Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
....i sasvim sam izmisljam nacin da malo smuvam dan Ali je lukav D-moll Pusti da se svjetla svud priguse, saceka posljednje zvijezde namiguse Vuce mi rukav, idemo.
Plasi me on, gdje si ti, hiljadu se stvari moglo desiti Glupi D-moll, za kim tuguje svu noc. Uzme me u svoju tamnu kociju, nebo primi boju tvojih ociju Znam taj put, to je precica za bol.
lijepa moja, voli te mama
.......I ja sam te ostao zeljan dok me bude Moja mila.....
i mene ova pjesma slomi...
znas sta mene tjesi svaki put kad me dusa boli? to sto ja ZNAM da ona nije nestala. ona postoji. negdje drugo. i ako Bog da, srest cemo se. Mozda ti ovo sad zvuci kao klisej ali je istinito. Samo treba biti strpljiv i za strpljivost nas ceka radost
22.12.2012, 23:31
veeseelaa
20552
to sto ja ZNAM da ona nije nestala. ona postoji. negdje drugo
znam draga moja..... no nedostaje mi u mom naručju..... nisam imala priliku pružiti joj sve ono što sam planirala, svu ljubav i pažnju koje jedna majka može pružiti svom djetetu.... otišla je a da je nisam nijednom držala u svom naručju a tako je voljena bila.... sedam mjeseci sam maštala o našem prvom susretu.... trebao je to biti sretan trenutak za nas dvije a ja sam osjećala samo bol i bespomoćnost, prazninu, dio je mene je umro onog trenutka kad je ona otišla....
22.12.2012, 23:35
saritaa
-109
veselaa
22.12.2012, 23:36
madam x
839
Vesela, čitam postove na ovoj temi i jako saosjećam sa tobom, nemam ti ništa reći, osim onoga što su ti forumašice već rekle, ali imam potrebu da ti iskažem podršku
Oči tvoje sve govore, u pravu si
23.12.2012, 18:14
koka i po
7309
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
....i sasvim sam izmisljam nacin da malo smuvam dan Ali je lukav D-moll Pusti da se svjetla svud priguse, saceka posljednje zvijezde namiguse Vuce mi rukav, idemo.
Plasi me on, gdje si ti, hiljadu se stvari moglo desiti Glupi D-moll, za kim tuguje svu noc. Uzme me u svoju tamnu kociju, nebo primi boju tvojih ociju Znam taj put, to je precica za bol.
lijepa moja, voli te mama
.......I ja sam te ostao zeljan dok me bude Moja mila.....
e moja veselice...
23.12.2012, 18:44
emi7908
1384
znam draga moja..... no nedostaje mi u mom naručju..... nisam imala priliku pružiti joj sve ono što sam planirala, svu ljubav i pažnju koje jedna majka može pružiti svom djetetu.... otišla je a da je nisam nijednom držala u svom naručju a tako je voljena bila.... sedam mjeseci sam maštala o našem prvom susretu.... trebao je to biti sretan trenutak za nas dvije a ja sam osjećala samo bol i bespomoćnost, prazninu, dio je mene je umro onog trenutka kad je ona otišla....
Veselice, ne mogu ti ništa reći.... riječi su ništa na sprem onog što bi duša rekla kad bi mogla progovoriti....
23.12.2012, 18:59
bumbica
42
neznam tu bol,i nedaj mi Bože da je ikad osjetim,neznam kako se nosiš s tim,neka ti Allah da strpljenja i snage...
23.12.2012, 20:28
Lulu_08
350
Moj brat je Dzenetska pticica vec 32gu godinu. Moja mama i dalje tuguje svakog oktobra. I ostatak mjeseci ali taj oktobar malo jace, malo vise. Nekada mi se cini kako godina koja prolazi da joj je sve teze. A ja mislila da vrijeme lijeci rane. Ne lijeci, ali uistinu zalijeci bar malo ljubav porodice. Tako i ja zalijecih rane moje mame, pa sam joj uspjela vratiti osmijeh na lice. Tako ce i tebi tvoja Ajsica odrzati osmijeh na licu, iako srce boli ona ce ga grijati. Ali nikada bol proci nece, ti si majka a majka ne moze preboljeti.
Ja te grlim jako najjace i prosto se divim tvojoj snazi, jer ipak potrebna je ogromna snaga da uopste razgovaras o svom gubitku.
25.12.2012, 10:45
lajlac
378
Veselaaa žao mi je, samo to mogu reći.
27.12.2012, 01:18
veeseelaa
20552
iz mog zivota boje nestaju crno bijele slike samo ostaju sve moje pjesme tuzne postaju da me secaju na tebe
Pravim se da sam snazan dok sjecanja u srcu peku bjezim tamo gdje nikog nema kad suze poteku
Neke stvari sudbina nalaze ne moze nas susret vjecno da se odlaze ako se meni oci ovlaze, ti shvati me, shvati me
lijepa moja....
27.12.2012, 01:24
aida.
2177
iz mog zivota boje nestaju crno bijele slike samo ostaju sve moje pjesme tuzne postaju da me secaju na tebe
Pravim se da sam snazan dok sjecanja u srcu peku bjezim tamo gdje nikog nema kad suze poteku
Neke stvari sudbina nalaze ne moze nas susret vjecno da se odlaze ako se meni oci ovlaze, ti shvati me, shvati me
lijepa moja....
hrabrice nasa
27.12.2012, 01:28
aida.
2177
divan je!!!
joj jeste, voljela sam ga do neba a sad ga volim i iznad neba
tako me je tješio, tako je bio uz mene sve radi da mi bude lakše nije mu lako, isplakao je more suza, ipak je on bio uz malenu...... valjalo je i dženazu obaviti i spustiti njen tabut u mezar kaže mi "imala je tvoje oči, crne i velike" opisao mi je sve što se dešavalo od A do Ž, tako mi je dočarao da sam imala dojam kao i da sam sama bila tu zamislila sam hodnike, sestre, doktore, nju, inkubator, njeno lice, ruke..... kad zatvorim oči mogu je osjetiti
27.12.2012, 06:20
el_muslima
8
Inna-Lilahi we inna ilejhi radziun: Svi smo Allahovi i njemu se vracamo.
Kulun nefsun z'ikatul mewt summe ilejna turdzaun: svako bice ce ukusiti smrt, i svi ce se vratiti svome gospodaru on vas ce nagraditi ili kazniti.
Reko je bozji poslanik Muhammed salallahu alejhim ve selim: koja zena puno radza posti mjesec ramazana klanja namaz. i pokorna je svome muzu. uzviseni Allah ce na sudnjih dan reci ce joj: Udzi u dzennet niz koju vratu hoces.
Reko je Bozji poslanik salallahu alejhim ve sellem: Kada Allah zavoli neki od njegova robova on mu dadne neka iskusenja a potom dadne mu olaksanje, a kada Allah uzme naj milije (djete) i taj zenu saburi ka putu Allaha. to djete ce joj uzeti za ruku i unesice je u dzennetcki vrt kroz kojih rijeke teku. vesela draga moja seko ne poznajem te puno. Ali molim uzvisenog Allaha da ti olaksa za svaki tvoj bol, ja to ne znam kako je sta ti osjecas, a ni ti ne znas kako je bidi bez dijece.godinama :(. svaki covjek ima po neka iskusenja, ali zato ce nas dragi Allah InshaAllah nagraditi za nas sabur. tvoja cerkica je sad u dzennetu ona je dzennetcka pticica i sad ona Uci Plemeneti Kur'an pored jedni hlad gje tamo sjedi ibrahim Alejhi selam i poducava djijece Kur'an. Molim Allaha da ti olaksa Amin
27.12.2012, 08:14
mama4
8
Draga vesela, od suza ne mogu ni pisati poruku, jednostavno me guse. Zao mi je da si dozivjela toliku bol. Znam da ne postoje rijeci utjehe i da samo ti znas kako ti je, ali moja prva jutarnja dova ide tvom malom melecicu, tvoj dzennetskoj pticic Ajri. Amin da uziva na Boljem svijetu i da se sastanete tamo. Zbog Ajse moras biti jaka, a tuga ne prolazi, akoBogda doci ce i sreca, sjetim se da je poslije muke slast, amin da te Gospodar obraduje i olaksa tvoju tugu.
19.01.2013, 01:20
veeseelaa
20552
Dušice moja mrzim utorke Jer bio je utorak kada si otišla I svako jutro koje me dočeka budnu Zna da mrzim svitanje jer sam te tada izgubila
Da li si na mamu ljuta pa te zato ne sanjam? Oprosti mi Nedostaješ mi... kao da si cijeli život samnom bila... Nedostaje mi tvoje jutarnje lupkanje..... Nedostaješ mi TI
Zamišljam tvoje lice, tvoje rukice Tvoj nosić i tvoje okice Kako ću te preboljeti?
Znaš nemam snage da dodjem na tvoj mezar.... A obećala sam ti da ću biti jaka i hrabra.... Da neću da plačem.... Oprosti mi .... I dodji mi u san, želim te u bar u snu držati u naručju....
Mila moja djevojčice Zar je ovako moralo biti?
19.01.2013, 01:23
pipi_duga_capara
388
veeseelaa draga
19.01.2013, 01:35
aida.
2177
19.01.2013, 08:11
hapymum
-28
Dušice moja mrzim utorke Jer bio je utorak kada si otišla I svako jutro koje me dočeka budnu Zna da mrzim svitanje jer sam te tada izgubila
Da li si na mamu ljuta pa te zato ne sanjam? Oprosti mi Nedostaješ mi... kao da si cijeli život samnom bila... Nedostaje mi tvoje jutarnje lupkanje..... Nedostaješ mi TI
Zamišljam tvoje lice, tvoje rukice Tvoj nosić i tvoje okice Kako ću te preboljeti?
Znaš nemam snage da dodjem na tvoj mezar.... A obećala sam ti da ću biti jaka i hrabra.... Da neću da plačem.... Oprosti mi .... I dodji mi u san, želim te u bar u snu držati u naručju....
Mila moja djevojčice Zar je ovako moralo biti?
30.05.2012 02:20 Hana 03.07.2014 07:40 Ejna
19.01.2013, 08:19
Dida79
3252
23.01.2013, 17:32
sporty mamaa
3211
Vesela
23.01.2013, 18:02
Hannica
2920
23.01.2013, 18:24
grozđe
894
vesela tako mi je zao....dok ovo citam zelim da ti kazem ono sto mene tisti.... takodjer je bio utorak i oktobar kako kaze Lulu_08....usla sam u 3 mjesec i desio mi se spontani na rodjendan
pitam se zasto bas na dan kada sam rodjena da izgubim dijete? nikada necu moci da zaboravim...
23.01.2013, 18:32
bananica
4330
23.01.2013, 18:39
Mya_81 RR
5531