Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ne znam.... ne bi polovno..... ipak, ajde da je spavalo neko dijete koje poznajem porodično u istom al baš od nepoznatih ljudi uzeti takvo što... ne znam....
09.10.2013, 13:56
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: animagical
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: animagical
vesela, ima radnja prije kiseljaka...tradeli...mi smo tamo kupili krevetic, i bio je nekih skoro 200km jeftiniji nego isti takav u radnji na socijalnom ili opet isti takav u amku na mojmilu...
o baš ti hvala za info išla sma davno jendom u tradeli al kako si dovukla krevetac u Sa?? jesil isti uzela rasklopljen il kako???
rasklopljen, ali stane fino u auto, na zadnje sjediste, malo nakosis i eto...lako se to sklapa... kod njih smo kupili i madrac, memory pjena, antialergisjki, za 60 KM...krevetic bio 220 KM... pa ti vidi kolika je razlika u odnosu na isto to u sa...
stvarno vrijedi otići pogledtai, baš ti hvala za info
ne znam.... ne bi polovno..... ipak, ajde da je spavalo neko dijete koje poznajem porodično u istom al baš od nepoznatih ljudi uzeti takvo što... ne znam....
pa samo kupis nov madrac
09.10.2013, 14:00
veeseelaa
20552
ma ok za madrac al pretpostvaljam da su ogradice izgrižene zubićima i sl, nešto mi od tog šuha neka...
09.10.2013, 14:07
Visnja RR
15102
Da uskocim
da li si gledala u Simpo kod Toma
09.10.2013, 14:08
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Da uskocim
nisam, i tu ima? baciću pogled hvala vam cure za info, eto došao vakat da ja za svoju Esmicu kupujem krevetac i ostalu opremu :-)))
09.10.2013, 14:19
Ninushka
280
Vesela, you're nesting
09.10.2013, 14:24
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Da uskocim
nisam, i tu ima? baciću pogled hvala vam cure za info, eto došao vakat da ja za svoju Esmicu kupujem krevetac i ostalu opremu :-)))
Iskusna si ti mama...za koju god varijantu se odlucis to ce biti
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
jooooj ja ima prostora al ovo nisam nikad ni vidjela mada ovo izgleda kao onaj što ja želims produžecima gore ako nbadjem onakav, naštiklam ovo
mayra hvala na trudu, drug si al očito da je ručni rad puno skuplji i kvalitetniji ja ipak ne bi davala neke aman cifre jer svakako namjeravam praviti sobu za cure , i tu ću se uvaljivati, za nešto što će duže koristiti (do udaje ) a krevetac ko zna, koliko će htjeti bebica u njemu boraviti, 1-2 godine Ajša nije htjela ni 7-8 mjeseci....
jooooj ja ima prostora al ovo nisam nikad ni vidjela mada ovo izgleda kao onaj što ja želims produžecima gore ako nbadjem onakav, naštiklam ovo
mayra hvala na trudu, drug si al očito da je ručni rad puno skuplji i kvalitetniji ja ipak ne bi davala neke aman cifre jer svakako namjeravam praviti sobu za cure , i tu ću se uvaljivati, za nešto što će duže koristiti (do udaje ) a krevetac ko zna, koliko će htjeti bebica u njemu boraviti, 1-2 godine Ajša nije htjela ni 7-8 mjeseci....
Veselice nema na cemu. Iskreno... ja nisam za te velike cifre za krevetac. Moj D je prvo bio u obicnom drvenom krevecu koji smo posudili, nakon toga sa nekih 10 mjeseci je poceo da se udara od isti bez obzira na ogradice, spuzvice itd... onda smo mu kupili putni krevetic u kojem i dan danas spava, samo uzmes dobar madrac i rahat si.
A neka tebi bude sve hairli, pa nek bebara spava kod mame u narucju, tu im je najljepse
10.10.2013, 12:09
Rio_de_Janeiro
84
Ima u Belloni jako lijep krvetić za curice, ispod 300 KM ;) iz ove kolekcije:
Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009 Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013
22.10.2013, 12:59
2strawberry
107
Ja imam pitanje vezano za madrac. Krevetic sam vec nabavila, sad mi kao upitnik ostaje madrac. Da li je za bebu bitno kakav je madrac, ili drugim rijecima - da li je bacanje para dati 160 - 170 KM za neki super baby madrac u Dormeu ili Nobilu, kada vecina tih najobicnijih madraca kosta 50ak maraka?
I cula sam nesto o tome da mala beba treba debeli madrac, a kad malo poraste tanki (???) sta to znaci.. kakav je to debeli, a kakav tanki i koja je razlika?
22.10.2013, 13:16
Pikapolonica
221
IZVORNA PORUKA: 2strawberry
Ja imam pitanje vezano za madrac. Krevetic sam vec nabavila, sad mi kao upitnik ostaje madrac. Da li je za bebu bitno kakav je madrac, ili drugim rijecima - da li je bacanje para dati 160 - 170 KM za neki super baby madrac u Dormeu ili Nobilu, kada vecina tih najobicnijih madraca kosta 50ak maraka?
I cula sam nesto o tome da mala beba treba debeli madrac, a kad malo poraste tanki (???) sta to znaci.. kakav je to debeli, a kakav tanki i koja je razlika?
Kod nas je ovaj prvi Teo. Cini mi se da je bio oko 80 maraka (koja marka gore-dole). Evo treca godina kako ga koristimo i nama je super. A sto se tice debljine, to ne bih znala. Ovaj je eto najtanji i moj djecak spava na njemu od rodjenja. Imamo i jedan iz Jysk-a s onom memory pjenom, on nam je u putnom kreveticu i spava i na njemu isto kao i na ovom. On je bio oko stotinjak maraka.
22.10.2013, 17:00
ada_
-1226
kod nas je ovaj debeli nisam ni skontala koliki je dok ga nismo stavili u krevetac zauzme pola krevetca pa je beba na vrhu
13.12.2013, 12:24
ljubi_1985
84
ja kuci imam drveni i odlican je prelijep...muz kod mene nije bio nesto za drveni kad smo kupovali ga kao staromodan.ali obzirom da je to bio poklon od moje mame a i ona i ja vise preferiramo drvene taj sam i kupila... imas na socijalnom radnju Maratoni i u njoj imas veliki izbor drvenih a i platnenih i povoljna su mozes i boju birat.... a obzirom da je malom sad 15mjeseci i kako je hiperaktivan platneni sumnjam da bi izdrzo do sad
14.02.2014, 16:08
ajla86
1198
Koji krevet kupit djetetu od 17 mj?iz krevetica skace pa nesmjem je vise ostavljat a uzak je dok se okrene udari se i probudi.sad spava sa nama jer je nesmjem ostavit u kreveticu.nama bi odgovarao neki.niski malo veci i siri sa okvirom okolo.
Obzirom da sam trudna i na mirovanju jel iko zna gdje kupit takav krevetic i koje su cijene
14.02.2014, 21:14
magbi
294
kupi mali madrac to smo mi uradili otisli u fis i kupili tankii skroz