cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Trudna sam!!!

clock-img

27.06.2012, 08:23

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

IZVORNA PORUKA: fatimica09

hvala vam punooo user posted image malo me je prpa šta ću i kako....a Iman ko da osjeti prava maza postala, pa me duša zaboli, sve kontam da je ne zanemarim...al hajd, valjda će biti ok aBduser posted image

Kao prvo od srca cestitam na trudnoci, da aBd bude skolska, prodje u najboljem mogucem redu i da docekas zivu i zdravu bebicu u zdravlju i veselju!

Kao drugo - pa Imancica se samo mazi sa svojom mamom jer je mama zasluzila sigurno njenu paznju i mazenje. A ja ne sumnjam da ces ti imati sasvim dovoljno ljubavi i paznje kako za svoju Imancicu tako i za novu bebicu aBd!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

27.06.2012, 08:40

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Fatimice moje iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

27.06.2012, 08:49

clock-img

shpagica

pencil-img

574

čestitam svim novim user posted image da aBd sve bude hairli....milenijum i vesela su me baš obradovale....user posted image

zamislite evo i ja opetuser posted image , šokirana samuser posted image ....pa u ponedeljak trebam na posao nakon porodiljskoguser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.06.2012, 08:52

clock-img

fatimica09

pencil-img

1435

hvala vam puno, prve ste kojim sam rekla, naravno poslije mm.....
samo da aBd sve bude ok, u petak idem dr. pa ćemo vidjeti user posted image a šta ću s poslom user posted image , pa već me pomalo stid....ja sam trudna ili porođena kako sam se udala user posted image

clock-img

27.06.2012, 08:55

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

moja je snaha tako jedno za drugim, nije se ni vratila s porodiljskog ostala je trudna... pa je išla na čuvanje trudnoće, pa će aBd na porodiljsko
ajd šta te briga, samo da sve bude ok
i ja sutra idem na pregled, i prpa me hvata

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

27.06.2012, 09:00

clock-img

fatimica09

pencil-img

1435

ma znam samo da bude ok...sreća pa sam u državnoj firmi, al ipak....vjerovatno će i meni dati opet čuvanje trudnoće, zbog Fatimice.....a moš mislit kakva je policija, dabogda da oni to nekako svare user posted image al baš me briga

clock-img

27.06.2012, 09:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

27.06.2012, 09:48

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

hvala vam puno, prve ste kojim sam rekla, naravno poslije mm.....
samo da aBd sve bude ok, u petak idem dr. pa ćemo vidjeti user posted image a šta ću s poslom user posted image , pa već me pomalo stid....ja sam trudna ili porođena kako sam se udala user posted image

hahaha i ja isto sada ce biti 4 godine braka u augustu a u augustu insallah dolazi terce djeete hahaha pa vi racunajte

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

27.06.2012, 09:56

clock-img

fatimica09

pencil-img

1435

hahahaha e baš smo čvake vala, al hajd samo da su živi i zdravi.....ma ja evo sve nešto kontam ako mi budu nešto brljavili na poslu, da se pozovem na smanjen natalitet, te pravo na rađanje i slično, samo još da se pravno informišem user posted image

clock-img

27.06.2012, 10:10

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

hahahaha e baš smo čvake vala, al hajd samo da su živi i zdravi.....ma ja evo sve nešto kontam ako mi budu nešto brljavili na poslu, da se pozovem na smanjen natalitet, te pravo na rađanje i slično, samo još da se pravno informišem user posted image

moze se tebi ti si u drzavnoj firmi :))) ma nek su zivi i zdravi i nek je sa srecom sve ostalo manje vrijedi user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

27.06.2012, 18:23

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

Mašalah, mašalah, nema me par dana i pola RR trudno user posted image user posted image user posted image user posted image
Cure moje sve redom, nek vam trudnoće budu zdrave i školske i da sve redom rodite zdrave i žive bebare.Amin!
Ljubim vas sve i čuvajte se!!!

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

clock-img

27.06.2012, 18:44

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

fatimice česttam od srca, kako prelijepa vijest user posted image user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

27.06.2012, 18:56

clock-img

Vinetu

pencil-img

872

Fatimice, iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.06.2012, 18:58

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: vjestica

fatimice česttam od srca, kako prelijepa vijest user posted image user posted image user posted image

Potpisujem i pridruzujem se čestitkama user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

27.06.2012, 19:35

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

IZVORNA PORUKA: klemzi

Mašalah, mašalah, nema me par dana i pola RR trudno user posted image user posted image user posted image user posted image
Cure moje sve redom, nek vam trudnoće budu zdrave i školske i da sve redom rodite zdrave i žive bebare.Amin!
Ljubim vas sve i čuvajte se!!!

user posted image

pridruzujem se cestitkama za nasu fatimicu zaista divna vjest ,ugodnu i laku trudnocu zelim i jos laksi poroduser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

27.06.2012, 20:33

clock-img

niki83

pencil-img

2113

Masallah, kako je lijepo citati ovu temuuser posted image user posted image
Fatimice, sve najljepse user posted image

N&N

clock-img

28.06.2012, 10:43

clock-img

fatimica09

pencil-img

1435

hvala vam puuuuuunoooo user posted image

clock-img

28.06.2012, 10:48

clock-img

babina beba

pencil-img

825

Kad vidim ovu temu  i ja pozelim jos jednu bebicu, onaj njen miris, pa onako malo nevino da drzim u narucju....ali nek mladje radjaju, a ja sam svoje zavrsila!
Svim trudnicama nek je sretn i da Vam trudnoca bude laka, a porod jos laksi abd!

clock-img

28.06.2012, 10:59

clock-img

Aldina87

pencil-img

25

user posted image Zdravo nova sam na forumu, prije dva dana sam bila na prvom pregledu i trudna sam user posted image , u sedmoj sam sedmici tako su mi rekli. Posto sam prvi put trudna, nisam se s tim susretala molila bi za par savjeta, koji su najbitniji za cuvanje trudnoce, doktor mi nista nije rekao ni sta smijem ni sta ne smijem, samo me pregledao rekao sve ok , kontrola s nalazima za 15 dana i to je to.

clock-img

28.06.2012, 11:56

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

koji su najbitniji za cuvanje trudnoce, doktor mi nista nije rekao ni sta smijem ni sta ne smijem, samo me pregledao rekao sve ok , kontrola s nalazima za 15 dana i to je to.

ne znam šta te zanima, ako je trudnoća ok živiš normalno
Voziš auto, radiš, naravno ne nosiš preko 7-8 kg, ono dvije kese u dvije ruke do kilaže koju spomenuh nije strašno
Treniraš dok se ne umoriš i sl

Pitaj direktno šta te zanima

I moje čestitke na trudnoći user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

28.06.2012, 11:57

clock-img

sretna sam jako

pencil-img

362

Aldina87 ako ti je trudnoca sasvim ok onda nema potrebe za nekim- hajmo rec cuvanjem. Pazi sta jedes i pijes, seci na zdravom zraku, nemoj se sekirat i dizati tesko i to ti je to. A drugi put doktora svakako pitaj sta te zanima- on je placen da ti da te odgovore!!! Drzim ti user posted image da uzivas u ovim narednim mjesecima.user posted image

clock-img

28.06.2012, 12:06

clock-img

sretna sam jako

pencil-img

362

Fatimice i ja se pridruzujem cestitkama! user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.06.2012, 12:44

clock-img

Bihter

pencil-img

328

Cestitam od sveg srcauser posted image user posted image user posted image Nek bude ziva i zdrava user posted image a i ti da budes fina,zdrava user posted image ....Sve najljepseuser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.06.2012, 14:03

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

uh Fatimice al me obradova! Em na FB ona prelijepa slika djevojcice em sad jos jedna bebica u pupi! Iskrene cestitke i zelim ti da bude skolska trudnoca, lagan porod i zdrava bebica!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

28.06.2012, 15:33

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

A zene moje sto ste mi bile nestasne ovog proljecauser posted image
Nema me cesto na rr i sad slucajno uletim na ovu temu i bas se pozitivno iznenadim.
Pa pola rr trudno user posted image user posted image

Milenium,Vesela,fatimica Cestitam vam od srca i zelim vam laganih user posted image

Zadnji članci

article-img