Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Turbo folk - sta da kazem!!!!???? Povraca mi se od te vrste muzike...To bi trebalo da bude zabranjeno!!! Naravno,muzika je stvar ukusa,ali covjece turbo folk je obicno smece,sund...(kao sto je neko vec rekao)... Protiv sevdaha i neke fine narodne muzike nemam nista (cak sto vise postujem tu vrstu muzike),ali turbo folk je sasvim nesto drugo!! Zao mi je kada vidim koliko mladih ljudi u BiH slusa tu vrstu muzike,zao mi je kad vidim da mala djeca iz komsiluka znaju sve tekstove,pjevace i pjevacice!!! Te tekstove nazalost znaju,jer nemaju prilike cuti nesto drugo!!! Zalosno je kada vikendom vidis prepune kafice i diskoteke u kojima se vrti turbo-folk,a kafici u kojima je neki lijepi jazz,house,rock ili sl. jedva imaju neku svoju "vjernu ekipu"... Ali ponavljam,sve je stvar ukusa i nikog ne zelim vrijeđati Ja licno slusam Electro,DnB,Minimal,neki lijepi Deep House,pa i Funky House Dosta ljudi ne moze ovo da slusa,ali meni prija Covjek treba poslusati sve,da bi mogao shvatiti sta mu najbolje odgovara
14.02.2008, 18:08
kana
457
Slusam domaci i strani rock,klasiku,blues i soul,najdraza grupa mi je U2 i Deep purple mada sam otvorena i za nove nade naseg domaceg rocka ili pop rocka i da..jaako volim Dinu Merlina mada ga muz mrzi on voli rolling stonese,SMAK itd mada moram priznati da nema derneka bez cajke..nazalost ali ja Tomu Zdravkovica i sevdah ne smatram cajkama,ali nekad ni pinkuse nisu lose-naprosto te inspirisu hahahha
14.02.2008, 23:04
Amelaa RR
3309
IZVORNA PORUKA: kana
Slusam domaci i strani rock,klasiku,blues i soul,najdraza grupa mi je U2 i Deep purple mada sam otvorena i za nove nade naseg domaceg rocka ili pop rocka i da..jaako volim Dinu Merlina mada ga muz mrzi mada moram priznati da nema derneka bez cajke..nazalost ali ja Tomu Zdravkovica i sevdah ne smatram cajkama,
Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav
Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
21.09.2008, 17:52
Anoniman
ja volim sve vrste muzike,imogu je slusati ako je lijepa nijemi toliko bitno niti se opterecujem s tim...
sve u,svemu o ukusima se neraspravlja.... nitko nije isti,i niko nevoli isto svi smo mi razliciti,pa neka slusa ko sta voli....
21.09.2008, 18:07
mamy Sabina
1553
Gdje so Felix,folkerko stara!Jašta samo nek je lijepa. Glede ovog muzičkog izričaja moja lična impresija je povraćanje.
26.09.2008, 21:16
dana3
2128
koliko god mi osudjivali i kritikovali turbo folk nazalost on je tu. namjerno ili ne slusamo ga svi.sto se tice derneka i zabave e bogami malo je onih koji se vesele i pjevaju uz zabavnu muziku,pravo zagrijavanje pocinje bas uz narodnjake a tad malo ko i razmislja ko kako pjeva , vazan je ritam