Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
IZVORNA PORUKA: animagical kafe aparat da mi muz ne krepe od visokog pritiska, jer je kahvedzija i po..
Jel espresso ili filteruša? Ako je espresso koja marka i how much?
imam oba ovaj za espreso je neki mali, za kucnu upotrebi rowentin, a ne sjecam se cijene..nije bio skup...on je sad u potrazi za nekim vecim, nema pojma da od toga nema nista
19.02.2013, 16:04
ziki
1815
IZVORNA PORUKA: mala_sa
Joj i mene sad nafuraste na ovaj pekac mm je nekad davno govorio da ga kupimo, al ja nesto tu ideju odbacila (hajd znaj sto ).
Sad mi napisite koji vi imate; Lejla i Canim (da se moze i dzem u nemu praviti, i da je kvalitetan)????
vecina pekaca ima ovaj program za dzem. Pisace na kutiji, uputsrvu. Kod mene je isto mulinex starija verzija od 1 kg dosta mojih drugarica ima mulinexove i prezadovoljne su.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
19.02.2013, 20:29
zagy
351
I meni je pekac extra stvar, kako imam malu kuhnju, a mm je kupio novi esspreso aparat, izbaci on men pekac u spajz, vec ja vidim da cu hljeb pravit godisnje, al cu zato kafu redovno piti Meni raja voli slatki hljeb, sa bademima i rumom i to cesto pravim, odlican je uz kafu i caj.
05.04.2013, 19:52
d.dita
299
Ima li neko pekač marke coral? Košta oko 210km.
17.09.2013, 10:56
dana.i
19
Kupila sam i ja pekac, fantasticna stvar. Ne moram vise izalziti rano ujutro ili kasno navecer po hljeb. SUper je sto se moze programirati kad da pocne mjesiti i peci, pa ujutro kad se probudimo imamo vruc hljeb. Zanima me da li je neko nasao negdje jeftino (jer je u Mercatoru skupo oko 150km) one separatore sto se stavljaju u onu kutiju, kako bu se dobili mali hljebici