cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: dr.Salko Mašić

clock-img

04.12.2012, 12:20

clock-img

Jeca_Perec

pencil-img

181

IZVORNA PORUKA: hapymum
a gdje se nalazi ova privatna ordinacija

u Vogosci ul. Skendera Kulenovica br 51, u blizi Doma zdravlja.. u cetvrtak sam se narucila na pregled... al, sestrica koja se javlja na telefon je pravo ljubazna da pomogne da se lakse dodje do njih...

clock-img

04.12.2012, 13:20

clock-img

mimiE

pencil-img

55

IZVORNA PORUKA: Jeca_Perec

u Vogosci ul. Skendera Kulenovica br 51, u blizi Doma zdravlja.. u cetvrtak sam se narucila na pregled... al, sestrica koja se javlja na telefon je pravo ljubazna da pomogne da se lakse dodje do njih...

Jeca_Perec možete li napisati kako je na pregledu,kakav je ultrazvuk,cijeneuser posted image ja sam razmišljala da odem do dr u mup-ovu ambulantu,ali ovo u Vogošći mi je bliže i jednostavnije pa da skontam do vikendauser posted image

12.12. Nejla

clock-img

04.12.2012, 23:53

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Odmah iznad Dz imate tri putokaza, jedan od njih je ginekološka ordinacija Vita, i samo pravo za putokazom jedno 500 metara i nema fule,

clock-img

05.12.2012, 11:13

clock-img

hapymum

pencil-img

-28

hajd nam javni kad zavrsis sva desavanja i to,cekamo

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

clock-img

06.12.2012, 21:57

clock-img

Jeca_Perec

pencil-img

181

privatna ordinacija se zove Vita, ako ulazite iz pravca Vogoscanske petlje, prodjete drugi semafor i nakon njega ima skretanje za lijevo, ima pekara Izvor, tu skrenete i idite samo pravo do znaka za ordinaciju user posted image
kontakt brojevi su 033 435 332, mobilni 061 302 230 . Cijene ginekoloski 30 KM, ultrazvuk je 40 KM (super je, pravo moderan i nov), ordinacija je roza boje, kao i kreveticuser posted image za gin. pregled, papa test je 40 KM, ginekoloski + papa test 60 KM.

clock-img

06.12.2012, 22:16

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

A, žene koje idu autobusom iz Sutjeske, mogu izaći kod onih stepenica, to vam je stanica prije zadnje stanice i samo uz stepenice da se popnete, jedne, pa druge i kada izađete u ulicu samo do granapa Rašmer, i ordinacija je odmah u toj zgradi,

clock-img

11.12.2012, 16:11

clock-img

Visnja

pencil-img

91

privatna ordinacija se zove Vita, ako ulazite iz pravca Vogoscanske petlje, prodjete drugi semafor i nakon njega ima skretanje za lijevo, ima pekara Izvor, tu skrenete i idite samo pravo do znaka za ordinaciju user posted image
kontakt brojevi su 033 435 332, mobilni 061 302 230 . Cijene ginekoloski 30 KM, ultrazvuk je 40 KM (super je, pravo moderan i nov), ordinacija je roza boje, kao i kreveticuser posted image za gin. pregled, papa test je 40 KM, ginekoloski + papa test 60 KM.

jeco,
je li kod tebe trudnoca u pitanju ili si isla na obicni pregled? zanima me da li moze da isprinta sliku ultrazvuka s ozbirom da mu je sve vjerovatno jos u fazi pripreme?

lp

clock-img

11.12.2012, 16:51

clock-img

Jeca_Perec

pencil-img

181

trudnica, trudnica user posted image
ima dr dobar ultrazvuk, vidi se da je nov i kvalitetan .. mislim da vrsi printanjeuser posted image .. ja nisam uzela print , jer sam se sva pogubila na pregledu, al ako Bog da u ponedjeljak opet idem... a nije ordinacija skroz na skroz u pripremi, ima dosta pregleda... pitala si na drugoj temi... da, ginekoloski se vrsi ultrazvuk do 3 mjeseca trudnoce, kasnije ne, ide onaj klasicni po stomacicu...a sto se tice ginekoloski pregleda to ide pred kraj trudnoce, a u toku se ne radi, osim ako nemas neki problema npr. gljivica...

clock-img

14.12.2012, 18:13

clock-img

snjeguljicaa

pencil-img

225

zdravo moje zenice imam jedno pitanje za vas, zanima me da li doktor radi subotom tj. mogu li se sutra naruciti da u ponedeljak dodem na pregled (nije u pitanju trudnica) vec obicni ultrazvucni pregled? Hvala unaprijed svima user posted image

clock-img

14.12.2012, 18:15

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

IZVORNA PORUKA: snjeguljicaa

zdravo moje zenice imam jedno pitanje za vas, zanima me da li doktor radi subotom tj. mogu li se sutra naruciti da u ponedeljak dodem na pregled (nije u pitanju trudnica) vec obicni ultrazvucni pregled? Hvala unaprijed svima user posted image

ja koliko znam radi ponedjeljak i četvrtak u svojoj ordinaciji, a tamo u MUP-ovoj je svaki radni dan do 13,30 prima pacinejtice,

clock-img

14.12.2012, 18:21

clock-img

snjeguljicaa

pencil-img

225

Hvala puno Mama Alma RR ja bi trebala privatno jer mi je na papa testu koji sam radila ( u domu zdravlja a koji mi nisu htjeli procitati vec narucili tek za 2 mjeseca) da imam upalu neku a ja sam trudilica sto bi se reklo pa bih voljela kod doktora da pregleda pa da vidim mozeli mi sta dati da ne bi bilo kakvih problema a u ponedeljak bi mi odgovaralo jer ako nedo Bog (hahaha) ovaj mjesec dobijem trebala bih oko četvrtka ili petka pa zato pitam. Nadam se da nisam dosadna ali sam se prepala radi te upale jakooooo hvala još jednom

clock-img

14.12.2012, 18:23

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

ma, nisi pozovi ovaj broj pa vidi, sretno draga

clock-img

14.12.2012, 18:28

clock-img

snjeguljicaa

pencil-img

225

Hvala puno puno najbolje ste zene user posted image pokusacu

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

ma, nisi pozovi ovaj broj pa vidi, sretno draga

clock-img

17.12.2012, 11:43

clock-img

sanjaa

pencil-img

38

Drage trudnice,

Ja sam nova na forumu obzirom da sam tek 3. mjesec i mnogo toga zanimljivog mogu procitati. Moja sestra ima sve rijeci hvale za dr. Masica, tako da cu sigurno otici u njegovu privatnu ordinaciju. Izgleda da se vojna bolnica, gdje sam htjela da se porodim, raspada :(

clock-img

17.12.2012, 19:07

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

IZVORNA PORUKA: sanjaa

Drage trudnice,

Ja sam nova na forumu obzirom da sam tek 3. mjesec i mnogo toga zanimljivog mogu procitati. Moja sestra ima sve rijeci hvale za dr. Masica, tako da cu sigurno otici u njegovu privatnu ordinaciju. Izgleda da se vojna bolnica, gdje sam htjela da se porodim, raspada :(

tačno, tako, ja sam rodila dvoje, o trećem u budućnosti akobogda razmišljamo, ali ako ikada ovaj dr. bude radio porode, ja ću se odličuti z atreće glat

clock-img

17.12.2012, 19:22

clock-img

nanika

pencil-img

1399

sanjaa i ja imam samo rijeci hvale. Stvarno veliki covjek a onda i doktor. Meni je vodio obje trudnoce. U prvoj trudnoci me i porodio.
Nisam znala da radi privatno....jeli napustio opstu bolnicu iliuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

17.12.2012, 20:21

clock-img

Miimy

pencil-img

1041

IZVORNA PORUKA: sanjaa

Drage trudnice,

Objasni mi molim te "raspada " jeste otisao im je jedan veliki covjek prije svega i odlican dr. znam jer me vodio jedan dio trudnoce al Vojna bolnica mila moja ima jos izuzetnih dr . koji cvrsto drze temelje za sta sam ja ociti primjer .....
a rade i na zaposljavanju novih kadrova jedan dr. ginekolog je vec primjen i kolko znam jos jednog ce primiti ....

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

clock-img

18.12.2012, 15:46

clock-img

sanjaa

pencil-img

38

Ne znam, nisam upucena toliko. Al znam da su otisli neki doktori i da jos neki razmisljaju da odu, bar se tako prica. Kao da se ne zna ni hoce li opstati ovaj porodiljski odjel... je li tacno, ili ne... nemam pojma, takav dojam sam dobila

clock-img

18.12.2012, 16:06

clock-img

sanjaa

pencil-img

38

Nisam mislila nista ruzno pod tim sto sam rekla raspada... Iskreno, volila bih da se porodim tamo

clock-img

18.12.2012, 16:52

clock-img

simba00

pencil-img

-349

Mimmy, činjenica je da su otišli doktori: Drljević, Mašić, Gutićka će uskoro u penziju. Promijenit će se struktura osoblja, ne znači da neće biti bolje. Ali ja kad sam išla na preglede tamo, bilo je potpuno rasulo (CTG iz prahistorije, ne radi kako treba), nema doktora uvijek lete nekud, čekaonice prepune, kreče cijeli sprat... Ja sam se razočarala, posebno komunikacijom s jednim dr. i otišla na Jezero. Gore sam bila oduševljena (izuzimajući MRSU, koje ima i uVojnoj usput rečeno).

clock-img

18.12.2012, 18:41

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Otišao MAšić, otišao Drljević, Aida na bolovanju boga pitaj do kada, Gutička bolesna, ali radi još koji dan, čula sam da je i Puzić hasta i to baš ozbiljno, znači ostao Nakaš, Mišeljić i Begiragić i neki novi dr. Begič mislim, te specijalizanti

clock-img

18.12.2012, 19:21

clock-img

malenaa

pencil-img

1616

Kako sam sao obradovala kad vidjeh da privatno sad masic radi :) iako sam sutra narucena kod mehmedbasica idem i kod masica u cervrtak halal mu sve bilo.. Covjek koji nikada dinara ni poklon uzeo nije i kako vidim jako pristupacan cijenama

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

clock-img

18.12.2012, 19:43

clock-img

lely

pencil-img

1265

Otišao MAšić, otišao Drljević, Aida na bolovanju boga pitaj do kada, Gutička bolesna, ali radi još koji dan, čula sam da je i Puzić hasta i to baš ozbiljno, znači ostao Nakaš, Mišeljić i Begiragić i neki novi dr. Begič mislim, te specijalizanti

Draga Alma pa šta je sad sa Gutičkom,ko će me voditi ako ona odeuser posted image Joj više i ginekoloziuser posted image

clock-img

18.12.2012, 19:45

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

IZVORNA PORUKA: lely

Draga Alma pa šta je sad sa Gutičkom,ko će me voditi ako ona odeuser posted image Joj više i ginekoloziuser posted image

ja, ću da te vodim, hahahah

ma , ne sikiraj se, polako, ja sam čula da je ona pred penziom, a i sama znaš da je hasta več dugi niz godina, te kičma, te srčane tegobe,

a, što ne ideš Nakašu, on je odliučan

clock-img

18.12.2012, 19:54

clock-img

lely

pencil-img

1265

IZVORNA PORUKA: lely

ja, ću da te vodim, hahahah

ma , ne sikiraj se, polako, ja sam čula da je ona pred penziom, a i sama znaš da je hasta več dugi niz godina, te kičma, te srčane tegobe,

a, što ne ideš Nakašu, on je odliučan

user posted image pa Bogami bi i mogla imaš baš iskustvauser posted image
Ma ne znam krenula kod nje,al ako ode u po frke ne gine mi Nakašuser posted image

Zadnji članci

article-img