cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Pekac za hljeb (kruh)

clock-img

19.02.2013, 15:51

clock-img

animagical

pencil-img

5604

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: animagical
kafe aparat da mi muz ne krepe od visokog pritiska, jer je kahvedzija i po..

Jel espresso ili filteruša? Ako je espresso koja marka i how much?

imam obauser posted image ovaj za espreso je neki mali, za kucnu upotrebi rowentin, a ne sjecam se cijene..nije bio skup...on je sad u potrazi za nekim vecim, nema pojma da od toga nema nistauser posted image

clock-img

19.02.2013, 16:04

clock-img

ziki

pencil-img

1815

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Joj i mene sad nafuraste na ovaj pekac user posted image user posted image mm je nekad davno govorio da ga kupimo, al ja nesto tu ideju odbacila (hajd znaj sto user posted image ).

Sad mi napisite koji vi imate; Lejla i Canim (da se moze i dzem u nemu praviti, i da je kvalitetan)????

vecina pekaca ima ovaj program za dzem. Pisace na kutiji, uputsrvu.
Kod mene je isto mulinex starija verzija od 1 kg dosta mojih drugarica ima mulinexove i prezadovoljne su.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

19.02.2013, 20:29

clock-img

zagy

pencil-img

351

I meni je pekac extra stvar, kako imam malu kuhnju, a mm je kupio novi esspreso aparat, izbaci on men pekac u spajz, vec ja vidim da cu hljeb pravit godisnje, al cu zato kafu redovno pitiuser posted image
Meni raja voli slatki hljeb, sa bademima i rumom i to cesto pravim, odlican je uz kafu i caj.

21.04.2009. - mamina princeza
21.01.2013.- mamin princ

clock-img

05.04.2013, 19:52

clock-img

d.dita

pencil-img

299

Ima li neko pekač marke coral? Košta oko 210km.

clock-img

17.09.2013, 10:56

clock-img

dana.i

pencil-img

19

Kupila sam i ja pekac, fantasticna stvar. Ne moram vise izalziti rano ujutro ili kasno navecer po hljeb. SUper je sto se moze programirati kad da pocne mjesiti i peci, pa ujutro kad se probudimo imamo vruc hljeb. Zanima me da li je neko nasao negdje jeftino (jer je u Mercatoru skupo oko 150km) one separatore sto se stavljaju u onu kutiju, kako bu se dobili mali hljebici user posted image

clock-img

04.02.2014, 17:50

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

http://www.philips.hr/c/kuhanje/viva-collection-12-izbornika-1000-g-bijela-lavanda-hd9020_40/prd/

dali neko ima bas ovaj pekač
interesuju me iskustva

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Zadnji članci

article-img