IZVORNA PORUKA: shejla
IZVORNA PORUKA: BBubica
Je l' ima neko iskustva sa pedijatricama i sestrama iz doma zdravlja Stari grad? Ja bas i nemam neko dobro iskustvo,trazim gdje da prebacim bebin karton, pa me bas zanima je li to do mene i mojih mozda nerealnih (za doktore iz nase drage BiH) ocekivanja ili..?
Hvala
i mi idemu u stari grad i nisam imala problema... eh, sad, fala Bogu, mi smo isli samo na redovne kontorle i jednom na pregled zbog prehlade i temperature... Najcesce nam je bila dr. Lejla Kumasin (cini mi se da se tako preziva - mlada, crna, visoka) i skroz je OK. Kazu da je najbolja sefica - dr. Junuzovic, ali nje nikada nema, cini mi se u smjeni. (Bila je prvi put kad smo isli, kad je Lamiji bilo 30 dana )
Evo danas sam podnijela zahtjev za prebacivanje kartona u dom zdravlja Vrazova...Prvo sam bila u Vrazovoj, pricala sa sestricom, neka fina teta..pitam kad im je pauza -da ne potrefim pa jos i to da cekam kao u starom gradu-kaze teta: mi nemamo pauzu..a u SG tri pauze i nema te sile koja ce njih natjerati da je prekinu, mozes krepavati vani s bebeom al' jok!
Sad u SG rade samo prvu smjenu. Tamo smo sticajem okolnosti promijenili tri doktorice i sve tri su rekle razlicito za istu stvar.
Lejla je nasmijana, susretljiva, ima jako lijep pristup bebi, al' bas i nije neki strucnjak, po mom misljenju je povrsna.
Amra djeluje kao strucna osoba, al' osmijeh i koju rijec od nje..to je tesko dobiti, bebi pristupa kao nekom objektu, a ne zivom bicu.
Saida-nije losa , al' cesto prilicno rastresena. Kad je raspolozena super je, al haj uganjaj to...
Eto, to je moje iskustvo i misljenje!
Ja samo trazim ljudski pristup i osmijeh kad dodjemo, a ne da mi traumiraju dijete pa da poslije vristeci odlazimo doktoru.
Nadam se da cemo u Vrazovoj biti zadovoljni sa doktoricom Aidom koju nam je preporucila nasa draga ROSE