Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Temu otvaram iz samo jednog razloga: da nam VI koji ugledate svoj plusic ovdje saopstite radosnu vijest! Zna se desiti da neke druge teme koje nikako nemaju veze sa trudnocom skrenu u pogresan pravac i na kraju zavrse sa cestitanjem trudnoce sto je malo apsurdno. Stoga vas molim da VASU NAJLJEPSU VIJEST nam saopstite upravo ovdje!
Hvala
LP
p.s. nisam ja trudna, ako ste to odmha pomislili
evo vidjeh da je forumasica Malaja ugledala svoj plusic pa joj od srca cestitam
10.11.2008, 10:23
sanelicaaa
180
Taman se ja ponadala
10.11.2008, 10:26
nesanica
522
Dino sokiras nas sa naslovom, ja pomislih ti trudna
10.11.2008, 10:26
mamy Sabina
1553
A meni se noge posjekle kad sam vidjela Sanelin post na ovoj temi!
10.11.2008, 10:28
Anoniman
javicu vam se i ja ovdje svakako kad ugledam ponovo svoj plusic, u to ne sumnjajte
10.11.2008, 11:13
Malaja
448
Pošto su me naružili morala sam da se prebacim ovde Iako mi je test pokazao ja sam otisla u polikliniku sunce da provjerim betu. Rezultati za sahatak. Još jednom se izvinjavam što sam na pogrešnom mjestu saopštila vijest
Majkini balončići prvi put zaigrali u stomi 28.09.2009
Naša ljubičica stigla na svijet 18.03. najljepši dan u maminom i tatinom životu!
10.11.2008, 11:21
almai
795
o meni oci ostase ko fildani...... JA pomislih ti 100% ponovo trudna... Jos sa ova tri uzvicnika, reko panika te uhvati
10.11.2008, 11:24
Enni
101
Malaja, evo sam te ovdje našla.Hoćemo li sad se ovdje dopisivat?Šta će bit s našim ženicama sa podforuma nakojem smo se sprijateljile? Još ako meni ne dođe za para dana, pa budem i ja ?
Javi za Betu, obavezno! Usput, kolko taj nalaz košta?
10.11.2008, 11:27
nesanica
522
Malaja, sretno i cuvam ti fige da sve to prodje aBd kako treba!!!!!!!!!!
10.11.2008, 11:30
jasmina_mm
964
Malaja cestitke i od mene i zelim ti sto ljepsih
10.11.2008, 11:30
Malaja
448
Draga moja Enni, dopisivaćemo se svuda malo tamo malo vamo Ta beta ti košta 45,00 KM u poliklinici Sunce. A kažem ti ja super bi bilo da si i ti Kada ono trebaš dobiti? Hvala ti nesanica i ja molim Boga da ovaj put prođe sve ok. Ne smijem ni da se radujem kako bih inače
čestitke i od mene, želim ti super urednu trudnoću i da rodiš zdravu
10.11.2008, 11:55
Sanya
2
Hvala na dobrodoslici!
Trebam savjet. Je li ijedna isla kod dr. Purkovic? Prijateljice su mi je savjetovale. Ako je neko bio, please javite.
10.11.2008, 11:57
mamy Sabina
1553
Malaja da ti i ovde čestitam! Nadam se da ćemo se sve mi s one naše teme polako prebacivati na ovu! Sanya i tebi čestitam i želim školsku trudnoću!
10.11.2008, 12:07
Gigana
695
I moje kolegice idu kod DR. Vojislave Purković i prezadovoljne su.
Ja kad sam ostala trudna, otišla sam kod nje da mi potvrdi trudnoću i to nikad neću zaboraviti. Tad je na ultrazvuku vidjela plod veličine 4 mm i mojoj sreći nije bilo kraja.
Išla sam kod nje još dva puta poslije toga, a poslije toga sam prešla kod svog Dr. Mašića.
Sve u svemu, hvale je, žena nije loša, imam samo jedan mali savjet u vezi nje. Naime, pošto je ona utvrdila da mi je maternica bila stegnuta, preporučila mi je Dabroston i injekcije Progesterona. Prvu injekciju mi je ona dala, jer mi je ona i preporučila i to mi naplatila 50 KM, da bi ja kasnije saznala da moja prijateljica istu tu injekciju kupi u apoteci za 4,5 KM. Dakle, to nije mala razlika, pa vama na volju.