IZVORNA PORUKA: Đenifer
Približava nam se u oktobru 2.Rođendan našem paši, pa se nećkamo kako i gdje.?!!
U slučaju da bude lijepo vrijeme ,a prognoziraju ,najvjerovatnije da će to biti vikendica uz roštilj sa prijateljima sa djecom istog ili sl,uzrasta. Sobzirom da ću ja biti u 9.mjesecu trudnoće, a termin mi je u novembru, neću se moći previše angažovati oko posluživanja,serviranja i sl, pa ćemo to prepustiti nanama- servisu, neka malo letaju.Ako ne bude lijepo vrijeme, najbolje su igraone, ali fakat su preskupe!!!! Za njegov prvi rođendan smo slavili u Bambiju na Grbavici, igranona je super, prostor za roditelje, ali jedva su čekali da se isparimo, pošto smo zadnji bili, doslovno ti broje minute, to mi je baš užas, a samo jedna teta koja je nadgledala i vlasnik koji je slikao, znači nikakva uslugu haman ti ne nude. Zanima me sa kojim igraonama ste bili ama baš zadovoljni,da su solidne cijene do cca 10 djece.i eventualno malo fleksibilnije sa ostankom duže.Vidim ovu novu igraonu Kockicu na Šipu,fleskibilni su i do 3 sata, ali ona nema nekog sadržaja, više kao soba sa puno igračaka, bez tobogana, trampolinica, puzalica i sl . I na kraju gdje ste uzimali torte?!!! Ja sam za prvi rođendan naručila privatno što jedna žena pravi, ali ona nema oblika , već klasične ili u obliku broja što mi je sad bezzz, ali okus boli glava.
Naš paša je stigao 13.10.2009.g., a kad malo zahladi dolazi nam pašinica, jedva te čekamo!!