IZVORNA PORUKA: shpagica
IZVORNA PORUKA: tinkivinki
IZVORNA PORUKA: Daliyah92
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
mislim ne dopada mi se ta ideja odlaska na odredjeno vrijeme uz najavu odlazim jer nisi ok, pa razmisli malo jer šta ako te ne nazove svo vrijeme dok si kod svojih? biće ti još gore
Ajd da odeš na 10-15 dana kao u posjetu svojima al u momentu kad je sve ok izmedju vas, i da ga pri tom ne zoveš dok si kod svojih, i ako on zove da ne budeš dostupna, e tad bi se on zamislio
Ovako bih ja uradila ali bi mu se normalno javljala, samo kazem da se malo psihicki odmorim ali ne da se ljutimo jedno na drugo.
pa mozes se javiti jednom da si stigla dobro,a posle cekaj nek on tebe zove.moras malo taktizirati
Pa mislim da ta taktika ne bi dobro prosla kod njega, ocito mu je stalo do zene ko do lanjskog snijega, vjerovatno misli da ona treba da skace od srece samo zato sto je njegova zena uopste, a uzevsi u obzir kako to tamo hoda, mislim da bi joj porucio "da je pusta" iliti da se ni ne vraca kad je vec otisla. Pa vidis kako je vec reagovao na takav njen prijedlog
A kako hoda?
Kakve su to predrasude...ocito se furate na zaostali nacin zivota tamo...a zaboravljamo da smo ga donedavno i mi ovdje zvakale...tj.generacija nasih roditelja?!?!?!
Ljudi moji,ja sam se nedavno druzila s parom,odnosno ja i mm,taj dragi `od tamo` ne smije da progovori od zenice...ja zezala mog muza,rekoh moram da je pitam za recept
.
Previse se ocrnjava ovaj ciko...njegova zena tvrdi da je u biti dobar,nerazumiju se i to je problem.
A ona je kriva jer mu prica dok gleda tv. Prva ja ne mogu da pratim nista drugo osim jedne stvari. Tako ako citam knjigu,gledam tv,na kompu sam...pitaj i pricaj iskljucivo kad zavrsim.