Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
bih voljela lijepo da vidim hanabananu..nikako ne mogu da je zamislim ovako kao sto se malo vidi na slici ne idu mi lik i karakter..ili mozda idu, ali ja dobro ne vidim također, jasmin-kako li ona izgleda? djeluje zrelo, ali mislim da je mlada jako..
galicia, ja nekad negdje vidjeh tvoju sliku, i ba si hot moram priznati... taman tako sam te i zamisljala
15.03.2012, 12:34
veeseelaa
20552
galicia, ja nekad negdje vidjeh tvoju sliku, i ba si hot moram priznati...user posted image taman tako sam te i zamisljala user posted image
15.03.2012, 13:11
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
galicia, ja nekad negdje vidjeh tvoju sliku, i ba si hot moram priznati...user posted image taman tako sam te i zamisljala user posted image
jel de da je hot nekako? onako putena je
15.03.2012, 13:15
veeseelaa
20552
da jeste, i meni se svidja, isijava seksipil iz nje a to mnooogooo volim kod ljudi Imaš lijepih ljudi dosta al seksipila nisu vidjeli Gali ima onaj pogled koji poziva na grijeh sram je bilo
15.03.2012, 18:57
Galicia
2433
Jos cu se zastiditi. Nisam lijep, al sam maher. Pocy tebe ne znam, al te zamisljam bas kao i ona sto je. Duga crna crna kosa, oci velike tamne krupne i red bijelih zubica. Eto, to si ti.
15.03.2012, 20:53
Skvo RR
4542
IZVORNA PORUKA: triputmama
IZVORNA PORUKA: hanabanana
IZVORNA PORUKA: triputmama
skvo rr mrsava plavusa sa kosom zavezanom na vrh glave[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Jedva čekam da Skvo dodje.....
sama se sebi ismijah bas se bila unela u zamisljanje
31.05.2012, 14:27
bebana27
1642
ja sam sinoc imala priliku da upoznam jednu nasu forumasicu i jako mi je drago zbog toga
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
13.03.2013, 08:55
lepetetka
615
rijetko ih zamišljam,.. ali eto jučer sam pregledavala album od regionalnog druženja i vidjela sliku od blue rose, ona ko djevojčica e nju nisam tako zamišljala... mislila sam da je krupnija, kratko ošišana, a što-pojma nemam,.. uglavnom sve pohvale za ovu mladu damu
Lepetetka, ti nevjerovatno slicis na moju doktoricu opce prakse, a i komsinicu ujedno, tako da te se cesto sjetim cim nju ugledam, bas je veeeelikaa slicnost