cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Sta ne volite kod osoba?

clock-img

04.01.2011, 16:35

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: muby

ma sve sto ste vec navele :)

poipisujem mubyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ja ne volim neke osobe pa pika li se touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moram li nabrajatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

morasuser posted image user posted image user posted image

odoh kokice nappravitiuser posted image user posted image

clock-img

04.01.2011, 16:37

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

poipisujem mubyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ja ne volim neke osobe pa pika li se touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moram li nabrajatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je moras moras, posebno ove s RR

clock-img

04.01.2011, 16:38

clock-img

Anoniman

Dadada, dobar ti avataruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sto b rekli >>cool<<

clock-img

04.01.2011, 16:39

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cekaj dok napravim tabelu forum i van forumauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.01.2011, 16:48

clock-img

Anoniman

Dadada, dobar ti avataruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sto b rekli >>cool<<

a haaaauser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.01.2011, 16:48

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cekaj dok napravim tabelu forum i van forumauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

u exelu...molim teuser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.01.2011, 16:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

04.01.2011, 16:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

04.01.2011, 17:12

clock-img

almicch

pencil-img

80

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: jasmin

Ja cini mi se sve mogu donekle tolerisati,ali cure moje,sto mi smeta oholost i umisljenost da si bolji od drugih.......
ja sam prije dva dana imala takav slucaj...Boze moj Uzviseni...mogu trpiti,ali ono nisam mogla i morala sam reagovati :(.
Oholost organski ne podnosim.

potpisujem....neskromnost u svakom obliku.....i isto reagujem!!!user posted image

potpisujem duplo !!!

clock-img

04.01.2011, 18:26

clock-img

sabinos

pencil-img

1236

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Ne volim negativne osobe...osobe koje svemu daju dozu negativnosti, negacije...u stanju se i najsunčaniji dan da pokvare, a ne nešto drugo.

Ne volim parazite...

od svih ovdje odgovora ovaj je the bestuser posted image user posted image user posted image
isto ovaka sam

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

clock-img

04.01.2011, 23:23

clock-img

tekja

pencil-img

1957

Ne volem..Nikog, lutko..
Takva mi je narav..
Kao odzak star i garav..
Puno dima je kroz mene proslo..user posted image

a sad ozbiljno, ne volim licemjerjeuser posted image ... 

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

04.01.2011, 23:29

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Potpisujem Jasmin i hanabananuuser posted image

clock-img

04.01.2011, 23:29

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Ja ne volim smarace

e vala baš hahahah
ja imam jednu drugaricu inače jako dragu al nekad ima momenata počne da gnjavi s nekim dubokoumnim temama a ja izašla da se opustim
ja okrenem na zezu, postavim neko nidje veze pitanje npr jel tu bilo sexa hahahah i ona zna da je gotovo s tom temom :-)

Ima i mm jednog prijatelja, kava s njim traje ko godina, teme neke iz psihologije da te glava zaboli. Kad meni pocne pricat, ovo, ono, meni ispocetka bilo zanimljivo, sad samo gledam da pobjegnemuser posted image user posted image

clock-img

04.01.2011, 23:36

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

Ma većinu ovih postova mogu potpisati..   A ne volim ni one koji stalno postavljaju pitanja vezana za privatni život, ne volim one koji stalno glume žrtve i očekuju da ih neko sažalijeva, niti one koji žive od stare slave, pa vazda pričaju " eh, a kako sam ja nekad...", de ba kako si nekad, svaki novi dan je bitan, eh jesam i ja namćor...uh ni sama ne kontam šta sam htjela napisatiuser posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

clock-img

05.01.2011, 23:34

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

ne volim lažove, ljude bez stava, one koji šute a mute, one koji se pretvaraju da su sa svima dobri, one koji bi se juser posted image i za pola marke, one koji ne poštuju starije, koji metu ispred svačijih vrata sem svojih, ulizice ( ovi su mi najmrzi)

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

05.01.2011, 23:37

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: myb@by

ne volim lažove, ljude bez stava, one koji šute a mute, one koji se pretvaraju da su sa svima dobri, one koji bi se juser posted image i za pola marke, one koji ne poštuju starije, koji metu ispred svačijih vrata sem svojih, ulizice ( ovi su mi najmrzi)

e ovo...baš fino sročenouser posted image
tamam što bi šeherzada reklauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

05.01.2011, 23:40

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: myb@by

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti nikoga ne volisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogla si mene potpisatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
oj kuku opet sam navalila po OT user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.01.2011, 23:49

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ima ih par koje volim ali za koje mogu reci da su mi iskreni prijatelji.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

05.01.2011, 23:51

clock-img

bebbe RR

pencil-img

2004

IZVORNA PORUKA: klemzi

Ma većinu ovih postova mogu potpisati..   A ne volim ni one koji stalno postavljaju pitanja vezana za privatni život, ne volim one koji stalno glume žrtve i očekuju da ih neko sažalijeva, niti one koji žive od stare slave, pa vazda pričaju " eh, a kako sam ja nekad...", de ba kako si nekad, svaki novi dan je bitan, eh jesam i ja namćor...uh ni sama ne kontam šta sam htjela napisatiuser posted image user posted image

Kontam ja... I potpisujem te!

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

clock-img

08.01.2011, 14:47

clock-img

Lalana

pencil-img

866

IZVORNA PORUKA: klemzi

Eh ovo podcrtano, ovo me bas slomi, a to posebno rade ljudi koji su tu istu slavu izgubili i ne trude se imati bilo koju vrijednost u zivotu osim kicenja onoga iz proslosti. Na kraju mi ih bude u jednu ruku i zao jer je to jedna velikaaaa bolest, a cesto se nadje kod ljudi.

Moje tri srece...

clock-img

14.06.2011, 13:54

clock-img

Chupka

pencil-img

35

Licemerstvo i lazove user posted image

clock-img

14.06.2011, 13:58

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

One kojima je u ustima samo: ja, meni, moji, mene...

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

14.06.2011, 14:00

clock-img

reallove

pencil-img

5807

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

14.06.2011, 14:00

clock-img

Chupka

pencil-img

35

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

da ,da... user posted image samo kolutam ocima takvima

clock-img

14.06.2011, 14:01

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

Prestala sam i da kolutam, žao mi očiju svojih.user posted image

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

Zadnji članci

article-img