IZVORNA PORUKA: dadada
e ovako...ove neko koje jos nisam vidjela ni na slikama
leis- visoka, kosa svijetlo smedja, duga, i pravo se dobro oblaci
vala na ljeto mozda i budem svjetlo smedja...i dadada od sad pa nadalje i ubuduce pise leLis NOT leis...svaki put kad procitam ovo leis moram se vratitio jer sve citam Reis
ja poslije Breskve ne smijem nikoga zamisljati
ja mislila sad ce ono tamo neka zemska na kratko osisana, u farmerkama sto se vuku po podu, fichfiris pravi... kad ono ona mrva ne znam odakle onaj vragolan izviri
ja pahuljicu, manuelu, veselu i remzy znam sa fb-a ...breskvu i nunichi sam upoznala, mamu almu sam kuznula u gradu jer sam lajlicu prepoznala
ali evo i od mene nesto malo skromno:
---mamine oci---nju zamisljam visoku a bas mrsavu, sa velikim ocima. znam da je pokrivena, a znam i kakav joj je naglasak tako da ona ima i glas u ovoj mojoj viziji
---dadada---kratka kosa, krupne oci, mrsavica, na njoj sve nekako "umjetnicki" visi
imam osjecaj da je onaj tip sto kupuje 3 broja vece jer je "muhanata"...a kad je "vidim" vidim je u majici na pruge kratke kose, crveni karmin, i neke crvene perle sa jos nekom srebrenom ogrlicom oko vrata...ovo mozda zvuci malo glupo ali da vi samo znate kako to dobro izgleda u mojim ocima...
---hanady--- ne znam ona mi je nekako ono Bosanska zena
smedja kosa, duga, elegantno popunjena
---noa---nju vidim onizu nekih 160-ak cm ali mrsavu, i ne znam sto meni je noa crvenokosa
Blowing with the wind of change..."