IZVORNA PORUKA: Mala Selma
Drage zenice imam molbu jednu,
da li neko moze da mi predlozi igraonu za rodjendan, jer uskoro se blizi nas rodjas , i nemam pojma gdje cemo slaviti. U stanu nema sanse da stane 20 djecice (stan od 40kvadrata), tako da smo odlucili da rodjendan slavimo u igraoni, a drugi da cemo pozvati roditelje brata i sestru :)
E sad, moze li preporuka za igraonu, da vi imate pozitivno iskustvo i cijena :)
Hvala
Draga moja ja sam mlađoj drugi rođendan slavila u igraoni Bambi u sklopu vrtića Nur to je iza slastičarne jadranka.....
ja sam sve obišla...o svemu razmišljala i nisma željala bezveze trošiti novac...a igraonica mi je bila opcija za male drugare i neke velike koji žele doći jer je bio zimski period i nisma željela stras kao za prvi rođendan kada sams e slomila spremajući sve a onda zapado snijeg pa gosti od mog truda bježali glavom bez obzira da im ne zapda
Elem...
najpovoljniji su mi bili od svih igraonica ostalih iz više razloga:
1. paket od 15 djece gdje se ne ubrajaju djeca do godinu dana jer na zauzimaju stolicu, tačnije ne jedu i ne piju one grickale kao ostali niti picu...te je kod mene bilo 18 djece....
2. igraona je zatvorenog tipa, samo za vas a velika je i zaista ima izbor za igranje i za male i velike te se ne sudaraju i nemaš straha da velika djeca ne povrijede malene...
3. teta koja je animator tj.čuva je dovna...doduše mene zapala mlađa teta a dvije tamo rade i ona me naprosto oduševila...svu je djecu čuvala fanstastično mame su mogle i sjesti.
4. torta se može izuzeti iz paketa pa dogovoriš svoju da ti dođe
5.za roditelje imaš prostor da sjedu i slobodan si donijeti piće i hranu ili gricklaice da se i oni počaste ako želiš...
6. Imaš pozivnice, imaš poklon za dijete i svako dijete koje je tu dobije simboličan poklon...npr. napuhan balon, bojanku itd.
7. uglavnom ovaj paket za 15 djece je 250 KM...ako izbiješ tortu 225 Km...mene toliko došao rođkas + što sam ja kupila tanjire i čaše hello kitty čisto radi teme mada oni imaju šarene čaše i tanjire za posluživanje, i ja sam za roditelje kupila isti sok koji se djeci služi da mi djeca nebi bila ljuta i stavila na stolove po malo istih grickalica koje su i djeci služene pa me i to došlo 25 Km, a tortu nam je radila naša elmini pa me ona došla 35 Km.
Skupo jeset jer za taj novac ja sam mogla bogatiju zabavu naraviti kući...ali iskreno...moja farah mala jeste ali on i sada priča o tom rođkasu i mislim da će se radovati fotkama koje ima...
mi smo imali za uže članove obitelji nakon igraonice dernek...taj me dernek došao i skuplje nego igraona
uglavnom dobiješ i Cd sa fotkama , oni fotografišu i iskreno fotke su prelijepe...ja nebih imala niti vremena niti živaca onoliko divnih fotki napraviti.