cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Globalizacija-kako gubimo jezik

clock-img

15.12.2008, 20:43

clock-img

Anoniman

Ma mi ćemo prihvatiti sve što je tuđe a smijati se i stidjeti svemu što je naše takvi smo mi ljudi.

clock-img

03.01.2009, 03:35

clock-img

dana3

pencil-img

2128

saram po portalu jer mali bebis ne misli ni nocas da spava pa citam razne postove i ono sto covjeka podje da iritira jeste pisanje pojedinih postova onim slovima kojih nema u nasem jeziku.moj komjuter je sa svedskim alfabetom i nema kvacice na slovima  ali zato ne ubacujem H(sh,ch)mislim da svi mi znamo kako cemo citati i ove postove sa stranom tastaturom ili ubacivanje W.to je ta nazovi globalizacija neznanja,ne znam kako da je drugacije nazovem.jeste tesko onima koji nisu isli u nase skole jer su odrasli u drugim drzavama,ali opettt.....da li trebam i ja da dodajem rijeci na svedskom sta li ili da ubacujem svedska slova.uredu,dese se greske pri pisanju zuri se ,poruka se ne pregleda ali zasto dodavati slova koja nikad u nasem jeziku nisu postojalauser posted image  

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

Zadnji članci

article-img