IZVORNA PORUKA: amilicaaa
POzdrav mamice,nadam se da postavljam pitanje na pravoj temi....prije nekog vremena sam procitala negdje to isto pitanje i odgovor,ali nikako ne mogu da nadjem sad pa moram da vas pitam....naime, zanima me ako mozete da mi kazete gdje mogu da se kkupe one slatke ruckice za djecije komode u obliku meda ili neceg slicnog?I jos jedno pitanje ako neko zna gdje mogu da se kupe ona drvena slova za zid...nasla sam naljepnice u obliku slova,ali bih voljela da nadjem drvena slova samo mi nikako ne ide....:( Hvala unaprijed za odgovore....
Primus Balkan na socijalnom za ručkice...
ima svakojakih cijene smješne oko 1,5 do 2,5 Km najskuplje ja sma cvjetiće i srcad tu uzela za dječiju sobu...
ima i OBi baš nedvano gledah simpatičnih mede neke i tako, fudbal lopte neke oko 3 KM
a ta slova drvena vidi .....brate kod ovih što rade pločasti namještaj pa sa njima na ubodnu pilu i uradi sam verzija...slova dimenzije, boje , itd...
a možeš se malo i zdata po FB ima ovih divnih do šperploče što ih rade pa onda sređuju nekim ovi hobi detaljima....
ima po FB pogledaj malo