Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Waoooo kako su vas pukli po usima za cijenu...ooooo pa to je uzasss..nisu normalni..900 km...materijal za ovaj krevetic je kostao 275 km..znam jer ova firma kupuje mat od firme u kojoj radim...pa ti sad skontaj marzu i ruke...sada posluju pod nazivom zim komerc... A odmah cu vam reci da u fisu za 300km mozete kupiti isti i bolji krevetic sa punooo dodataka...materijal -drvo je istog kvaliteta...zato se nemojte zene, cure zalijetati i dzaba bacati pare...bolje te pare ostavite za neka kvalitetna i skupa kolica ili autosjedalicu...
< Poruku je uredio LILLO -- 2.9.2013 20:02:15 >
22.04.2014..21:41..rodilo se mamino sunce..moj Arijan 27.11.2015..očekujemo seku ili bracu abd
02.09.2013, 20:14
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: LILLO
Waoooo kako su vas pukli po usima za cijenu...ooooo pa to je uzasss..nisu normalni..900 km...materijal za ovaj krevetic je kostao 275 km..znam jer ova firma kupuje mat od firme u kojoj radim...pa ti sad skontaj marzu i ruke...sada posluju pod nazivom zim komerc... A odmah cu vam reci da u fisu za 300km mozete kupiti isti i bolji krevetic sa punooo dodataka...materijal -drvo je istog kvaliteta...zato se nemojte zene, cure zalijetati i dzaba bacati pare...bolje te pare ostavite za neka kvalitetna i skupa kolica ili autosjedalicu...
Intelios sad Zim komerc???? ima li neki njihov link?? trebam kompletnu djeciju sobu...a kako vec imamo krevet dobro bi doslo da pogledam
btw
taj u fissu je "žklj" kvalitet u odnosu na ovaj.... vidjela oba
02.09.2013, 20:25
Visnja RR
15102
Ustvari nije bila radnja intelios nego isto nešto na I na Dobrinji pa se preselili na Ch.Vilu...bem ti mozak... je moglo biti Interijer?!!
02.09.2013, 22:19
shpagica
574
InterioDesign, zatvorili su salon u Dobrini, ali stolarija i dalje radi na Kovačima.
Cilek BBI, oko 650€ I ja sam tražila takav, ali mi je preskup
09.10.2013, 12:56
veeseelaa
20552
znači nema nigdje
09.10.2013, 12:58
Hanady RR
18727
zar nema na ovaj fol kreveta u onoj radnji a socijalnom....pored Mone...sad ne mogu imena da se sjetim jesu i oni skuplji ali sa ja sa ovim ladicama kupila na poklon dok su bili u skenderiji za nekih 300 KM... i slika mede nekoga je bila sa strane
09.10.2013, 13:01
veeseelaa
20552
zar nema na ovaj fol kreveta u onoj radnji a socijalnom....pored Mone...sad ne mogu imena da se sjetimuser posted image
juče išla, nema
09.10.2013, 13:02
mayra
385
Ja upadam na ovu temu ko padobranac. Nije da reklamiram MM, ali sam mu neku noc pokazivala ovaj krevetac i cijenu koju su oni stavili. Ako hocete moze vam on otprilike veceras reci cijenu koliko bi bio da se napravi po mjeri?
09.10.2013, 13:03
veeseelaa
20552
ovakav isti?
pored cijene možel i vremenski period potreban za napraviti isti ?
09.10.2013, 13:06
mayra
385
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ovakav isti?
pored cijene možel i vremenski period potreban za napraviti isti ?
Pa ti bi birala boju kakvu hoces :) A kad kuhinju napravi i montira za 3 dana onda za krevetac ne treba puno :)
09.10.2013, 13:18
veeseelaa
20552
:))) ajde javi.... kiss
09.10.2013, 13:22
salmy
5830
znači nema nigdje
Jesi gledala na piku? imaju simpa skoro novih krevetica na taj fazon...U sustini Cilek je obicna spera koja je izlijepljena detaljima...Kupis obicni i sama sredis naljepnice
Ja sam vasar.Eto sta ! Ja sam tristo cuda. Muzika sam. Guzva. Smeh. Vrteska. I luda.
09.10.2013, 13:28
mayra
385
IZVORNA PORUKA: salmy
znači nema nigdje
Jesi gledala na piku? imaju simpa skoro novih krevetica na taj fazon...U sustini Cilek je obicna spera koja je izlijepljena detaljima...Kupis obicni i sama sredis naljepnice
E ovo se slazem, obicna najjeftinija bijela iverica, i to od 16mm, na nju nalijepe naljepnica i ruckice ukrasne i prodaju za nenormalne cijene.cccc
Mi imamo ovakav, moja kuma i rodica i sve su zadovoljne s njim. Pošto je malcu sada preko 4 godine skinuli smo ovaj dio kao komodica da bi mu bilo šire, dušek svakako ide do kraja kreveta, a dužina mu je 160 cm.
Znalo se ponekada desiti, da i ja prespavam u njemu sa svojih skoro 80 kilica. Do sada mu ništa nije bilo. Mi smo zadovoljni, kupili u FISu, ne sjećam se cijene, čini mi se da je bilo nešto oko 400 KM ili čak i manje.
09.10.2013, 13:30
scarlett
1517
veeseelaa, mislim da oblikom podsjeća na taj što se tebi dopada, nije baš tako lijep, ali je jeftiniji, mi smo zadovoljni kvalitetom, ali je i puno ljepši u prirodi nego na slici.
09.10.2013, 13:31
animagical
5604
vesela, ima radnja prije kiseljaka...tradeli...mi smo tamo kupili krevetic, i bio je nekih skoro 200km jeftiniji nego isti takav u radnji na socijalnom ili opet isti takav u amku na mojmilu...
< Poruku je uredio animagical -- 9.10.2013 13:34:37 >
09.10.2013, 13:32
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: mayra
IZVORNA PORUKA: salmy
znači nema nigdje
E ovo se slazem, obicna najjeftinija bijela iverica, i to od 16mm, na nju nalijepe naljepnica i ruckice ukrasne i prodaju za nenormalne cijene.cccc
Mi smo trazili djecaku veliki krevet..u Cileku nisu normalni...obicna iverica/ spera..ukrase ga sa jastucima prekrivacima(od 100 KM) i poludis kad ugledas...Mi narucli u Nobilu od bukve krevet odlican..kupila mi prekrivac super i ispalo extra...Hebo Cilek u Turskoj sve skupa ne vrijedi 100 KM...
09.10.2013, 13:51
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: animagical
vesela, ima radnja prije kiseljaka...tradeli...mi smo tamo kupili krevetic, i bio je nekih skoro 200km jeftiniji nego isti takav u radnji na socijalnom ili opet isti takav u amku na mojmilu...
Mi imamo ovakav, moja kuma i rodica i sve su zadovoljne s njim. Pošto je malcu sada preko 4 godine skinuli smo ovaj dio kao komodica da bi mu bilo šire, dušek svakako ide do kraja kreveta, a dužina mu je 160 cm.
Znalo se ponekada desiti, da i ja prespavam u njemu sa svojih skoro 80 kilica. Do sada mu ništa nije bilo. Mi smo zadovoljni, kupili u FISu, ne sjećam se cijene, čini mi se da je bilo nešto oko 400 KM ili čak i manje.
uh extra je
09.10.2013, 13:54
animagical
5604
IZVORNA PORUKA: animagical
o baš ti hvala za info išla sma davno jendom u tradeli al kako si dovukla krevetac u Sa?? jesil isti uzela rasklopljen il kako???
rasklopljen, ali stane fino u auto, na zadnje sjediste, malo nakosis i eto...lako se to sklapa... kod njih smo kupili i madrac, memory pjena, antialergisjki, za 60 KM...krevetic bio 220 KM... pa ti vidi kolika je razlika u odnosu na isto to u sa...