cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Trudna sam!!!

clock-img

12.03.2009, 19:47

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Cestitke i od mene Sanelici i Luni! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2009, 20:30

clock-img

mnn

pencil-img

1611

čestitke i od mene svim novim trudnicama!user posted image

clock-img

12.03.2009, 21:14

clock-img

Crvena

pencil-img

1859

Cestitke Luna4 da narednih user posted image mjeseci uzivas u trudnoci
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Crvena -- 12.3.2009 21:16:32 >

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

clock-img

12.03.2009, 21:21

clock-img

Anoniman

samo da se i ja pridruzim cestitkama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i zelim vam zdravu i lijepu user posted image

clock-img

12.03.2009, 21:22

clock-img

Anoniman

cestitke i od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2009, 22:01

clock-img

mamina princeza

pencil-img

1856

cestitke svim trudnicama posebno sanelici ...

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

clock-img

30.03.2009, 07:28

clock-img

meedic

pencil-img

107

Dobro jutro trudnice,

evo jutros sam ugledala svoj privi user posted image  hvala Bogu, nakon dvije godine truda i nakon lijepog druzenja u forumu zatrudnjivanje. Ovo je moja prva trudnoca. Presretna sam,  ali jos uvijek ne vjerujem da se to meni desilo.

Nadam se da cemo se i ovdje lijepo druziti i razmjenjivati znanja, iako ja jos nemam nikakva znanja oko trudnoce, zato se nemojte cuditi ako budem postavljala nekada i malo glupa pitanja user posted image .

clock-img

30.03.2009, 08:47

clock-img

Crvena

pencil-img

1859

Meedicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Super vijesti za dobo jutro. Od srca ti zelim da  narednih user posted image uzivas u svojo pupi, a onad aBd i user posted image
user posted image

< Poruku je uredio Crvena -- 30.3.2009 8:51:38 >

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

clock-img

30.03.2009, 09:28

clock-img

Anoniman

user posted image  čestitam od srca,
želim da ti svi trentci koji slijede budu najljepši u životu.user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.03.2009, 09:57

clock-img

Zoe

pencil-img

1553

IZVORNA PORUKA: meedic

Dobro jutro trudnice,

evo jutros sam ugledala svoj privi user posted image  hvala Bogu, nakon dvije godine truda i nakon lijepog druzenja u forumu zatrudnjivanje.

meedic, pa postala si nam user posted image , čestitam ti od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
želim ti mirnih i divnih user posted image  user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

clock-img

30.03.2009, 10:55

clock-img

brzamala

pencil-img

974

Meedic,cestitam od srcauser posted image user posted image user posted image divne vijesti.Uzivaj u trudnociuser posted image

clock-img

30.03.2009, 10:59

clock-img

bebana27

pencil-img

1642

user posted image user posted image user posted image user posted image Novopecenim trudnicima mnogo srece i uzivaj te user posted image neka vam svaki dan bude lijep i sretan.user posted image user posted image user posted image user posted image

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

clock-img

30.03.2009, 11:07

clock-img

Lilly

pencil-img

509

Cestitam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...oooO..................
.....(....)...Oooo.......
......\..(.....(....)......
........\_)....)../.......
...............(_/....

clock-img

30.03.2009, 11:30

clock-img

emy

pencil-img

288

Meedic cestitam od user posted image  uzivaj u narednih user posted image

clock-img

30.03.2009, 11:52

clock-img

Emina85

pencil-img

261

Dobro jutro trudnice,

evo jutros sam ugledala svoj privi user posted image  hvala Bogu, nakon dvije godine truda i nakon lijepog druzenja u forumu zatrudnjivanje. Ovo je moja prva trudnoca. Presretna sam,  ali jos uvijek ne vjerujem da se to meni desilo.

Nadam se da cemo se i ovdje lijepo druziti i razmjenjivati znanja, iako ja jos nemam nikakva znanja oko trudnoce, zato se nemojte cuditi ako budem postavljala nekada i malo glupa pitanja user posted image .

ČESTITKE meedic i želim ti najljepših user posted image vremena provedenih!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nadam se da će trudnoće proći prelijepo!!
Dobrodošla u klub user posted image i slobodno postavljaj pitanja, nijedno nije glupo ako je vezano za user posted image !!
Pusa velika i uživaj!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Muhammed, sunce moje, ugledao svjetlo dana 11.07. 2009.i došao majci u zagrljaj !!!
Najljepši osjećaj na svijetu!!!!

clock-img

30.03.2009, 12:29

clock-img

biloko

pencil-img

164

Cestitam meedic user posted image user posted image user posted image user posted image drago mi je sto vam se trud napokon isplatio...i kao sto je Emina_85 rekla slobodno postavljaj pitanja, ni mi koje smo user posted image ne znamo puno puno toga, to se sve uci kako trudnoca napredujeuser posted image .

clock-img

30.03.2009, 12:43

clock-img

jasmina_mm

pencil-img

964

Dobro jutro trudnice,

meedic cestitke na trudnoci i sve najljepse od srca
cestitke i svim novim trudnicama i zelim vam ugodnih user posted image

dusha mamina 11.10.2007.

upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....

clock-img

30.03.2009, 14:30

clock-img

Anoniman

vauuu, superiska, cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image i zelim ti lijepu i zdravu user posted image

clock-img

31.03.2009, 07:36

clock-img

meedic

pencil-img

107

Hvala vam svima na lijepim cestitkama i dobrodoslici user posted image .

clock-img

31.03.2009, 07:50

clock-img

riba78

pencil-img

3255

čestitam novim trudnicama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

clock-img

31.03.2009, 08:04

clock-img

Anoniman

Čestitke i od mene.user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.03.2009, 08:43

clock-img

aida84

pencil-img

84

cestitke svim novim user posted image i dobro nam dosle...

28.09.2009. si nam uljepšala život svojim dolaskom!

clock-img

31.03.2009, 09:15

clock-img

Srculence

pencil-img

848

Iskrene čestitke i od mene,od srca.Uživajte!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.04.2009, 20:20

clock-img

Nunny

pencil-img

655

Srdacan pozdrav svima...
Hvala BOgu konacno je dosao i taj dan...

I ja imam jednu lijepu vijest jos uvjek jako malu ali joj kuca srce , danas sam saznala da sam trudna ukupno 6 sedmica fetus je velicine 0.38cm... ne mogu vam opisati svoju radost...

clock-img

24.04.2009, 20:28

clock-img

ledy blue

pencil-img

2641

cestitam ti!!!user posted image user posted image user posted image user posted image uzivaj u svojoj sreci i tim prestojecim sletkim mukama!!!! zaelim ti sretnu i sto laksu trudnocu!!!

Zadnji članci

article-img