Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
I moja mlađa obavezno spava u vreći,to je jedini način da nije otkrivena,a stariju pokrijem debljim jorganom,s njom nemam problema,nikad se ne otkriva,i kad se vrti obavezno za sobom vuče jorgančić.
02.11.2010, 10:34
rose 87
1427
prije par mjeseci dobio je svoju vrecicu i to je nesto najbolje sto sam mu do sada kupila
prvo ide dekica bez koje mu je zivot nezamisliv,toliko se vezao za nju.bas mi je muka kad je moram oprati jer vidim koliko mu nedostaje.svuda je vuce za sobom.kad treba da spava samo je zagrli i gotovo... a preko nje ide jos jedna malo deblja dekica kad je bas hladno.inace se otkriva stalno,nikako ne voli vrucinu i takav je od rodjenja.
13.11.2010, 17:13
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: sabinos
prvo ide dekica bez koje mu je zivot nezamisliv,toliko se vezao za nju.bas mi je muka kad je moram oprati jer vidim koliko mu nedostaje.svuda je vuce za sobom.kad treba da spava samo je zagrli i gotovo... a preko nje ide jos jedna malo deblja dekica kad je bas hladno.inace se otkriva stalno,nikako ne voli vrucinu i takav je od rodjenja.
joj i kod nas sve isto ovako!
27.11.2010, 00:10
Miau
758
Kod mene je temperatura uvijek oko 23-24 stupnja. moja ljepotica spava u vreci bez rukava i pred jutro je pokrijem dekicom. Sada je vec malo zahladilo, a kako nocu grijanje iskljucim kupiti cu joj vrecu s rukavima.
27.11.2010, 16:17
š t a
524
mi smo prešli spavati u dnevni jer se bojim da mu je u sobi bez grijanja hladno???
27.11.2010, 17:02
Anoniman
mi sobu gdje spavamo nikako ne grijemo,obucem mu bodic dugi rukav,pidžamu i pokrijem ga s dekom i jorganom koji su malo veci pa se ne može lako otkriti.
27.11.2010, 17:05
Anoniman
ja ga pokrijem... on se otkrije...ja ga pokrijem...on se otkrije...ja ga pokrijem...on se otkrije...kad ono 9 sati...ustajanjeee
27.11.2010, 19:01
de_de
639
IZVORNA PORUKA: dadada
ja ga pokrijem... on se otkrije...ja ga pokrijem...on se otkrije...ja ga pokrijem...on se otkrije...kad ono 9 sati...ustajanjeee
Kod nas isto, probala mu obuci vrecu za spavanje, citavu noc plako i odustala Pa sta ce dijete kad ima dobru cirkulaciju, pa mu nije hladno.
27.11.2010, 20:26
rose
8709
moja je beba jos mala pa se ne otkriva...pa je nekako umotam u pamucnu dekicu...pokusam joj ruke poviti ali ih uvijek izvuce i pokrijem je s nekom kao plisanom dekicom (s jedne strane plis s druge pamuk) i poduprem je smotuljcima dvije deke da se ne prevrne i spremni za lalanje naravno cim krene otkrivanje, ceka je vreca za spavanje od istog materijala kao i ova dekica kojom je pokrivam
ja imam problem što kad zaspem - zaspem i tek kad on počne da se meškolji jer se je smrznuo ja ustanem i pokrijem ga, a do tad već bude hladan ko led. fakat nikako ne mogu da uhavizam to ustajanje i pokrivanje, čak i kad spava sa mnom u krevetu ja mu izgleda otmem dio jorgana i on opet smrznut bude
27.11.2010, 20:29
škorpija
6649
mi se nikad nismo podupurali, pa ne znam do kad treba
27.11.2010, 20:36
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija
ja imam problem što kad zaspem - zaspem i tek kad on počne da se meškolji jer se je smrznuo ja ustanem i pokrijem ga, a do tad već bude hladan ko led. fakat nikako ne mogu da uhavizam to ustajanje i pokrivanje, čak i kad spava sa mnom u krevetu ja mu izgleda otmem dio jorgana i on opet smrznut bude
ccccccc.....
@rose...ja sam svom stavljala jastuk...onaj okrugli da bi spavao na boku...a prestala sam kada se poceo sam okretati s ledja na stomak i obrnuto
27.11.2010, 20:38
Anoniman
skorpija ja sam ovaj problem rijesila tako sto joj obucem helanke i bodi dugih rukava pa preko pidzamu i u vrecu jer nju je nemoguce pokriti mada se ja trudim
27.11.2010, 20:43
škorpija
6649
ja svom obučem bodi i pidžamu, a u vreću neće nema šanse, sve smo pokušali, ali fakat on je na oca i stalno mu je vruće , ja se pokrivam jorganom i rdekom, a malcu stavim dvije pamaučne dekice jer ako je nešto deblje on sve bježi ispod toga jer mu je vruće
27.11.2010, 20:43
tekja
1957
joj ni V. se ne da pokrivati, one sekunde kad osjeti da ima nesto na sebi, ljutito dize noge u zrak i bacaka se dok to ne skine, ukoliko ne moze skinuti budi se i place zato ga oblacim duplo, a ruke i lice mu nikad nisu hladni...
27.11.2010, 20:47
tekja
1957
i rose to za podupiranje ledja je individualno, moja bebac se vec od par dana sam izmicao na suprotnu stranu od poduprte, kad god ga pogledam on na ledjima , tako da mislim da onda kad beba pocne okretat glavu lijevo-desno, vise nema smisla podupirati...
27.11.2010, 20:48
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija
ja svom obučem bodi i pidžamu, a u vreću neće nema šanse, sve smo pokušali, ali fakat on je na oca i stalno mu je vruće , ja se pokrivam jorganom i rdekom, a malcu stavim dvije pamaučne dekice jer ako je nešto deblje on sve bježi ispod toga jer mu je vruće
kupi mu onu neku termo trenerku i neka u njoj spava +helanke i bodi
27.11.2010, 20:51
Anoniman
ma i moj je na oca...ne trpi vrucinu nikako...nema sanse u vrecu da ga stavim...srkletli pravo...a ja opet susta suprotnost...ja sam pravo zimogriziva...i ljeti se dekom pokrivam ...pa tako meni nikako jasno nije kako moze stalno biti otkriven i da mu ne smeta
27.11.2010, 20:54
lirio
491
vreca za spavanje, definitivno...
27.11.2010, 21:13
rose
8709
IZVORNA PORUKA: tekja
i rose to za podupiranje ledja je individualno, moja bebac se vec od par dana sam izmicao na suprotnu stranu od poduprte, kad god ga pogledam on na ledjima , tako da mislim da onda kad beba pocne okretat glavu lijevo-desno, vise nema smisla podupirati...
ma ja nju poduprem s obje strane...mada kada je na ledjima dok je presvlacim ona okrene glavu na stranu...nekako mi sigurnije da je na boku i poduprta...ako bljucne u snu
ma i moj je na oca...ne trpi vrucinu nikako...nema sanse u vrecu da ga stavim...srkletli pravo...a ja opet susta suprotnost...ja sam pravo zimogriziva...i ljeti se dekom pokrivam ...pa tako meni nikako jasno nije kako moze stalno biti otkriven i da mu ne smeta
06.12.2010, 11:58
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lejna_
IZVORNA PORUKA: dadada
...opet nisam ko ti
06.12.2010, 12:00
lejna_
325
Mi spavamo u vreći za spavanje, .. za koju mama opet misli da je pretanka, ... pa hoće da ide u kupovinu za zimske dane.
Ova je bez rukava, ... a slijedeća bi trebala biti s rukavima, ... i malo toplija, .. kako bi mama napokon raskomotila svoje dijete, jer čak i ja mislim da je malo natruntam. Ali šta ću, .. kad nisam sigurna jel joj dovoljno toplo.