cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Krevetic... ?

clock-img

24.02.2012, 23:59

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

Ako smijem na ovaj krevet jedan komentar user posted image

Šminka je totalna! Funkcionalan je vjerovatno kao i svaki drugi. Pazi da ima dva nivoa, jako je teško malu bebu stalno spuštati i dizati sa dna kreveta i previjati se.
E koliko je praktičan ovako glomazan, na metalnim nogama to zavisi od uslova u kojim živiš. Računaj da se djeca iz ovakvih krevetića mogu prevrnuti napolje već sa 8-9 mjeseci kad se počnu dizati na svoje noge.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

26.02.2012, 11:30

clock-img

suncesunce

pencil-img

31

dobila sam neocekivno dobru ponudu za krevetic ciju sam sliku postavila na prethodnoj stranici. onaj tapacirani dio bi mi mogli napraviti od materijala koji zelim (lan, eko koza i mebl stof) za 350 - 400 km. jedino ogradicu ova firma ne bi.
drugi je problem sto bi onda bilo tesko izvesti d se ogradica dize i spusta...
izgleda da cu na kraju ipak morati odustati user posted image iako bi ovaj krevetic na kraju kostao oko 500 kao i vecina novih drvenih.

clock-img

26.02.2012, 12:45

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

drveni krevetici sa dusekom su oko 300 KM,stranica se spusta,super izgledaju,tako da bi te to ispalo dosta skupljeuser posted image

Hello, it's me...

clock-img

26.02.2012, 12:54

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: suncesunce

dobila sam neocekivno dobru ponudu za krevetic ciju sam sliku postavila na prethodnoj stranici. onaj tapacirani dio bi mi mogli napraviti od materijala koji zelim (lan, eko koza i mebl stof) za 350 - 400 km. jedino ogradicu ova firma ne bi.
izgleda da cu na kraju ipak morati odustati user posted image iako bi ovaj krevetic na kraju kostao oko 500 kao i vecina novih drvenih.

meni je to puno za taj krevetic... cinjenica da sam i ja Asjin mnogo platila ali on ce joj jos trajati i trajati...uskoro su joj 4 godine a moze joj trajati do 10. godine... jer smo uklonili ovu malu komodocu i sad je krevet dug 170 cm sirok 75 cm... i dalje je jako stabilan i nigdje se nije okrzunuo... ko nov ...preporucujuem ga

user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

02.03.2012, 21:05

clock-img

Monaa

pencil-img

234

Ima li neko iskustva sa Nobil madracima za krevetice? Danas sam ih gledala, ima neki Theo koji je antialergijski i presvlaka se skida i pere ali je visine samo 12 cm a drugi sa nekim dzepicastim oprugama kao pravi jogi je 20 cm i nekako mi je on zbog visine bolji. Medjutim teta u prodavnici mi rece da se vise kupuje taj nizi od 12, pa me interesuje da li ga neko ima vec i da li ste zadovoljne.

clock-img

04.03.2012, 19:31

clock-img

bebaby

pencil-img

22

Asjin krevetic je prelijep, gdje je kupljen?

clock-img

04.03.2012, 21:53

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: Monaa

Ima li neko iskustva sa Nobil madracima za krevetice? Danas sam ih gledala, ima neki Theo koji je antialergijski i presvlaka se skida i pere ali je visine samo 12 cm a drugi sa nekim dzepicastim oprugama kao pravi jogi je 20 cm i nekako mi je on zbog visine bolji. Medjutim teta u prodavnici mi rece da se vise kupuje taj nizi od 12, pa me interesuje da li ga neko ima vec i da li ste zadovoljne.

imam ja njihov nadmadrac a u stvari ga koristim kao madrac, kupljen nizi jer je mi je dijete bilo sklono iskakivanju iz kreveta, sad je razumniji pa nme radi vise to
ja sma prezadovoljna

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

04.03.2012, 21:58

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Meni je puno bolji od madraca dormeo,puno bolje spavam na user posted image krevetu nego na nasem,nekako su mi mekaniji 

clock-img

05.03.2012, 10:46

clock-img

Monaa

pencil-img

234

Mene samo brine visina madraca, da li uzeti onaj od 20 cm koji mi izgleda dosta cvrsce ili onaj od 12 cm sa kojim sam sigurna da dijete nece preskociti ogradicu. Ne znam koliko je on dobar za bebinu kicmu s obzirom da je tanji?

clock-img

05.03.2012, 18:45

clock-img

mostarka82

pencil-img

74

IZVORNA PORUKA: ja92

Da li je neko kupio krevetić u novoj radnji u Merkuru na Otoci, proizvođač Bambino Subotica?
Ako jeste kakvi su utisci? Jeste li zadovoljni?
Imaju lijep izbor, a i čini mi se da su kvalitetni.
Ali rado bih čula iskustva iz prve rukeuser posted image

u Mostaru ima jedna radnja i u njoj se nalaze krevetići ovoga proizvođača.Ja sam se odlučila za jedan pa i mene zanima ako neko ima iskustva da napiše kakvi su se pokazali ?

clock-img

06.03.2012, 20:27

clock-img

amiyca

pencil-img

174

MM ne zeli drveni krevetic, jer se on izlupao ko mali u takvom kreveticu. Ja sam vise za drveni, ali zbog mira u kuci bih pristala i na mrezasti. Eh, sad, dobili smo jedan Hauck, koji ima fiksno dno, bez nivoa i boja mu je najvise pink (a cekamo djecaka) i meni se nikako ne svidja. Mrezasti koji mi se svidja je CAM DAILY PLUS, pa ako neko ima iskustva, pliiiiz, nek mi se javi... user posted image

Sunce mamino 20.04.2012

clock-img

07.03.2012, 00:07

clock-img

saksija

pencil-img

128

IZVORNA PORUKA: amiyca

MM ne zeli drveni krevetic, jer se on izlupao ko mali u takvom kreveticu. Ja sam vise za drveni, ali zbog mira u kuci bih pristala i na mrezasti. Eh, sad, dobili smo jedan Hauck, koji ima fiksno dno, bez nivoa i boja mu je najvise pink (a cekamo djecaka) i meni se nikako ne svidja. Mrezasti koji mi se svidja je CAM DAILY PLUS, pa ako neko ima iskustva, pliiiiz, nek mi se javi... user posted image

ja nemam iskustva sa cam daily plus - ali sam pritrzala opasno na njega :)) moja prijateljica ga ima i fali ga.. pa eto ako ti sta znaci..

clock-img

07.03.2012, 13:51

clock-img

amiyca

pencil-img

174

IZVORNA PORUKA: saksija

ja nemam iskustva sa cam daily plus - ali sam pritrzala opasno na njega :)) moja prijateljica ga ima i fali ga.. pa eto ako ti sta znaci..

Hvala ti! user posted image Danas sam isla u BabyCentar da vidim uzivo taj krevetic. Super mi izgleda. Cijena 258KM. Dobila sam ponudu i preko neta od jedne firme, cijena ista. Jedino vidim da je u Dotea-i u Mostaru nesto jeftinija 229KM.

Sunce mamino 20.04.2012

clock-img

08.03.2012, 00:15

clock-img

saksija

pencil-img

128

a ja bas sad hocu da ti napisem za tu radnju u Mostaru.. a kad je tebi termin? kad si kontala kupiti?
meni pocetkom jula.. kontam koja li ce prije pa da prenese iskustva :)

clock-img

08.03.2012, 18:45

clock-img

amiyca

pencil-img

174

Al su u Dotei stariji modeli, koliko vidim na stranici. A kada bih isla u Mostar po njega, doslo bi me isto. Vjerovatno cu kupiti ovaj u Sa. Meni je termin pocetkom maja. Ja cu ga kupovati u toku ovog mjeseca. Kontali smo plavi (cekamo djecala), al ovaj stariji model bez zute boje, al nema. Vjerovatno cemo uzeti ovu bez, krem varijantu. To nam je nekako neutralna opcija. Javim ti kakav je... user posted image

Sunce mamino 20.04.2012

clock-img

08.03.2012, 20:35

clock-img

draguljče

pencil-img

1049

Mi imamo Graco Pack and play i super nam je. Već druga beba u njemu spava. Platili smo ga 360 KM plus madrac 45 KM. Ma odličan je. Jeste da je skup obzirom da beba u njemu moe spavati najdue do nekih 3 najvie 4 godine.

< Poruku je uredio draguljče -- 8.3.2012 20:40:17 >

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

clock-img

12.03.2012, 13:59

clock-img

sarajevo_84

pencil-img

7

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: suncesunce

meni je to puno za taj krevetic... cinjenica da sam i ja Asjin mnogo platila ali on ce joj jos trajati i trajati...uskoro su joj 4 godine a moze joj trajati do 10. godine... jer smo uklonili ovu malu komodocu i sad je krevet dug 170 cm sirok 75 cm... i dalje je jako stabilan i nigdje se nije okrzunuo... ko nov ...preporucujuem ga

user posted image

Interesuje me gdje se može kupiti ovakav krevetić i cijena?

Pozz!!!

clock-img

14.03.2012, 18:18

clock-img

grejp

pencil-img

19

IZVORNA PORUKA: amiyca

CAM krevetice mozes pogledati i na ovoj stranici po dosta povoljnijim cijenama

http://www.ekupi.ba/Krevetici-g5917.aspx

clock-img

15.03.2012, 19:07

clock-img

amiyca

pencil-img

174

Hvala, grejp! Vec sam ranije njih kontaktirala i ponudili su mi istu cijenu kao i babycentar i jos dostava 10KM. Danas smo kupili CAM DAILY PLUS u bez boji i sklopili ga. Super je. Zao mi ga sastaviti u kutiju, al ipak ima jos vise od mjesec do dolaska naseg djecaka... user posted image

Sunce mamino 20.04.2012

clock-img

16.03.2012, 09:38

clock-img

bebaby

pencil-img

22

Da li neko zna imaju li ovo CAM krevetici u rozoj ili crvenoj boji? Ja bih rado jedan zenski:)

clock-img

16.03.2012, 12:45

clock-img

amiyca

pencil-img

174

IZVORNA PORUKA: bebaby

Da li neko zna imaju li ovo CAM krevetici u rozoj ili crvenoj boji? Ja bih rado jedan zenski:)

Imaju u crvenoj boji. Otidji na CAM stranicu i vidjeces. Imas CAM DAILY PLUS i CAM SONNO. Ovaj prvi ima dodatak za malu bebu (podignuti nivo) i jos neke dodatke. Ovaj SONNO ima samo jedan nivo i najjeftiniji je na ekupi.ba

Sunce mamino 20.04.2012

clock-img

18.03.2012, 16:13

clock-img

bebaby

pencil-img

22

Imaju u crvenoj boji. Otidji na CAM stranicu i vidjeces. Imas CAM DAILY PLUS i CAM SONNO. Ovaj prvi ima dodatak za malu bebu (podignuti nivo) i jos neke dodatke. Ovaj SONNO ima samo jedan nivo i najjeftiniji je na ekupi.ba

CAM

hvala ti. ovaj cam daily plus je super zbog ovih dodataka. Gledala sam i na ovoj web stranici neke klasicne: http://www.bimaco.net/podkategorija.aspx?p=KREVETCI

clock-img

18.03.2012, 19:01

clock-img

amiyca

pencil-img

174

Ja sam bila vise za drveni kad smo poceli pricati o kreveticu, ali je mm bio protiv da mu se dijete ne bi izudaralo. Onda sam ja zbog mira u kuci pocela ceprkati po internetu i traziti neki krevetic koji ce nam se oboma dopasti. I et, nadjoh, ovaj... I brevi pravi slicne krevetice, ali su nesto skuplji od CAM-a, koliko sam ja vidjela...

Sunce mamino 20.04.2012

clock-img

06.04.2012, 18:24

clock-img

enno

pencil-img

64

Prosle sedmice sam kupila napokon krevetac..super je. Drveni krevetic i dusek..kupila sam u hipermarket Mojmilo..ima slatkih stvarcica tamo..:) Hvala vam za informacije ovdje.

clock-img

12.04.2012, 12:10

clock-img

Victoria88

pencil-img

80

Pozdrav svim trudnicama pre svega :) relativno lose se snalazim na sajtu ali valjda ovde trebam pitati :))Naime zanima me da li neka od vas ima bldahin za krevetac?ja planiram da kupim ali su mi gornje strane od krevetca polukruzne a koliko vidim po slikama tu se pricvrscuje baldahin pa me strah da to ne moze stabilno stajati ukoliko ivice krevetica nisu ravne??Ima li neko zaobljen krevetac da su mu te strancnice polukruzne a da je stavio baldahin??Ne bi da stavljam sa strane tj.na ogradivu jer mi se to ne dopada ,a ovako ne znam hoce li stajati pa da ne kupim bezveze... 

"Pucaj, ne mozes mi nista ja sam k''o svemir velik'' pucaj, iz topova trista ovo je srce celik"''''''''''''''''''''''''''

Zadnji članci

article-img