cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Strah od letenja

clock-img

21.06.2013, 11:17

clock-img

amela2208

pencil-img

3060

IZVORNA PORUKA: ena23

Pokusavam evo vec sedam dana da se informisem i do sada sam saznala da je veca vjerovatnoca da padnes kroz prozor u SNU i tako umres nego da se avion srusi. ali te brojke meni malo znace kad se nadjem u zraku. Pokusavam sagledati i sa vjerskog aspekta, govorim sebi ako nam je sudjeno sudjeno je, bez obzira gdje se nalazili taj dan... to mi malo pomogne u avionu.

Kao sto si sama rekla ako vam je sudjeno desit ce se bilo dje ne samo u avionu. Igraj se sa momcima u avionu, ne gledaj kroz prozor i pokusaj da ne mislis na tu visinu i opasnost.Opet ti ne mozes bez tvojih brojki i matematikeuser posted image user posted image user posted image user posted image Sretan put i ljubni mi lijepe momke i pozdravi abija user posted image . Ljubum

Sara&Mohammad

clock-img

24.08.2013, 08:21

clock-img

medina66

pencil-img

13

ja imam strah i uvek sam ga imala. ali ipak se vozim avionom.

clock-img

25.08.2013, 08:07

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

od svega najmanje se bojim letenja , ja kazem sebi ako se sta desi meni ej 100 % mrjet hahahha nema tu ovo ono tako da ako mi je sudbine sudbina je , mene je strah ploviti brodom da se razumijemo na otvorenom moru toga me je punoo strah i ne vjerujem da bih ikad se usudila na neko krstarenje ili bilo sta sto ovdvodi daleko od kopna .

NEGO ti si vec stigla i SRETNOOOO u BIH nasoj ti bilo :)

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Zadnji članci

article-img