cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Djecija soba

clock-img

23.12.2009, 14:25

clock-img

mamina princeza

pencil-img

1856

hej misur a gdje si ih zvala ... jel to neka prodoavnica u banju luci ili ima i kod nas u sarajevu. mozda ste pisale negdje sorry al nisam upratila.
odgovaralo bi mi nesto i ovakvo ko na ovoj trecoj slici sto je stavila Breskva jer taman ovako prostora se cini da imamo da poredamo na jednoj strani :)))

uh kad dodjem do toga bas ima da se uhvatim za glavu :)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

clock-img

23.12.2009, 14:29

clock-img

hanabanana

pencil-img

4435

Kreveti na prvoj i drugoj slici su super ali ne znam ko bi smio pustiti dijete da spava na visini od skoro dva metra sa ovako slabašnom ogradicom?

A ova na trećoj slici je dobar ali ne za petogodišnje dijete i ne sa ovoliko čoškova.

clock-img

23.12.2009, 22:26

clock-img

mišur

pencil-img

1329

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Kreveti na prvoj i drugoj slici su super ali ne znam ko bi smio pustiti dijete da spava na visini od skoro dva metra sa ovako slabašnom ogradicom?

A ova na trećoj slici je dobar ali ne za petogodišnje dijete i ne sa ovoliko čoškova.

MM i ja smo isto komentarisali sa prodavačicom kad smo išli u razgledavanje. Tačno nisu normalni kad prave ovako visoke krevete. Ja sam visoka 170cm, a viši je od mene.user posted image
Ja lično ne bih smjela spavati na ovoj visini, a kamoli da pustim dijete.
I imala sam kao mala krevet na sprat i ja sam spavala na spratu, ali mislim da nije bilo ovako visoko.
Međutim, vidim da su svugdje sada ovih dimenzija i visine.

clock-img

23.12.2009, 23:18

clock-img

tea lana

pencil-img

2255

user posted image

Ova mi je predivna,moja Lanci luda za ljubicastom a i bas bi mi se uklopila u sobu i njen raspored.
Breskva molim te samo reci na cijoj si ovo stranici nasla

clock-img

23.12.2009, 23:26

clock-img

leli§

pencil-img

1201

tea ja mislim da bi ti ovo bilo puno isplatnije napraviti po mjeri... samo ovih ladica da sklope kako treba i dodas dusek... meni se jakooo svidja ova sobica...ma ja bi to i u dnecni zgurala malo drugih dimenzija user posted image user posted image user posted image

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

clock-img

24.12.2009, 13:27

clock-img

mišur

pencil-img

1329

user posted image

Cure,

zna li neka od vas gdje se imaju kupiti ove roletnice/zavjesice za prozor? kao na ovoj slici....
Ne znam kako se to tačno zove..user posted image

clock-img

24.12.2009, 13:34

clock-img

Amrino

pencil-img

2613

Imas u svakom malo "boljem" salonu zavjesa...neko ih zove brodske...ali su pravo zara...po metru kvadratnom ja mislim oko 60 KM.
Znam da su neke zene kupovale ovaj mehanizam (kod nas ima u nekim radnjama) pa su onda posebno sile zastore... i tako ispadne jeftinije. Zastori se cickom lijepe na mehanizam a na svakih nekoliko cm imas uvucenu sipku pa se tako fino "smotaju".

Imas i kupiti gotove ali se ne motaju stepenasto kao ove nego se dizu ono kao roletne...Kod nas ima u Obi- ju, Merkuru, Uniprometu...Joj...sad da me ubijes ne mogu se sjetiti kako se zove...nesto na slovo "P"....

< Poruku je uredio Amrino RR -- 24.12.2009 13:36:05 >

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

clock-img

24.12.2009, 14:10

clock-img

mamana

pencil-img

531

Imate ovakve zavjese u Esklusivu na Skenderiji, rade ih po mjeri. Nisu zavjese toliko skupe, ali oni mehanizni na koje se potavljaju su "žara". Mi smo stavili u dnevnom na dva prozora za  (dvokrilni i troklitni) oko 500 KM. Imate i u OBI-ju nešt slično, imaju super kombinaciju boja za dječiju sobu za djevojčine i dosta su povoljnije, ali se ne podižu kao ove prema gore nego na klizni sistem. Mogu se koristiti kao zavjese i kao roletne,skroz su praktične.

clock-img

24.01.2010, 18:44

clock-img

leona81

pencil-img

6373

ljudi gdje ima ormarica za bebe u kojem mogu staviti haljinice i sl na ofingerima? imamo onu komodicu za presvlacenje brevi boje drveta pa bi nesto slicno da joj mogu sloziti silne stvari, hvaaala

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

24.01.2010, 18:46

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

IZVORNA PORUKA: leona81

ljudi gdje ima ormarica za bebe u kojem mogu staviti haljinice i sl na ofingerima? imamo onu komodicu za presvlacenje brevi boje drveta pa bi nesto slicno da joj mogu sloziti silne stvari, hvaaala

imas u onom butiku u grand centru na ilidzi, pripada onoj grupi koja drzi Urban i Turbo Limac... bijeli slatki ko ista

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

24.01.2010, 18:49

clock-img

Amrino

pencil-img

2613

IZVORNA PORUKA: Ilhana

imas u onom butiku u grand centru na ilidzi, pripada onoj grupi koja drzi Urban i Turbo Limac... bijeli slatki ko ista

Radnja se zove Magma home. Slazem se- ima bas slatkih stvari user posted image user posted image user posted image al prije toga pogledaj takodje u tom istom centru odmah desno od ulaza ima extra namjestaja a bas povoljnog!
Sve cijene podijeli sa 2 jer je popust 50 % user posted image

< Poruku je uredio Amrino RR -- 24.1.2010 18:59:37 >

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

clock-img

24.01.2010, 18:52

clock-img

shejla

pencil-img

1136

zar ima nesto i povoljno u prvoj radnji desno od ulaza??? user posted image

A Magma home imas i na Titovoj, ako ti je blize

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

clock-img

24.01.2010, 18:53

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Amrino RR

Imas u svakom malo "boljem" salonu zavjesa...neko ih zove brodske...ali su pravo zara...po metru kvadratnom ja mislim oko 60 KM.
Znam da su neke zene kupovale ovaj mehanizam (kod nas ima u nekim radnjama) pa su onda posebno sile zastore... i tako ispadne jeftinije. Zastori se cickom lijepe na mehanizam a na svakih nekoliko cm imas uvucenu sipku pa se tako fino "smotaju".

Imas i kupiti gotove ali se ne motaju stepenasto kao ove nego se dizu ono kao roletne...Kod nas ima u Obi- ju, Merkuru, Uniprometu...Joj...sad da me ubijes ne mogu se sjetiti kako se zove...nesto na slovo "P"....

Ove zavjese, o kojima Amrino pise, imaju u Vitezu u "Iva salonu" i kostaju 18KM po komadu(dakle, nisu po nekoj mjeri, vec svaki komad je bio po 18KM, uzi, siri nebitno). Licno, nisam bila u tom salonu, ali jeste od muza rodica.
A znam da su u Fisu bile 1m=80KM, otprilike.

clock-img

24.01.2010, 18:54

clock-img

Anoniman

U to se ne ubraja ona metalna karniza. Nju kupis posebno. 

clock-img

24.01.2010, 20:17

clock-img

leli§

pencil-img

1201

IZVORNA PORUKA: mišur

user posted image

Cure,

zna li neka od vas gdje se imaju kupiti ove roletnice/zavjesice za prozor? kao na ovoj slici....
Ne znam kako se to tačno zove..user posted image

mila ja ovaj isti mehanizam imam u kuhinji... ovo su super zavjese ako ih peres svako pola godine user posted image user posted image user posted image ja ti iskreno ne bi preporucila iz sljedecih razloga:

1. cicak je cicak i cesto nakon odredjenog vremena moras mjenjati

2. spagica sa kojom se povuce se zna zapetljati

3. najvaznije: mehanizam je da Bog sacuva komplikovan... kroz zavjese su provucene metalne sipkice (vidis ove horizontalne linije) koje se pri pranju moraju vaditi (sto je logicno a an mojoj zavjesi su bile zasivene unutrauser posted image ) helenejse...znaci kod svakog pranja moras to izvaditi, pa vratiti i onda zavezati spegica za plasticne gajkice na 3-4 (ovisno od sirine zavjese) mjesta na svakoj metalnoj sipci i to jos moras ugajguliti da je na istoj visini...

I can feel it everywhere

clock-img

24.01.2010, 20:22

clock-img

leona81

pencil-img

6373

@ amrino jel to prodavnica neka iz kaknja? znam da je bilo prije nove godine snizenje 50 posto, zar jos uvijek traje?
a u magma home u ferhadiji nisam vidjela te djecje ormare, jel tamo veci magma home?

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

24.01.2010, 20:26

clock-img

leli§

pencil-img

1201

IZVORNA PORUKA: milenium

pa perite ručno zavjese a ne u mašini,provuci kroz vodu i gotovo.ta nisu velike!user posted image

vidis to mi nije ni palo na pamet, ja se slomijem svaki put...ove moje bi mogle...nekakv je plastificirani materijal...ali ako neko kupi/sije sebi neke pamucne koje mislim da ce svako uraditi za djeciju sobu kako ce ih onda ispeglati?

I can feel it everywhere

clock-img

24.01.2010, 20:31

clock-img

shejla

pencil-img

1136

@ amrino jel to prodavnica neka iz kaknja? znam da je bilo prije nove godine snizenje 50 posto, zar jos uvijek traje?
a u magma home u ferhadiji nisam vidjela te djecje ormare, jel tamo veci magma home?

ako sam dobro skontala to je prodavnica "Italsofa"... ja bas danas bila i vidjela neki ugao za dnevni boravak, 5700 KM user posted image

A magma na Ilidzi, ne bih rekla da je veca... Veliki je prostor, ali ova u Titovoj ima 3 sprata. Ali moguce je da u njoj nema djecijih ormarica, na Ilidzi ima. (nisam vidjela koliko su)

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

clock-img

24.01.2010, 21:28

clock-img

leona81

pencil-img

6373

ma ne mislim da je ital sofa vec jedna prodavnica ne znam joj ime al znam da je bilo ormarica i svega 50 posto snizenje prije nove godine bas povoljno...

clock-img

09.02.2010, 13:35

clock-img

w.pooh

pencil-img

1021

doublemum evo slika user posted image
user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

clock-img

09.02.2010, 14:08

clock-img

mišur

pencil-img

1329

Evo da i ja stavim par sličica naše sobice, obzirom da sam svojevremeno davila na ovoj temiuser posted image user posted image user posted image

Napravili smo na kraju ovu sobicu, u zelenoj boji, i sve nas je izašlo 1000KM. Bez dušeka, naravno...
Krevet ima dvije ladice cijelom dužinom, koje služe za skladištenje Lukinih igračaka.
Odustali smo od opcije ubacivanja još jednog madraca ispod kreveta, jer namjeravam i drugom djetetu nešto slično praviti, tako da smo se odlučili za dvije ladice, umjesto te jedne.
Boja zidova je od ranije bila zelena, i nismo sad htjeli krečiti ponovo u neku drugu boju, kad nema ni godinu dana da smo krečili. Sad je sve prezeleno, ali to je samo privremeno.user posted image
Ostale su još samo panel zavjese, koje sam već kupila u žutoj boji, samo da se mm smiluje da ih montira...
Zaštitnu ogradicu za krevet smo kupili u Turbolimaču u Zagrebu i bila je nekih 60 KM...

I, da, najvažnija stvar je što moj dječak obožava svoju sobicu i odmah je pristao da spava  u njoj.
Prvo par dana preko dana, a onda i naveče..
Samo što se i dalje budi po noći i zove me, pa se onda i ja privremeno selim u njegov krevetuser posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

I evo moje mrvice u svom velikom krevetuuser posted image

user posted image

clock-img

09.02.2010, 14:20

clock-img

mišur

pencil-img

1329

Hvala, cureuser posted image user posted image

Drago mi je da vam se sviđa, mada tu ima još nekih finesa, ali polako....

A krevet nam je morao biti veeeeeliki, da ima mjesta i za veeeeeliku mamuuser posted image user posted image
Da vidite mojih muka kad se sa stomakom uguravam između Luke i zaštitne ogradiceuser posted image
I to nekako, ali najgore je kad trebam ustati, a nemam se za što uhvatiti i oslonitiuser posted image

clock-img

09.02.2010, 14:29

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Extra je sobicauser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

09.02.2010, 14:30

clock-img

leli§

pencil-img

1201

bas je slatka sobica ali je ovo malo u kjevetu meni sladje user posted image

I can feel it everywhere