IZVORNA PORUKA: emma.L
Prvo dijete je uvijek bilo u krevetu do 9:30 i spavalo do 9 ujutro uz jedno buđenje oko 6 ujutro da doji. Po danu nije skoro nikako spavala, čitaj tersala je po cijele dane .
Ovaj mali nema nikakav red. Noću dobro spava, ali nekad i do 11:30 priča i gleda okolo a onda ujutro odvali do podne (uz nekoliko buđenja da jede). Nekada je u krevetu do 10 i onda je ustajanje oko 9 ujutro. A po danu niđe veze . Ili cijeli dan spava, ili cijeli dan zeza, sutra opet odspava dva puta po dva sata, prekosutra će cijeli dan kunjati neke 15-minutne ture. Pitam se hoće li ikada biti reda u tome.
ista stvar i kod mene, nikakvog reda........
Moja mala curica ima 2 mjeseca. Jedino sto je isto svaki dan je da zaspi uglavnom oko 21h i spava do 5-6h s dva budjenja da podoji. A onda oko 5h ili vise nece da spava ili je nakon sat vremena njenog smijanja i trzanja rukicama i nogama uspijem uspavati i onda ponekad odspava od 6 do 8-9h.
A onda cijeli dan ne spava, nije nervozna ne place puno, uglavnom se smjeska,malo je nosam malo pustim onako da sama lezi i koprca se :), ona stalno zijeva i valjda se izmori pa s vremena na vrijeme zatvori oci i zaspi (uglavnom na rukama) ali to spavanje traje jako kratko nekad odmah otvori oci nakon sto je spustim u krevetic, a najcesce se probudi nakon 15tak min.
Ponekad opet po danu odspava sat-dva, kad joj cefne tako.............nikad joj se ne zna kakav ce joj biti ritam spavanja taj dan :)
Pitam se kako da joj uvedem neki red, da mi npr spava dva puta dnevno makar po sat dva
Pomislim da joj je mozda jos rano za red,ali onda opet kontam ako se sad ne nauci bit ce jos teze kasnije