Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Gigana upravu si,jašta je nego skup sport,treba tu svega ako hoćeš da to bude vrhunski 'odradjeno'...ali neka ja i moj m bi vazda ulagali u taj 'sport' ma koliko da košta,ništa čovjeku ne može predstavljati veće zadovoljstvo od feelinga koji nastaje posle,bar nama
28.05.2009, 15:55
manuela RR
2377
andji domišljata tema nema šta... Ja imam čitavu kolekciju seksi rublja Imam korzet,haltere samostojeće čarape i tange sve u tri boje,crna,bijela,i crvena. Meni lično najdraža crna boja. Sve korišteno dok nisam ostala trudna,a sad nikako da mi padne na pamet da ih ponovo OBUČEM... Možda večeras OBNOVIM GRADIVO!
28.05.2009, 16:08
Babyy
153
nesmijem obuci bojim se da opet neostanem u drugom stanju
28.05.2009, 16:10
andji
1215
aaaaaaaaaaaaaaa znači sad ste se ovdje okupile.... tema je veoma poučna
28.05.2009, 16:16
manuela RR
2377
IZVORNA PORUKA: Babyy
nesmijem obuci bojim se da opet neostanem u drugom stanju
E ta ti je na mjestu...
28.05.2009, 16:19
Babyy
153
izvlacim se da moram kupit novu kolekciju...
30.05.2009, 21:46
idana_85
1752
Hehe, ja bas i nemam iskustva sa seksi rubljem, a bas ni sa sexom....hahahah. Ima li upustvo za koristenje haltera. Gdje se to i carape moze kupiti kod nas u sa i koliko kosta?
Da hoce i zajednica prestati pa da svasta probamo.....Inace...opet cu postati djevica
30.05.2009, 22:05
mišur
1329
Andji, ti si meni stvarno kraljica! Kako vidim, ti si baš onaj tip žene koja voli da ugodi svom mužu, bez obzira na dijete i ostale obaveze... Da se sredi i dotjera za njega... Ja se nekada opustim, ne da mi se ni počešljati kad sam u kući, a kamoli ganjati sexi veš... Sreća pa mm to i ne gleda Nije mu ni bitno Sad sam čitala tvoj post o solariju...I bojicu si stigla nabaciti Ali treba biti baš takva kao što si ti...ipak smo mi i žene i ljubavnice našim muževima, a ne samo majke i domaćice, i ako nećemo na početku braka raditi na tim sitnicama i ulagati u odnos, pa kad ćemo??? Ja ti zavidim i sad si mi dala motiva da odem obući nešto sexy...
30.05.2009, 22:12
mamma mumi
1074
ja ima od ranije dosta sexy rublja,ali kako sam se porodila i udebljala strah me i obuci, a tange pogotovo
30.05.2009, 22:19
Ivona
931
Cim vidim da su svi na jednom mjestu,znam da tema ima veze sa sexom
Sad pamučne gaće što duže je li tako mama mumi one ko kod nana Ja mislila andji će postavit slikicu a ono ništa slikaj ih andji bar na ofingeru
30.05.2009, 22:34
andji
1215
Hahhhha...ako nastavite tako slikat ću ih i na sebi,pa kud puklo da puklo
Ajde za utjehu,eno na temi 'solarij' slikala sam svoj stomačić pocrnjeli,mada sam upalila blic...ebo mene
Mišur hvala na divnim riječima ne dam se ja draga moja,ko će ako neću sama sebi Prije mene je samo moje dijete i niko više!
30.05.2009, 22:35
Ivona
931
joooj,nemoj mi ni spominjati te pamucne gacurine,jezim se od njih Pred porod sam otisla kupiti nekoliko tih dubljih bijelih pamucnih gaca-kontam trebat ce mi malo komotnije zbog eventualne epiziotomije i bla bl bla....Koje god bih pogledala,samo bi se zgrozila i ostavila. Opet sam ja sebi nasla crne,malo dublje...,ali najdalje sto sam svom glupavom egu mogla dopustiti su gace br.40. Cim sam se malo oporavila od svega,odmah sam ih pobacala i vratila se svojim dragim plitkim gacicama u bojama
Hot sexy vesa imam jako puno i prije sam to rado oblacila,ali sada kada vidim ove svoje strijurine,nesto mi se bas ne da
Kada sam prvi put kopcala haltere,pa trebalo mi je jedno pola sata...Tako sam se izivcirala...cccc Uopste nisam mogla fino zakaciti one carape,koje su mi prodali kao komplet uz haltere,pa sam ja sebi lijepo kupila samostojece i ljepota od zivota
njih sam zamjenila onim za plicak, ko za tete u godinama haha, a tange gledam
30.05.2009, 22:48
juni
1102
Andji, kraljica si Dajes nam svima poticaj
30.05.2009, 22:51
neki
3476
U pravu je Andji,ako smo udate,i imamo djecu,ne smijemo se opustiti,u bilo kojem pogledu,vec priustiti sebi zadovoljstvo bilo koje vrste...A tek kako sa muzevi obraduju Ovaj moj je lud za tangama,a ja cekam da jos malo spadne stomacic,pa da malo obnovimo sexy garderobicu
30.05.2009, 22:53
andji
1215
nisam ih ni ja tačno obukla dugo,ali svejedno sam sad u tangicama non stop kako je ljeto,pa valjda je to adekvatna zamjena(mom m,ne žali se....a i ja ih volim,i ne osjetim ih)
30.05.2009, 22:55
neki
3476
Ma volim ih i ja,ali brate kad se skinem,ispadne ova moja stomacina,bas mi vala odvratno,a tek kad bih sta drugo obukla Zato jedva cekam da trbuscic splasne
30.05.2009, 22:56
andji
1215
ma polako Neki spašće,vremenom to dodje sve na svoje i naravno uz vježbica malo
30.05.2009, 22:57
neki
3476
Spasce,spasce,mora
30.05.2009, 22:59
leli§
1201
zene zene...sto je ljeto pokucalo na vrata...poceli smo s temema bikini i kupaci, najlepsa mama, trudnica , pa najljepsi par, sad se okupile na temi halteri...cccccc...
30.05.2009, 23:01
andji
1215
Naravno,vreme je da malo temu osvježimo....a i bračni život...neće se žalit(Mislim muž se neće žalit) pusu vam šaljem,odoh pajkit