cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Trudna sam!!!

clock-img

02.02.2009, 18:51

clock-img

lilybeby

pencil-img

83

drage moje!
ja sam u 16-oj sedmici trudnoce (15+4) i zanima me jel ja za par dana ulazim u 5-ti mjesec?
rekli su mi da trudnicki mjesec ne traje isto kao i lunarni mjesec i da 5-ti mjesec ima najvise nedelja trudnoce.
inace se odlicno osjecam,nijednom mi se nije smucilo a o povracanju da ne pricam,jedem sve,apetit mi je ok,trudim se da jedem sto zdravije i da dovoljno setam.na uzv idem za dvije sedmice ako Bog da.
hvala unaprijed.
veeliki pozdrav

clock-img

02.02.2009, 19:01

clock-img

biloko

pencil-img

164

Cestitam user posted image  na user posted image . Ummm, ja mislim da si ti sada u 4. mjesecu i to sve do 20. sedmice. Ako grijesim, onda ja svoju trudnocu racunam pogresno user posted image user posted image . Ja sam sada 21. sedmica i koliko sam shvatila kada sam napunila 20. sedmica, onda sam usla u 5.mjesec.

clock-img

05.02.2009, 21:19

clock-img

ena0002

pencil-img

8723

Svim novim user posted image  iskrene cestitke user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.02.2009, 14:18

clock-img

Minče

pencil-img

77

Nisam ni vidjela da se ovdje moram javiti:)))Radila sam test user posted image user posted image Juce bila kod doktora...Rekla mi da sam u 5tj. i da vidi trudnocu ali da je jos sve rano...Danas sam na gacicama primjetila smedji iscjedakuser posted image  user posted image Tako me strah da se sta ne desiuser posted image Da li se nekome tako nesto dogodilo???

clock-img

06.02.2009, 14:23

clock-img

liebevoll

pencil-img

168

Draga Mince, cestitam ti, zelim ti laku trudnocu i zdravu bebicu!!!
A sto se tice iscjedka, ja ne bih previse kalkulisala, otidi doktoru, neka te pregleda. Obicno kazu da nije nista, da je normalno, meni se isto tako pojavilo u sedmoj sedmici pa sam imala  spontani, jer nisam odmah reagovala, bas zato sto sam mislila da je normalno.
Zaista ne bih da te plasim, govorim ti iz najbolje namjere i licnog iskustva.

"Ti si zelja iza koje druge zelje nema..."
24.8.2009.

clock-img

06.02.2009, 14:24

clock-img

Zoe

pencil-img

1553

Minče, čestitam na user posted image user posted image trudnoći, a što se tiče isjedka trebala bi se odmah javiti svom ginekologu, mojoj kumi se isto dogodilo, otišla kod dr., propisao joj dabroston za očuvanje trudnoće, i par dana je ostala u bolnici pod nadzorom, sada je u 6. mj. i sve je ok...
Nemoj sad da se uplašiš kad ovo pročitaš, ali je najbitnije što prije da se čuješ sa svojim doktorom!!

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

clock-img

06.02.2009, 14:26

clock-img

mala curica

pencil-img

2077

IZVORNA PORUKA: Minče

Danas sam na gacicama primjetila smedji iscjedakuser posted image  user posted image Tako me strah da se sta ne desiuser posted image Da li se nekome tako nesto dogodilo???

Mince i ja sam imala taj smedzi iscjedak i nisam
obracala paznju na njega i kroz 7 dana imala sam spontani.
Moj ti je savjet da to shvatis ozbiljno i da odes dok.

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

clock-img

06.02.2009, 14:29

clock-img

Minče

pencil-img

77

Hvala vam puno...Zvala sam doktora u pola 4mi je zakazao...cak je i spomenuo taj dobraston da bi mi dao ako bude sve ok.... pa nadam se...

clock-img

06.02.2009, 14:31

clock-img

mala curica

pencil-img

2077

Naravno da ce biti sve ok.
Bitno je da se ti nisi zapustala i da si na vrijeme nazvala dok.
Ja sam naucila iz svog iskustva da se
ne trebam igrati s tim stvarimauser posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

clock-img

06.02.2009, 14:33

clock-img

liebevoll

pencil-img

168

Bice sve ok, reagovala si u pravo vrijeme...ja sam tako mislila, ma normalno, ali dok sam skontala da se nesto desava, bilo je kasno.
Drzim ti fige, bice sve dobro, i javi nam sta je bilo!

"Ti si zelja iza koje druge zelje nema..."
24.8.2009.

clock-img

06.02.2009, 14:36

clock-img

Mače

pencil-img

77

Minče sretno i molim te pokušaj da se ne brineš previše. Znam da nije lako, ali moraš vjerovati da će sve biti ok da se ne bi previše opteretila. Ovo ti govorim iz iskustva. Cure su ti dale dobre savjete, jer opreza nije nikada na odmet-ali to ne znači da je kod tebe nije sve ok. Vjerovatno će ti dati dabroston (meni je dala zbog laganih žiganja koje sam imala par puta) i preporučiti mirovanje. Samo slušaj doktora i pozitivno misli. Cuvamo ti figeuser posted image user posted image

Ljubavlju stvaramo život da bi upoznali istinsku sreću...
Naša uskoro stiže...

clock-img

06.02.2009, 15:01

clock-img

Nađina mama

pencil-img

9

user posted image
eh evo i mene, i ja sam trudna po drugi put i tako sam sretna, mada mm i ja nismo planirali ali nismo se ni cuvali.Nađa moja je napunila 2 godine i mislim da je fina razlika ako bude sve uredu aBd. trudna sam vec 12 nedjelja

clock-img

06.02.2009, 15:06

clock-img

marinči

pencil-img

138

nađina mama čestitke na trudnoći,želim ti ugodnihuser posted image  mjeseci i živu i zdravu user posted image

clock-img

06.02.2009, 15:07

clock-img

Zoe

pencil-img

1553

IZVORNA PORUKA: marinči

nađina mama čestitke na trudnoći,želim ti ugodnihuser posted image  mjeseci i živu i zdravu user posted image

čestitam i potpisujem user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

clock-img

06.02.2009, 15:07

clock-img

Nađina mama

pencil-img

9

hvala puno

clock-img

06.02.2009, 15:08

clock-img

mamy Sabina

pencil-img

1553

Čestitamo Nađinoj mami,želimo joj prekrasnu trudnoću i
lagan poroduser posted image

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

clock-img

06.02.2009, 15:10

clock-img

Anoniman

čestitaaaaaaaaaam!

clock-img

06.02.2009, 15:11

clock-img

babygirl

pencil-img

2398

IZVORNA PORUKA: mala curica

IZVORNA PORUKA: Minče

Danas sam na gacicama primjetila smedji iscjedakuser posted image  user posted image Tako me strah da se sta ne desiuser posted image Da li se nekome tako nesto dogodilo???

Mince i ja sam imala taj smedzi iscjedak i nisam
obracala paznju na njega i kroz 7 dana imala sam spontani.
Moj ti je savjet da to shvatis ozbiljno i da odes dok.

ja nisam uopce citala ovu temu na forumu, slucajno sam zalutala, pa ako cu ponoviti nesto sto je vec neko rekao izvinjavam se . inace sam na temi za laparaskopiju, koja me ocekuje  ovog mjeseca. samo sam htjela da kazem da sam dosta toga citala otkad imam problema sa endometricnim cistama. tako sam naletila i na informacije u kojim kazu da je naravno jasno da je svakom tesko kad se spontani pobacaj dogodi, ali da kao utjehu treba gledati cinjenicu da su to obicno bebe sa teskim deformitetima.nadam se da te to tjesi, tako je Bog odredio, sigurno ce slijedeci put sve biti ok. svima vam zelim lijepu trudnocu i porod i sve najbolje.

clock-img

06.02.2009, 15:12

clock-img

babygirl

pencil-img

2398

a sto se iscjedaka tice, moja prijateljica je imala mjesecnicu, doduse malo manje obilnu do petog mjeseca trudnoce! rodila prekrasnu curicu, s kojom je sve u redu. iscjedak treba provjeriti , ali ne mora znaciti nista.
sretno

clock-img

06.02.2009, 15:17

clock-img

Minče

pencil-img

77

Hvala puno...evo krenula sam doktorici pa cu vam se javiti kad se vratim....

clock-img

06.02.2009, 15:21

clock-img

chuci

pencil-img

804

čestitam nađina mama
uživaj u drugoj trudnoći, nadam se da će biti lahka, a porod još lakši

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

clock-img

06.02.2009, 17:16

clock-img

Minče

pencil-img

77

Evo i mene....katastrofa...dala mi dok tri inekcije, dobroston i strogo mirovanje kod kuce.... nista teze od caja...i da pijem uvin caj...

clock-img

07.02.2009, 08:18

clock-img

Crvena

pencil-img

1859

Cestitke novim user posted image , uzivajte narednih user posted image mjeseci
user posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

clock-img

07.02.2009, 08:26

clock-img

riba78

pencil-img

3255

novim user posted image čestitke od user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

clock-img

07.02.2009, 08:30

clock-img

andji

pencil-img

1215

pridružujem se čestitkama,novim trudnicama sve najbolje u trudnoći,i još bolji i lakši poroduser posted image user posted image user posted image

E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!

Zadnji članci

article-img