Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Cure, odlične ste, nekako mi profinjeno izgledate ( ono što stariji kažu- kao dame iz Pariza )
09.11.2008, 17:41
mamy Sabina
1553
Sličice su divne!
09.11.2008, 17:45
RAJA
391
Baš ste mi sve lijepe još da je nekad i sve zajedno popijemo ...... valjda hoćemo aBd
10.11.2008, 07:38
Vedica
363
slike su , mene je zezao net kod kuce pa danas popodne biti ce i moj album.
i bilo nam je super
11.11.2008, 17:51
Anoniman
ja stvarno moram da pohvalim zajednicku sliku dama iz TK (vedicin album)... stvarno ste extra sve i jedna, slika je za 10 svaka cast
12.11.2008, 07:26
Vedica
363
hvala dina RR (moram priznati to nas je uslikao muz od zoe ), stvarno nam je bilo super i nadam se da cemo sljedeci put biti u vecem broju.
12.11.2008, 08:15
Amelaa RR
3309
Drage moje...slike su vam za 10000 ma cisto vam zavidim hehehe ...prelijepo je ..zamisli da se ako Bog da negdje sastanemo vecina nas s foruma...ma hej to bi ludilo bilo...i svi u majicama RR hehehhe....
amelaa RR ideja ti je bas bi bilo super jedno zajednicko druzenje
12.11.2008, 08:27
Zoe
1553
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR ..zamisli da se ako Bog da negdje sastanemo vecina nas s foruma...ma hej to bi ludilo bilo...i svi u majicama RR hehehhe....
bila bi prava ludnica
12.11.2008, 08:44
Amelaa RR
3309
A stvarno ajde da vidimo...znatel da sam ja uzela majice i na njih odstampala www.ringeraja.ba...i nase nickove ..i naravno mala reklamica moje firme hehehhe.... fakat bi trebalo da se negdje sastanemo ili u Sa ..Ze...Mozemo se organizovati da nas koji zivimo u istom gradu ...da jedna naidje po ostale i to je to...ne mora sad svako s svojim autom...
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 12.11.2008 8:46:12 >
To bi bilo lijepo.. .. Zenica bi bila idealna, taman je na pola puta svima nama...
12.11.2008, 08:50
ziki
1815
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR
A stvarno ajde da vidimo...znatel da sam ja uzela majice i na njih odstampala www.ringeraja.ba...i nase nickove ..i naravno mala reklamica moje firme hehehhe....
dobra si to bi bila bas dobra ideja
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
12.11.2008, 08:59
Amelaa RR
3309
Pa jeste...eto samo...zapravo evo ja cu staviti anketu ovako:Idealan Grad za veliko RR sastajanje po vasem misljenju je
Ma đe ste vi Tuzlanke bile prošle nedelje? Boi sastanak TK bez Tuzle
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
27.12.2015, 21:23
bebaa
-11235
divna tema...nisam znala da postoji uopšte..... jednom sam bila na kafi s dvije dame s područja TK.......i nadam se da ćemo ponoviti istu i još bolje u proširenom sastavu.....