Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y
10.02.2014, 14:39
Medi_87
1472
Blue Rose divna je sobica
10.02.2014, 14:47
mayra
385
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
hvala mayra na objašnjenju, baš si drug reci mi koja bi debljina iverica bila ok da se može reci da je namještaj čvrst?
Kod mene je svugdje 18 mm iverica sve, osim nekih polica u dnevnom boravku. CIjela djecija soba je radjena od 18 mm i mislim da je to dovoljno. Kad radis duplu ivericu, dodje te duplo skuplje, a mislim da nema potrebe. Jako bitna ti je montaza namjestaja, da se to sve utegne pod konac, da se koriste kvalitetni okovi(baglame, ruckice itd) da ti za par mjeseci nebi visila vrata ormarica, ladice itd. Po meni je najbolje raditi namjestaj jednostavnih linija i boja, a sve ostalo rijesiti detaljima, koje vremenom mozes zamijeniti tematikom uzrasta koji vama treba.
P.S. Bluse Rose, prelijepa sobica.
< Poruku je uredio mayra -- 10.2.2014 14:48:37 >
10.02.2014, 16:18
Visnja RR
15102
Ja sam maloprije dobila ponudu gdje je mnogo toga s 36 mm debljine...pa je cjena bombasticna...skoro 6.000
sutra idem u Kalea...oni su mi telefonom rekli da je mnogo manja cjena od ove (a i projekat je funkcionalniji) ... ahhhh
Mayra sta je bitno da bude 36mm?
10.02.2014, 16:33
Mirkica
6978
Ne vjerujem da bih mogla nekome prepustiti da uredjuje za mene bilo koju prostoriju...
ja otprilike znam kako bi to trebalo izgledati ali želim se sa stručnim licima uskladiti, gdje koji komad namještaja, možda i nadograde moju ideju, nešto oduzmu il dodaju, ne vidim tu ništa loše....
ipak je to za odredjn period života naše dječice i ne bi svašta da mećem
nego malo sam listala temu, gledala slike, zašto u sobama za cure nema ogledala? zra to ne bi trebalo biti obavezno?
jel ima nešto što smatrate da mora soba za cure da obavezno ima il nema itd, nešto što se pokazalo za potrebnim il nepotrebnim ?
ja ne bih stavljala ogledalo u djecijoj sobi , to jos nisam niakda vidjela kod male djece zamisli djete se probudi i ugleda sebe u ogledalu u po noci ma da se prepadne . Sto swe tice strucnjaka ako imas i znas koga ako ti nije skup , zasto da ne ti reci sto volis i kako zelis a on je tu smao da to upakuj na najbolji moguci nacin.
10.02.2014, 16:50
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Ja sam maloprije dobila ponudu gdje je mnogo toga s 36 mm debljine...pa je cjena bombasticna...skoro 6.000
sutra idem u Kalea...oni su mi telefonom rekli da je mnogo manja cjena od ove (a i projekat je funkcionalniji) ... ahhhh
Imas li crtez u el. formatu? Ako imas posalji na mail svima za kojeznas da se bave tim poslom, a da su dobri. Evo ja ti preporucujem Reika i Lineu. Nazvoi i reci da ti posalju ponudu za sobu...onda vidi ko je napogodniji.
10.02.2014, 16:52
Anoniman
BR, prelijepa soba. Prava princezasta
10.02.2014, 17:01
mayra
385
Iskreno... sto se tice cvrstoce, uopste ti nije potrebna dupla iverica, pa nece niko skakati po ormaru i ljuljati ga. Meni je dupla iverica ljepsa za zidne police, izgledaju masivnije i lakse montiraju nevidljivim nosacima.
11.02.2014, 01:06
veeseelaa
20552
kuku kakvih 6000 KM, draga šta je to toliko???? šta si ti to zaiskala, ja bi do 3000 KM da prodjem s dva kreveta, plakarom , radnim stolom i stolicom ako može ikako
a i to mi je puno
11.02.2014, 01:07
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Mirkica
Ne vjerujem da bih mogla nekome prepustiti da uredjuje za mene bilo koju prostoriju...
ja otprilike znam kako bi to trebalo izgledati ali želim se sa stručnim licima uskladiti, gdje koji komad namještaja, možda i nadograde moju ideju, nešto oduzmu il dodaju, ne vidim tu ništa loše....
ipak je to za odredjn period života naše dječice i ne bi svašta da mećem
nego malo sam listala temu, gledala slike, zašto u sobama za cure nema ogledala? zra to ne bi trebalo biti obavezno?
jel ima nešto što smatrate da mora soba za cure da obavezno ima il nema itd, nešto što se pokazalo za potrebnim il nepotrebnim ?
ja ne bih stavljala ogledalo u djecijoj sobi , to jos nisam niakda vidjela kod male djece zamisli djete se probudi i ugleda sebe u ogledalu u po noci ma da se prepadne . Sto swe tice strucnjaka ako imas i znas koga ako ti nije skup , zasto da ne ti reci sto volis i kako zelis a on je tu smao da to upakuj na najbolji moguci nacin.
Ajša spava samnom u bračnom, čim ustanemo ugledamo ogledalo i nije bilo problema smatram da kad sebi stavlja šnalicu, kad se sredi itd treba da ima negdje da se ogledne