Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Kada sam se udala,prijateljica mi je kupila cijeli set,od samostojecih carapa,haltera,odgovarajuceg grudnjaka i gacica! Ma predobro izgleda,crni boja,sa punooooo cipke...ma extra! Samo...ja to nikad nisam obukla sem onda u prodavnici kada sam probala! Bilo ljeto-vruce,zatrudnila,visak kila,rodila visak kila...sad jedva cekam da skinem ovaj visak,pa da napokon navucem sve ovo na sebe
09.11.2008, 08:43
andji
1215
Korzet i tangice, halteri i čarape... ovakvo isto sam kupila,sve isto potpuno,samo mi na korzetu ima par drugačiji detalja ali mu je oblik i dužina ista potpuno.Sve skupa košta 45km,kupila sam u jednom butiku,samo samostojeće čarape u Lisci i one su najskuplje 18km,al je predobro
09.11.2008, 08:45
andji
1215
Korzet i tangice, halteri i čarape...
09.11.2008, 08:46
andji
1215
neće slika,postavljala sam,nemam pojma što,tekst prekopiram a slika neće
09.11.2008, 09:02
andji
1215
09.11.2008, 10:24
travnicanka
450
E ja sam neki dan na inicijativu muza otisla zajedno sa njim u jedan butik sa bas tako extra sexy rubljem i kupila par stvarcica i izmedju ostalog zastala bas na polici sa halterima ali eto moj muz mozda je izuzetak ali on nije neki zaljubljenik stvarcica tog tipa,na kraju smo kupili par stringica i par stramplica po njegovom izboru...
09.11.2008, 19:52
Anoniman
halteriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii joj dje me nadje zenooo
imam raznih boja moj ih muz voli a nosim stalno samostojece carape
ali kad je sex u pitanju ne moze bez haltera i samostojecih carapa
i,kod mene tako ista situacija gdje,sex neprolazi bez haltera,ili samostojeci carapa....
11.11.2008, 13:50
Amelaa RR
3309
Kupljeno ...Javim vam sutra rezultate od veceras ehehehehe....Bijela kombinacija heheh ,,...ako se pokaze da je dobro kupim jos drugih boja heheheh
amela ništa ne govoriš kako bi sinoć jel bilo akcije,mm ti se vjerovatno oduševio kao i svako muško,poštujem izuzetke...možeš i preko pp ako nije za javnost,DAKLE SLUŠAM
12.11.2008, 11:25
Amelaa RR
3309
Kraljica si...ma zeno draga bolesna ..krajnici me stegli temp...pa tako da stvarno nisam bila nagodna za to..a eto obecavam veceras cu hehhehe...hej de mi broj moba sutni na PP...Ljubim te
amela slikaj nam te čarobne haltere da vidimo koliko su sexy.
03.12.2008, 22:00
Nunichi
4125
Uh ja sam sebi kupila prekrasan korzet sa tangama,halterima i samodrzecim carapama,prvi put prosle godine. Nisam vjerovala da ce imati takav efekat i na mene i na dragog... Stvarno se zena osjeca drugacije kada sve to navuce na sebe... Uh bas je lijep,neka smedje roza kombinacija,cipka i swarovski kristali... stvarno extra stvar u svakom smislu.
03.12.2008, 23:22
jagodicabobica
137
Ja tako imam zelu da si kupim nesto sexi ali tesko mi naci komplet kad imam duge noge. male sike pa nesto mora biti kratko ili labavo hihihhi
03.12.2008, 23:26
maslačak82
356
ja sam jednom kupila haltere i neću više, skup hobi, a muž vidio, skinuo nabrzaka i eto, još skoro pokidao, ja govorim: Polako konju 400,oo kn platila, ništa on.. al samostojeće čarape---uvijek! Najlonke ne volim.
03.12.2008, 23:30
emy
288
ja sam haltere samo imala za prvu bracnu noc ( jedan bio plavi) vjencanica je tu noc "doslovno" izgorila zamislite samo sta je bilo sa halterima nisu mi udobni , valjda stvar navike
03.12.2008, 23:37
jagodicabobica
137
Joj maslacak sto me nasmija hahahaha ,ah ti muskarci. moj kaze sto ce ti to,dok sve otkacis prodje te volja a za poderati skupo. kao bolja sam bez toga, mozda je to kompliment....
03.12.2008, 23:41
maslačak82
356
ma pusti njih, mislim ja da oni vole to samo po internetu tražiti
03.12.2008, 23:52
Amelaa RR
3309
IZVORNA PORUKA: maslačak82
ja sam jednom kupila haltere i neću više, skup hobi, a muž vidio, skinuo nabrzaka i eto, još skoro pokidao, ja govorim: Polako konju 400,oo kn platila, ništa on.. al samostojeće čarape---uvijek! Najlonke ne volim.
Razmisljam nesto, bilo bi zgodno iznenaditi ga za novu godinu sa halterima, laze on voli on to pretprosle godine kaze meni zava obuci crveni unutarnji ves za novu godinu kao bice ti cijela godina puna ljubavi, i ja fino obucem sve crveno cipkano isto ona iz p filma. A moj dragi popio par komada i otisao u drugu sobu zaspo ko klada.
03.12.2008, 23:57
camm
1266
moj ih samo otakci kada je gotov posao! da se ja ne mucim
03.12.2008, 23:58
leli§
1201
naravno da da... ja pretezno nosim samostojece carape (a haltere "nakacim" u posebnim prilikama )... ne mogu, stramplice mi idu na zivce... mrsavica i povisoka ako uzmem broj vece boja na nozi tamnija, a moj broj spadaju sa struka i nervira me. osjecam da imam nesto jos dole na sredini bedara i samo cekam kad ce sletiti do koljena (ma ne bi se desilo, ali nekakva me suhva sveze pa me cini nesigurnom)
04.12.2008, 20:01
mnn
1611
imam dosta rublja sexy i dosta sam platila pojedine komade...kad smo bili u veroni kupila sam rublje boje vanilije...mm bio presretan.a o halterima i korzetu nisam nikad razmišljala...budem kupila za prvu bračnu noč ako ču moči nači prikladni broj .... nasmijale ste me sa komentarima
04.12.2008, 20:09
andji
1215
mi to i ne otkačamo,samo se oslobodim gaćica i gotovo,a imam one tangice sa strane što se vežu,odvežeš i uživaš do mile volje
04.12.2008, 20:15
larina
490
mm voli posebno kad obucem haltere i preko neku sexi haljinicu,tako da mi ih stalno kupuje imam ih i u bijelim,crnim,crvenim bojama i sve kompletirano,carape,tangice,grudnjaci i sl.samo mi bas ponekad tesko ono oblaciti i kaciti ha,ha..a ostali ves mi je ionako sav sexi u bojama i cipkama,a i spavacice
12.12.2008, 16:26
Gigana
695
odete fino na www2.victoriassecret.com i naručite kakve god želite. Jest da ćete platiti poštarinu, ali i seks može biti ponekad skup sport.