Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Danijel, alejhisselam, je vjerovjesnik od vjerovjesnika Benu Israila (Israelćana) čije vrijeme vjerovjesništva se pouzdano ne zna osim što se zna da je bio u vrijeme poslije Davuda, alejhisselam, a prije Zekerijjaha i Jahja, alejhimasselam.
Jeste,jeste bio je Poslanik Danijal a.s :)
Idris- pa negdje je Idriz negdje Idris sve zavisi , slično imenu Aiša, negdje Ajše,Ajša :) Od mjesta do mjesta :) Meni je ljepše Idris nego Idriz :)
26.11.2015, 20:18
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: Emica_sa
meni samo jedno nije jasno zasto je odjednom toliko bitno da je ime Arapskog porijekla i to se uvijek naglasi
Kako misliš odjednom? Možda u BIH. Nisam odavdje pa ne znam kako je prije bilo. Kod nas je oduvijek bitno da ima lijepo značenje i većinom se tur i arapski daju
26.11.2015, 20:19
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: Hannica
Nisam čula za poslanika Danijala. Od kuda on iskoči.
Jeste jedan je od vjerovjesnika.
26.11.2015, 20:23
Emica_sa
1463
IZVORNA PORUKA: Medić*
meni samo jedno nije jasno zasto je odjednom toliko bitno da je ime Arapskog porijekla i to se uvijek naglasi
Kako misliš odjednom? Možda u BIH. Nisam odavdje pa ne znam kako je prije bilo. Kod nas je oduvijek bitno da ima lijepo značenje i većinom se tur i arapski daju
ne znam medic to ja onako jer se to naglasi,a prije se nije naglasavalo ,a mislim da nije ni bitno to toliko ,sa mnom su u razred isle 4 Sanje, a sve iz muslimanskih porodica
< Poruku je uredio Emica_sa -- 26.11.2015 20:24:52 >
26.11.2015, 20:37
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: Medić*
ne znam medic to ja onako jer se to naglasi,a prije se nije naglasavalo ,a mislim da nije ni bitno to toliko ,sa mnom su u razred isle 4 Sanje, a sve iz muslimanskih porodica
ma imalo je i kod nas medjunarodnih imena i sada ih ima ni moje sestre nije bas muslimansko, ni brata mi, ali eto moje ejset arapsko, id rugog brata, ali se uvijek govorilo o tom lijepom znacenju imena i vecinom tur ili arapska, bitno je uglavnom to lijepo znacenje... Meni je bitno to znacenje kao i zvucnost imena
22.02.2016, 18:12
Enisa1989
20
Meni je najljepše muško ime HAMZA :) Ne znam zašto ali nekako mi je baš zvučno
22.02.2016, 21:17
teacher75
5394
Alan je najljepse ime
22.02.2016, 21:19
MicoTico
340
I meni je vala najljepse ime mog sina. Inace bih ga drugacije nazvala.