cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: jastuk za dojenje (banana)

clock-img

14.04.2011, 11:15

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

Gledam ovaj happy baby jastuk za dojenje, izgleda mi super i kanim se da ga poručim. Međutim, kakva su vaša iskustva inače sa ovim jastucima? Ne bih da ga kupujem ako nije velika razlika sa ili bez njega...jer ako ga neću baš baš koristit, da ga i ne kupujem - vidim da je povelik, a fakat ne znam gdje bih ga držala u stanu...i ovako imam previše nekakvih skula...

clock-img

14.04.2011, 11:18

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

po mom i tudjem iskustvu,skontala sam da onaj ko ga ima obozava ga , a ko ga nema (kao ja) nije ni primjetio da mu fali,pa eto.....user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

14.04.2011, 11:19

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

IZVORNA PORUKA: helena_7

po mom i tudjem iskustvu,skontala sam da onaj ko ga ima obozava ga , a ko ga nema (kao ja) nije ni primjetio da mu fali,pa eto.....user posted image

hahahaha user posted image  

clock-img

24.11.2011, 14:50

clock-img

BabyBlueEyes

pencil-img

9

Je li ijedna od forumašica naručila happy baby jastuk? Jeste li zadovoljne? Ja razmisljam da ga kupim, pa da vidim vaša iskustva ;)

clock-img

06.12.2011, 18:56

clock-img

ivannna

pencil-img

349

Ja sam danas naručila ovaj jastuk, vidjela sam nesto slično na vježbama za trudnice, i oduševilo me, ne samo za dojenje nego sada i za mene, da se poduprem user posted image , a poslije može i beba da se podupre dok spava, može ležati na njemu, ili naslanjati kad bude pokušavala da sjedne.
Pa eto kad stigne javim kako sam zadovoljna, u ovom mjesecu je akcija, poštarinu oni plačaju, a ti samo 40 koliko je jastuk user posted image

clock-img

06.12.2011, 19:08

clock-img

mamma mumi

pencil-img

1074

ovaj jastuk je super,koristila sam ga proslu trudnocu,a kasnije za dojenje.

clock-img

08.01.2012, 12:54

clock-img

Monaa

pencil-img

234

Neki dan sam kupila ovaj jastuk, pa evo kome treba informacija uzela sam ga u BBI-u u Baby centru, ogroman je, prilagodjava se kako hoces i kostao je 79 KM. Spavam puno bolje sa njim. 

clock-img

13.01.2012, 14:58

clock-img

Monaa

pencil-img

234

Odlicna stvar. Prvo sto bolje spavam a drugo jer sam rasteretila muza. user posted image  

clock-img

13.01.2012, 15:38

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Evo i ja narucila happy baby jastuk! U ponedeljak ga salju i dolaze 2 jastucnice sa njim, jupiii!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

20.01.2012, 21:07

clock-img

Sandrich

pencil-img

122

Djana jel ti dosao jastuk? i ja kontam narucit mada sam zakasnila za sebe user posted image user posted image al da imam abd za dojenje

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

clock-img

20.01.2012, 21:31

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: vila_7

user posted image user posted image user posted image pravu si 100%
Ja ga imam i koristim ga,ali da ga nemam ne bi mi nesto falio i zivot mi ne bi bio tezi.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

17.05.2015, 00:14

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

prebacen post

IZVORNA PORUKA: Kalahari

Drage moje,

nova sam na forumu i ova tema je sigurno obradjena ali ne mogu je naci 😞
Imate li iskustva sa trudnickim jastucima? Gdje se u Sarajevu mogu kupiti?
Hvala svima ❤️

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

19.05.2015, 21:33

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: Hannica

Ja ga imam i koristim ga,ali da ga nemam ne bi mi nesto falio i zivot mi ne bi bio tezi.user posted image

sacuvah ga od proslog puta...obgrlim ga svake noci, muz postaje ljubomoran user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

19.05.2015, 21:38

clock-img

alman

pencil-img

1882

IZVORNA PORUKA: rose

sacuvah ga od proslog puta...obgrlim ga svake noci, muz postaje ljubomoran user posted image

i ja svoj,user posted image jos malo pa cu mu nacrtati oci i usta user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

clock-img

19.05.2015, 21:43

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: alman

IZVORNA PORUKA: rose

i ja svoj,user posted image jos malo pa cu mu nacrtati oci i usta user posted image

hehe jesi to gledala plan B neki dan user posted image user posted image user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Zadnji članci

article-img