cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a?

clock-img

20.03.2011, 12:55

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

IZVORNA PORUKA: acudesa

ljubim vas sveuser posted image , nesto sam smotana..zaboravila sam mahalati, ne znam na koju bih temuuser posted image

Nisi jedina,i meni se cini da sam nekako sve rekla sto sam htjela pa sad pretezno citam...nisam neka pricalice jel deuser posted image user posted image

clock-img

20.03.2011, 12:57

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

hahahha..voljela bih samo da me sad mozes vidjeti umrla bi mi od smijeha...ko prava vjeverica...
pokusavam postaviti sliku kako sam zamisljala Niobe-no way...hahahahha..ne ide pa ne ide

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

20.03.2011, 13:01

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

Mogu mislitiuser posted image user posted image
Vratit ces se ti brzo u formu ne sumnjam

clock-img

20.03.2011, 13:09

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Mozda nakon sto rucak zavrsim...pusa....kad danas opet uhvatim vremena..tipkamo se..
velikii pozz za one moje drugarice koje trenutno nisu on lineuser posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

20.03.2011, 13:23

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

acudesa i dida, pa dajte malo ozivite ove teme hihihih....user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

20.03.2011, 14:19

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Divno dada,kako je samo A sretan pored torticeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

20.03.2011, 14:20

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

user posted image user posted image i plava, definitivno plavauser posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

20.03.2011, 14:25

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

a koja je tema na torti, ne mogu da vidim

clock-img

20.03.2011, 14:26

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

dadada moram priznati da su puno mlađa i ljepa nego što sam te zamišljala, sorryuser posted image

clock-img

20.03.2011, 14:27

clock-img

Anoniman

dadada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image konacno da te vise ne zamisljamouser posted image super si user posted image lijepa mrsava mama user posted image mislila sam da si niska malo punija, sa plavom kratkom kosom i naocalima ...
Andrej je medic user posted image

clock-img

20.03.2011, 14:33

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

sa plavom kratkom kosom i naocalima ...

evo i feliks isto zamišljala kao i jauser posted image , e svašta

clock-img

20.03.2011, 14:46

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: škorpija

sa plavom kratkom kosom i naocalima ...

evo i feliks isto zamišljala kao i jauser posted image , e svašta

i jos ovako kao, malo ozbilnju i stroziju ono koja ima facu ozbiljnuuser posted image user posted image
Al drago mi je da sam pogresilauser posted image

clock-img

20.03.2011, 14:53

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
e ne mogu vjerovat...a sto me svi zamisljaju debljom, nije mi jasno...i sto plavauser posted image user posted image user posted image ..zar imam glupe postoveuser posted image user posted image user posted image ...salim se...ofskorz...volim vicOve o plavusamauser posted image

a cvike skorpija...pokusavam vec godinama da ih nabavim al mi ne dajuuser posted image user posted image user posted image ...a voljela bi ih nositiuser posted image

clock-img

20.03.2011, 15:36

clock-img

Hannan

pencil-img

135

Dadada nikad, ali nikad te ne bih mogla zamisliti ovakvom...i ja sam imala sliku neke ozbiljne, kratko osisane plavuse...smrknuta...a vidi joj osmijeha, ko med user posted image user posted image user posted image  

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

clock-img

20.03.2011, 15:37

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Djevojke, hvala vam na komplimentima. Uljepsale ste mi prvi dan proljeca.

Dadada, bas takvu sam te zamisljala, sa malo svijetlijom kosom. Osmjeh od uha do uha, prava veselica a uz to energeticna i privlacna mama. Samo tako ostani, ne mjenjaj se. VOlim citati tvoje postove. user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

20.03.2011, 16:39

clock-img

Anoniman

dadada     u mojoj si glavi bila drugacijauser posted image i malo starija sto mi je sad cudno povezat tvoj lik sa tvojim postovima  al super siuser posted image

clock-img

20.03.2011, 19:36

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: acudesa

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Ah vas...ko da su samo crnke macke user posted image

ti si, bejbe, ista kao na avatru, i hajd' priznaj raji da si tražila sličnu sebi ;)

Naravno. Nisam ti ja lazno skromna  user posted image

clock-img

20.03.2011, 19:37

clock-img

Anoniman

user posted image

clock-img

20.03.2011, 19:48

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.03.2011, 23:54

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

ja dadadu ne zamisljam kao plavusu ali je zamisljam sa kracom smeđom kosom i sa cvikama. Martinke su obavezan dio stylinga i razne šarene pletene kapice.
Zaboravih napisati kako sma didu 79 zamisljala. ja mislila to neka ozbiljnija zena, ipak sin vec u pubertetu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi meni nasa dida jedne prilike dok smo pile kaficu predlozila da odemo u dm jer su na akciji bila sexy pomagala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

20.03.2011, 23:57

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

IZVORNA PORUKA: myb@by

ja dadadu ne zamisljam kao plavusu ali je zamisljam sa kracom smeđom kosom i sa cvikama. Martinke su obavezan dio stylinga i razne šarene pletene kapice.
Zaboravih napisati kako sma didu 79 zamisljala. ja mislila to neka ozbiljnija zena, ipak sin vec u pubertetu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi meni nasa dida jedne prilike dok smo pile kaficu predlozila da odemo u dm jer su na akciji bila sexy pomagala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image joj koja sam ja perverznica...i nikad mi ne odosmo nadam se da si to sama zavrsilauser posted image user posted image

clock-img

21.03.2011, 00:08

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

Zar sumnjaš u mene user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

25.03.2011, 00:27

clock-img

DM

pencil-img

2408

Kako vi zamišljate sejfudina i ehlimanu?!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

25.03.2011, 00:29

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

IZVORNA PORUKA: doublemum

Kako vi zamišljate sejfudina i ehlimanu?!

http://www.google.ba/imgres?imgurl=http://www.jimmyramsey.com/Images/MR%26MRS_SMITH.gif&imgrefurl=http://www.jimmyramsey.com/Movies2.htm&h=321&w=400&sz=32&tbnid=xqArs6kbUKsVoM:&tbnh=1
user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.03.2011, 00:45

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

..

Zadnji članci

article-img