adnan pozelis da vristis...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

22.06.2011, 11:37

clock-img

rose

pencil-img

8709

sljedecu sedmicu treba biti druga, ali se mora provjeriti

ok, hvala...probat cu da je uganjam

clock-img

22.06.2011, 11:40

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: tajra

Ovo sa Aidom je divno kad ne radis i imas zdravo dijete, ali kad dodjes s bolesnim djetetom i sjedis tri sata u cekaonici jer ti je druga solucija Adnan pozelis da vristis...

moje dijete je zdravo hvala Bogu a kad trebamo na vakcinu ja svakako uzmem slobodna 2 dana i spremim se na cakenje jer je tako od prve vakcine...prosli put smo isli kad je Aida bila na godisnjem...prazna cekaonica u 10 ujutro...primila nas je jedna fina doktorica ali je ova moja drekavica svakako prevristala od vaganja do izlaska iz ordinacije user posted image  a o dr. adnanu ne znam nista...znam da ladyblue ide kod njega i ona nema nikakvih kritika i negativnih komentara

clock-img

02.07.2011, 23:44

clock-img

rose

pencil-img

8709

jel ne vakcinisu djecu tokom ljeta?

clock-img

05.07.2011, 09:30

clock-img

azrica_2

pencil-img

23

Kakva su vasa iskustva s dr Rovcanin u Vrazovoj?...

clock-img

05.07.2011, 15:13

clock-img

aya 05

pencil-img

158

Nije losa,samo malo isprepadana i peglativna zena.

clock-img

10.07.2011, 21:54

clock-img

lejna_

pencil-img

325

Zna li neko koja je sutra smjena dr. Azra, Dom zdravlja Saraj Polje????

clock-img

10.07.2011, 22:04

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

provjeri na telefon 277 -601

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

10.07.2011, 22:17

clock-img

lejna_

pencil-img

325

Ma ne mogu sad, a trebali bismo na bocu, a za to trebamo u 8 da se nacrtamo, inace nas nece primit, ... a kod dr. Azre smo, inace.

clock-img

27.07.2011, 10:22

clock-img

gusicadnan

pencil-img

1

Dragi moji, što se pedijatra tiče ja svoje dijete vodim kod dr. Saide Mornjaković, Dom zdravlja Stari Grad i stvarno
sam prezadovoljan. Bit ću slobodan takodjer da spomenem iako to i nije baš tema ovog posta i njenu sestru, doktoricu Amelu Mornjaković-Franca koja je
izuzetno dobar doktor i veliki stručnjak u svojoj domeni tj. dječijoj radiologiji. Otvoreno govoreći, ta žena je doslovno spasila
moje dijete i zahvalan sam joj na tome do kraja života. U detalje baš i ne bi ulazio, tj. ne bih javno da raspravljam šta je tačno
bilo u pitanju. U svakom slučaju, toplo preporučujem...

< Poruku je uredio Hanady RR -- 27.7.2011 10:42:51 >

Zadnji članci

article-img