cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Posljednji pozdrav Ajri!

clock-img

12.12.2012, 11:07

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

hvala vam djevojke... Bila sam tako bespomocna da uradim bilo sta, nisu mi je dali ni na tren.. Moj muz je imao priliku biti s njom, moja lijepj djevojcice... Sunce moje, zar je ovako moralo biti? Ljepotice moja, kako cu naci smiraj? Dusa mi je prazna, oci mamine, zasto si me ostavila? Zasto se nisi borila?

user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

12.12.2012, 11:09

clock-img

hatepsut

pencil-img

1241

IZVORNA PORUKA: mamine oci

hvala vam djevojke... Bila sam tako bespomocna da uradim bilo sta, nisu mi je dali ni na tren.. Moj muz je imao priliku biti s njom, moja lijepj djevojcice... Sunce moje, zar je ovako moralo biti? Ljepotice moja, kako cu naci smiraj? Dusa mi je prazna, oci mamine, zasto si me ostavila? Zasto se nisi borila?

user posted image

user posted image

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

clock-img

12.12.2012, 11:47

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

12.12.2012, 11:57

clock-img

snjeguljicaa

pencil-img

225

user posted image user posted image user posted image jednostavno nemam rijeci jako jako mi je zao Dragi Allah vam dao saburauser posted image user posted image

clock-img

12.12.2012, 12:12

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

vesela
user posted image user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

12.12.2012, 13:01

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Naj, najveći user posted image
user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

12.12.2012, 13:13

clock-img

reallove

pencil-img

5807

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

12.12.2012, 13:36

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: mamine oci

user posted image

ljubim te veselice moja user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Mirkica -- 12.12.2012 13:49:03 >

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

12.12.2012, 14:27

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Veeseelaa mila user posted image user posted image user posted image

Duša je sad na nekom ljepšem mjestu...user posted image

clock-img

12.12.2012, 14:35

clock-img

Alma_27

pencil-img

1326

IZVORNA PORUKA: D_K

draga vesela, sve smo tugovale sa tobom i molile se da izdrzis ovo tesko iskusenje.
user posted image user posted image user posted image

i sad sve mislimo na tebe. nisam te nikad u zivotu srela a svaki dan mislim na tebe user posted image

clock-img

12.12.2012, 15:00

clock-img

minie

pencil-img

165

Vesela  user posted image

Ni ja te nisam upznala, ali si u mojim mislima bila stalno ovih dana. Da vam dragi Allah olaksa dane koji dolaze...

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

clock-img

12.12.2012, 16:18

clock-img

Amam

pencil-img

659

user posted image user posted image za tebe jaka zeno....

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

clock-img

13.12.2012, 15:35

clock-img

amanullah

pencil-img

463

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

Da tebi i tvojoj porodici Bog da snage, sabura i hrabrosti da ove teske trenutke prevazidjete....
Tako mi je zao Vesela user posted image user posted image
Budi nam jaka....

amin user posted image user posted image

Abdullah obradovao mami 23.02.2010

Zivot bez vjere je prazan i besmislen !

clock-img

13.12.2012, 15:43

clock-img

neki x

pencil-img

704

IZVORNA PORUKA: Lulu_08

Dusice draga..tako bih te rado zagrlila, ne da ublazim tvoj bol jer moj zagrljaj za to nije dovoljno jak, vec samo da ti dam do znanja da mislim na tebe user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.12.2012, 18:01

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

Draga Vesela jako mi je zao sto si morala proci sav taj pakao... Zao mi je sto je tako moralo biti, ti si jaka zena, dio tvoga srca ce uvijek boljeti, ali opet ces se smijati i biti vesela i roditi svojoj Ajši bracu i seku.... Sve ce ovo jednom biti proslost, a tvoj andeo ce te gledati i cuvati s neba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.12.2012, 21:58

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Zao mi je sto je tako moralo biti, ti si jaka zena, dio tvoga srca ce uvijek boljeti, ali opet ces se smijati i biti vesela i roditi svojoj Ajši bracu i seku...

hoću aBd, poslije kiše dodje sunce

ja izlazim iz bolnice, mm i brat me čekaju, vidim ih i počnem da plačem a moj muž divni će , brišući mi rukama suze
"ne plači, rodićeš ti nama još petoro djece"user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

13.12.2012, 22:01

clock-img

rerica

pencil-img

1296

Zao mi je sto je tako moralo biti, ti si jaka zena, dio tvoga srca ce uvijek boljeti, ali opet ces se smijati i biti vesela i roditi svojoj Ajši bracu i seku...

ja izlazim iz bolnice, mm i brat me čekaju, vidim ih i počnem da plačem a moj muž divni će , brišući mi rukama suze

ne znam te licno,al uz tebe sam u mislima,da ti Allah da sabura....user posted image user posted image

moja cura stigla majki svojoj <3

clock-img

13.12.2012, 22:01

clock-img

anidla

pencil-img

3683

divan je!!!

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

13.12.2012, 22:03

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ne znam te licno,al uz tebe sam u mislima,da ti Allah da sabura....user posted image user posted image

hvala draga
sve ste vi meni divne
mnogo mi znači što ste uz mene
sve te sms poruke, pozivi, telegrami
ma nemam riječi

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

13.12.2012, 22:10

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

divan je!!!

joj jeste, voljela sam ga do neba a sad ga volim i iznad neba

tako me je tješio, tako je bio uz mene
sve radi da mi bude lakše
nije mu lako, isplakao je more suza, ipak je on bio uz malenu...... valjalo je i dženazu obaviti i spustiti njen tabut u mezaruser posted image
kaže mi "imala je tvoje oči, crne i velike" user posted image
opisao mi je sve što se dešavalo od A do Ž, tako mi je dočarao da sam imala dojam kao i da sam sama bila tu
zamislila sam hodnike, sestre, doktore, nju, inkubator, njeno lice, ruke.....
kad zatvorim oči mogu je osjetiti

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

13.12.2012, 22:12

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

user posted image
user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

13.12.2012, 22:13

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

joj veselauser posted image ne daj se, duso mojauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

13.12.2012, 22:14

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Hanady ti kad si me zvala ja ne znam ni šta ti rekoh..... poslije kontam šta rekoh ja Diuser posted image
nekako sam bila u nekom polusnuuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

13.12.2012, 22:15

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: teacher75

joj veselauser posted image ne daj se, duso mojauser posted image

ljubim ja tebe
držim se ja , šta me snadje dobro sam

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

13.12.2012, 22:15

clock-img

ajla86

pencil-img

1198

nemam rijeci da te utjesim ejr utjehe nema....
nadzi je u Ajsi svojoj i porodici....
svaki dan mislima na tebe....na tvoju svaku bolnu suzu...
nadam se da ces se sto prije oporavivi-psihicki- ti to mozes i moras jer valja ici daljee....