IZVORNA PORUKA: simba00
Ja sam kod jednog sarajevskog ginekologa obični UZ prvi put platila 100 KM. Da možda ne misle na to? Jesi li pitala koliko košta svaki naredni pregled? Znam da neki ginekolozi imaju praksu da prvi pregled naplate skuplje. Ali ako je rekla 4D, a nije - mislim to je bezobrazluk. Pa ko da su žene glupe. Ne znam zašto nisi reagirala ako si došla samo zbog sličica-
A ovi komentari "Što će ti 4D..." nemam riječi, pa ako žena plaća ima da dobije pravu uslugu taman da traži da joj bebu na UZ oboje u dugine boje... njeno pravo.
ma nije mi pitanje 4D razmijem ide na njega...al ja sam nekako mislila da smo svjesni da ni to ne valja prečesto raditii
pa u bolnici sam ležala na čuvanju trudnoće vjeruj šefica nije dala da svako malo idem na Uz, baš su pazili na to a da se mene pitalo ja bi se na njega prikopčala i silazila nebi
nego sam mislila što nije sa ginekologom koji joj vodi trudnoću razgovara o ovoj želji da naredni pregled bude 4D pa da je on uputi gdje i kako...
mislim mene je moj uputio i na 3D i 4D...
il se sve pormjenilo do 2009 godine
a ja im nebi platila, ja bi sišla sa stola i rekla '' a jel sad idemo na 4D?''