IZVORNA PORUKA: reallove
pridruzujem se klubu
takodje
nama je noc gadna uff,boze cim vece djete poludi samo bi se nosalo neznam sta cu snjim,pa mm uskoci pa i njemu dosadi,kad sam ljuta gledam da se izderem na mm.jadnog posvadjamo se al brzo nas sve prodje.Znala sam dok je bio malan nije imao ni dva mjesec non stop,al non stop plakao cim vecer 6 sati on nesilazi s mene mozete mislit,sta sam puta izasla iz sobe nejga vika stoji place ja umorna nespavana ,gladna ljuta,mm.drinja ili na poslu ja sama deveram kad vise nemogu slusat opet udjem u sobu pa zajedno s njim placem..Cak,sam se znala dreknut na njega,pa koji ti je vrag vise bio na mene non stop,niko mi nije mogao reci mila on je gladan tebi ja biba mlada ,luda prvo djete neznam.Ispocetka je bilo tako,pa ni ona moja sveki starija zena nije me mogla nasavjetovat,pa rec de sine probaj dat flasu mozda zato place.Jer nikad nisam imala vremena jest od njega,od cega ce ic mlijeko.EEE,kad se samo sjetim neponovilo se,nikad nikome.Cim sam,dala flasu djete vise nije plakao,niti me uznemiravalo,kao ni sebe.
Pogubila,sam zivaca i zivaca,i zaradila sjedi dlaka
Handay nisi ti losa majka,naprotiv ti si dobra majka .Svakom dodje huja,5min.