IZVORNA PORUKA: Anoniman
Mene bole ove njegove rijeci. E posto ja radim u drugom gradu pa mi i samo putovanje uzme jako puno vremena, ja njemu kazem pa kad je tako to jednostavno sto se ti ne prilagodis,pa ti ne putujes, a nacemo neki stangdje cemo biti. I musko si i krace ti je radno vrijeme (i muz radi chuci, ali puno krace od mene), a imas i gdje ostat ako imas posla ili si preumoran pa ti se ne putuje. A on meni na to da nema sanse, nema on nikakvu obavezu prema meni da mijenja svoj nacin zivota zato sto sam ja nasla poso, da se on prilagodjava i sl.
ti mene zezaš...
ostavi posao...
možeš li sebi priuštiti taj luksuz da soatviš posao taj...
mjenjaj posao, pored toga traži drugi....
dalje zašto da napuštate grad...
zašto si posao tražila u drugom gradu ako imaš malo dijete...
mislim nemožeš tako...
našla si posao u drugom gradu i sad treba muž i dijete i komlet prijetlji i rodbina da mjenjau se radi tebe i dijete da odvajaš iz grada u kom je rođeno...
fakat si nepoštena...
nisi trebala prihavatti posao koji ne možeš psihički podnijeti
ti dovodiš sebe u situacijua da se preselite u drugi grad...
tek tako...
o tome ste trebali kao bračni partneri pričati prije nego si prihvatila taj posao...
ta ne možeš ti sada napustiti stan u kome set, dovesti dijete i muža odvojiti do vas...biva kad on ne može dolaziti u taj grad ne mora ni doć jelde...tebi dosta tvoj posao i dijete...
ja bih s ejako uvrijdeila na mjestu tvoga muža