writing-img

RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a?

clock-img

09.07.2009, 23:05

clock-img

Romali

pencil-img

2753

A žene drage, vi se samo zamišljate user posted image user posted image user posted image
I meni su postovi naše dadada definitivno najsimpatičniji user posted image
A fizički mislim da je baš onakva kako je Breskva opisala.
Baš bih voljela da je negdje bliže pa da dođe na kafu i da se upoznamo.

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

clock-img

09.07.2009, 23:06

clock-img

milenium

pencil-img

6133

neki ,zbog ovog svog avatara djeluješ mi kao neka ''funny''user posted image user posted image

clock-img

09.07.2009, 23:07

clock-img

Anoniman

ma ja sam vas skoro sve vidjela kada ste se pocele skidatiuser posted image user posted image ...mislim da je to bilo na kostimima...da sam ovu temu skontala prije toga raspisala bih se sigurno...ovako u glavi vec imam slike skoro svih...dobro, ne bas svih al' skoro svihuser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.07.2009, 23:08

clock-img

milenium

pencil-img

6133

ja sam misla da dadada živi u Zagrebu,tako me podsjeća (postovi)na jednu moju poznanicu Irenu,a čini mi se da imaju i slično imeuser posted image

clock-img

09.07.2009, 23:08

clock-img

Anoniman

user posted image hvajauser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.07.2009, 23:09

clock-img

Romali

pencil-img

2753

IZVORNA PORUKA: milenium

ja sam misla da dadada živi u Zagrebu,tako me podsjeća (postovi)na jednu moju poznanicu Irenu,a čini mi se da imaju i slično imeuser posted image

Ne damo mi dadadu user posted image , ništa Zagrebuser posted image

clock-img

09.07.2009, 23:10

clock-img

Anoniman

imamo isto imeuser posted image user posted image ...ma ja sam u seheru mom dragomuser posted image

nemojte me vise ...stvarno sam se user posted image

clock-img

09.07.2009, 23:11

clock-img

milenium

pencil-img

6133

user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.07.2009, 23:11

clock-img

neki

pencil-img

3476

Milenium,pa i jesam funny,kako kaze moja seka otkacena i luda mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hvaja tiuser posted image

clock-img

09.07.2009, 23:12

clock-img

Anoniman

ma meni ste vala sve likovi praviuser posted image

clock-img

clock-img

tea lana

pencil-img

2255

mene niko ne zamislauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: dadada

ma meni ste vala sve likovi praviuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

clock-img

neki

pencil-img

3476

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.07.2009, 23:14

clock-img

Romali

pencil-img

2753

IZVORNA PORUKA: tea lana

mene niko ne zamislauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bona svi ti znamo kako ti koja dlaka stoji na glavi, imaš puno slika ovdje.
Meni si prava user posted image

clock-img

09.07.2009, 23:15

clock-img

mnn

pencil-img

1611

ja bi voljela da sam vam bliže i da upoznam svoju dragu Nuninchi i felix ali eto nisam blizu nego daleko....user posted image  upoznala sam neke forumašice ali sa hr...ali bi voljela i vas neke ovdje isto upoznati...ali kad sam vam daleko daleko....

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

clock-img

09.07.2009, 23:16

clock-img

tea lana

pencil-img

2255

IZVORNA PORUKA: Romali

joj hvala ti,ma zezam se ja.Cuj kako se zamisljamo,fino na kaficu RR i znat cete kako izgledamo.

clock-img

clock-img

Okarica

pencil-img

1141

Potpisujem!

Mamin najljepši cvijet
IRIS, 01.09.2008

clock-img

clock-img

milenium

pencil-img

6133

prilično sam nova pa još nisam stekla neka mišljenja nego samo onako brzinski,čija sam imena vidjela na ovoj stranici.
ah da...SKVO mi se čini prava kuharica,pa šta sve ona toga spremi za bebu,to bi kod mene i ručak mogao biti,prava radilica,nema šta!Optimistična!

clock-img

clock-img

milenium

pencil-img

6133

da upravo to sam i htjela reći,zafrkancija,šega prava,ma Monkey te odaouser posted image user posted image

clock-img

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

joj hvala ti,ma zezam se ja.Cuj kako se zamisljamo,fino na kaficu RR i znat cete kako izgledamo.

Tako je!user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

tea lana

pencil-img

2255

IZVORNA PORUKA: mnn

ja bi voljela da sam vam bliže i da upoznam svoju dragu Nuninchi i felix ali eto nisam blizu nego daleko....user posted image  upoznala sam neke forumašice ali sa hr...ali bi voljela i vas neke ovdje isto upoznati...ali kad sam vam daleko daleko....

Nije problem doci cemo mi tebi na more pa nas upoznaj.user posted image user posted image

clock-img

09.07.2009, 23:18

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

prilično sam nova pa još nisam stekla neka mišljenja nego samo onako brzinski,čija sam imena vidjela na ovoj stranici.
ah da...SKVO mi se čini prava kuharica,pa šta sve ona toga spremi za bebu,to bi kod mene i ručak mogao biti,prava radilica,nema šta!Optimistična!

Hvala draga.......user posted image user posted image user posted image  

clock-img

clock-img

neki

pencil-img

3476

Milenium,bas me Monkey odaouser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

mnn

pencil-img

1611

nema problema ja vas sve primam samo dodjite.user posted image user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

clock-img

clock-img

Okarica

pencil-img

1141

Mnn, gdje si u Istri? Ja ću vjerovatno u augustu u Poreč  pa se možda i sretnemo, ko zna?

Mamin najljepši cvijet
IRIS, 01.09.2008

Zadnji članci

article-img